Topp 5 fornøyelser i Disneyland® Paris

Enten du ønsker å få den villeste spenningen i magen på en legendarisk berg-og-dal-banetur, elsker spenning eller vil utforske på et fantastisk cruise - Disneyland® Paris har fantastiske fornøyelser for alle og for alle aldre! Her er et utvalg av de 5 beste turene i parken, så du er garantert å få magiske, morsomme og spennende opplevelser du vil prøve igjen og igjen!

De bedste forlystelser i Disneyland

De 5 bedse fornøyelsene i Disneyland

1. Star Wars Hyperspace Mountain

Vil Kraften være med deg? Bli med på denne fantastiske reisen og finn ut! Bli med i kampen mot det onde imperiet i denne episke erobringen av den klassiske turen, Space Mountain. Du suser gjennom verdensrommet på en morsom og vill berg-og-dal-bane-tur og er også på et spennende oppdrag for å kjempe mot den truende Star Destroyer. Med den ville røde og grønne ildstormen, den onde buzzen til TIE Fighters og det imponerende lydsporet, er denne turen intet mindre enn en fantastisk og uforglemmelig opplevelse for de mest lojale tilhengerne av Force!

Minimumshøyde: 120 cm

Du finner fornøyelsen i Discoveryland i Disneyland® Park

2. Pirates of the Caribbean

Alle menn på dekk og i luften med seilene! Ikke gå glipp av en spennende opplevelse på dette fryktinngytende piratangrepet med kaptein Jack Sparrow og hans beryktede håndlanger om bord. Dere seiler gjennom en legendarisk tid og legger ut på en fantastisk reise, ikke uten hindringer, for å finne skjulte skatter. Men vær forsiktig! For når månelyset kommer ut, gjør det den hevngjerrige kaptein Barbossa til en fryktinngytende zombie rett foran øynene dine!

Ingen minimumshøyde

Du finner fornøyelsen i Adventureland i Disneyland® Park

3. Crush Coaster

Bli med Crush og vennene hans på et ekte Finding Nemo-eventyr! Gå ombord i et skilpaddeskall og se frem til en morsom berg-og-dal-banetur hvor skjellet dykker ned i havet og du møter Nemo, Squirt og andre kjente fjes fra The Great Barrier Reef. Men fare lurer rett rundt hjørnet, og du vil bli sendt ned i det mørkeste dyp med grådige fisker, nisser og haier – men frykt ikke! The East Australian Current bringer deg tilbake til overflaten i Sydney Harbour.
Ikke gå glipp av denne virvelvinden av et eventyr!

Minimumshøyde: 107 cm

Du finner fornøyelsen i Toon Studio i Walt Disney Studios Park®

4. Tower of Terror

Tør du gå inn i The Twilight Zone of Terror og stå ansikt til ansikt med 3 nye hårreisende elementer: The Evil Machine, Chess Monsters og 5th Dimension? Besøk det beryktede Hollywood Tower Hotel, en gang hjemmet til Hollywoods fineste kjendiser inntil en mystisk hendelse tvang hotellet til å stenge på en skummel Halloween-kveld. Du kommer inn på et støvete hotell hvor tiden står stille og alt er forlatt. Forbered deg på å skrike ut sjelen din mens du går lenger og lenger ned i mørkets dyp!

Minimumshøyde: 102 cm

Du finner fornøyelsen i Production Courtyard i Walt Disney Studios Park®

5. Indiana Jones and the Temple of Peril

Lev ut drømmen om et ekte Indiana Jones-eventyr og ta denne fantastiske berg-og-dal-banen gjennom mystiske ruiner i jungelen! Noe er ikke som det burde være her i Tempel of Peril siden leiren er forlatt av mennesker, men klærne deres fortsatt er her? Denne jernbanevognen tar deg opp til den savnede ekspedisjonen, hvor du leter etter tegn på liv, men plutselig er det en mystisk kraft som sender bilen inn i en spiral som vrir seg gjennom ruinens mørkeste hjørner. Se frem til en spennende tur hvor du trenger alt ditt mot som Indiana Jones for å komme deg ut i live!

Minimumshøyde: 140 cm

Du finner fornøyelsen i Adventureland i Disneyland® Park

Disneyland® Paris byder på mange, mange flere spændende og sjove forlystelser for hele familien i intet mindre end 3 forskellige parker. Du kan læse mere om parkerne her og forberede jer på jeres rejse til Disneyland® Paris.