Utvalg av hoteller

Fullend din magiske ferie til Disneyland Paris med et opphold på et av Disneys mange fantastiske og luksuriøse hoteller! Alle hotellene har hvert sitt unike tema, men god kvalitet, høy standard og god service har de alle til felles! Se frem til å leve som kongelige på det fineste Disneyland® Hotel og møt de vennlige Disney-karakterene under middagen, eller kom inn i en ekte indianeratmosfære på det fantastiske Disney's Hotel Santa Fe, hvor du vil bo i en "pueblo" og spise deilig meksikansk mat. Eller kanskje du drømmer om å leve som superhelt på Disneys nye Hotel New York - The Art of Marvel, som er dedikert til det fantastiske Marvel-universet? De aller fleste hotellene har inkludert éntre til alle de fantastiske parkene, og alle hotellene er innenfor rimelig avstand til parkene slik at du kan få mest mulig ut av dagene dine! Og hvis du kjører bil, er det til og med gratis parkering på alle hotellene - det kunne ikke vært enklere med en ferie i de fortryllende omgivelsene til Disneyland® Paris!

Les mer om alle hotellene og finn det perfekte hotellet til deg og familien din.

  

Disney Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★

Hotel New York – The Art of Marvel er et av Disneyland® Paris' mest spektakulære hoteller. Hotellet feirer 80 år med Marvel-historie i ekte og moderne New Yorker-stil. Dette er det første hotellet dedikert til Marvel-universet og inneholder en av verdens største samlinger av Marvel-kunstverk. Disneyland® Paris har samarbeidet med mer enn 50 kunstnere fra Marvel Comics og Marvel Studies for å lage mer enn 300 kunstverk som skal dekorere hotellet. Så nå kan du se frem til å kombinere en magisk opplevelse i Disneyland® Paris med et møte med Ironman, Thor, Hulk, Captain America, Spiderman og resten av Marvels velkjente superhelter.

Hotel New York – The Art of Marvel tilbyr også 2 unike restauranter, hver med sine kulinariske høydepunkter for å stille sulten i omgivelser som også hyller Marvel-universet. Nyt for eksempel synet av lysekronen i Manhattan Restaurant, som er inspirert av Thors palass i Asgard, eller la deg fascinere av veggene i Downtown Restaurant, som vil bli dekorert med tegneseriehistorier fra Marvel.

Tørsten kan også slukkes i de to elegante og stilige barene, Lounge bar og Skyline bar, som tilbyr mange typer forfriskninger.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 10 minutter

Med buss: 8 minutter med gratis buss

  

 
Disney Hotel Cheyenne ★★★

Fans av det ville vesten vil elske dette feriestedet, som har et komplett cowboytema. Samtidig ligger Europas største og mest populære fornøyelsespark kun 15 minutter unna til fots eller 5 minutter med gratis busstur. Med den rette balansen mellom kvalitet og pris, er dette hotellet ideelt for familier og store vennegrupper.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 15 minutter i bilfritt område

Med buss: 5 minutter med gratis buss

  

 

Villages Nature® Paris by Center Parcs ★★★★

Villages Nature® Paris er en fantastisk feriepark som gir deg følelsen av å være ett med naturen. Villages Nature® Paris består av totalt 5 temaområder, som inkluderer skoger og parker med mange aktiviteter og det episke badelandet Aqualagon, som er et av Europas største badeland. Det er nok av vannsklier og bassenger her, både innendørs og utendørs.

Ferieparken tilbyr alt familier trenger for å skape en minneverdig opplevelse. Koselige overnattingsmuligheter i form av enten hytter eller leiligheter, tilgang til et vell av utendørsaktiviteter, og best av alt, eventyrlystne Disneyland® Paris ligger like i nærheten.

Tid til Disneyparkene

Med bil: 15 minutter

Med buss: 25 minutters buss (mot betaling)

* Bor du på Villages Nature® Paris kan du komme inn til parkene med en offentlig buss på egen regning. Vi anbefaler dog, at man har egen bil til rådighet.

  

 
Disney Hotel Santa Fe ★★

Leter du etter en latinamerikansk atmosfære, kunstige vulkaner og fargerike omgivelser? Da er Hotel Santa Fe noe for deg. Dette koselige og familievennlige hotellet ble bygget med inspirasjon fra indisk kultur, og de mange fargene er med på å gjøre oppholdet ditt på Hotel Santa Fe mer livlig. Disneyland® Paris ligger en 15-minutters spasertur fra hotellet.

På Hotel Santa Fe bor du i en "pueblo", som er et lite hus. Hotellet har også sin egen restaurant, La Cantina, hvor du kan se frem til en deilig buffet med både meksikansk og europeisk mat.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 15 minutter i bilfritt område

Med buss: 5 minutters gratis buss

  

 

Disney Sequoia Lodge ★★★

Sequoia Lodge er et komfortabelt og koselig hotell inspirert av de amerikanske nasjonalparkene. For naturelskere er det et ideelt sted å bo da hotellet er omgitt av trær og grøntområder. Etter en spennende dag på Disneyland® Paris, tar det bare en 15-minutters spasertur å slappe av og beundre det fantastiske landskapet med utsikt over Lake Disney®.

Du finner både innendørs og utendørs familievennlige alternativer på Sequoia Lodge, som også tilbyr 2 restauranter for sultne mager etter en lang dag i det store eventyrlandet.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 10 minutter i bilfritt område

Med buss: 5 minutters gratis buss

  

 

Disney Newport Bay Club ★★★★

Newport Bay Club er et 4-stjerners hotell i maritim stil som inviterer deg til å leve i en luksuriøs atmosfære og overdådige omgivelser. Nyt tidløs og elegant interiørdesign på et hotell som minner om herskapshus fra 1900-tallet. Newport Bay Club ligger 10 minutters gange eller 5 minutters gratis busstur fra fornøyelsesparkene.

Hotellet tilbyr også 2 restauranter: Cape Cod og Yacht Club. Cape Cod er hotellets deilige bufférestaurant, som er inkludert i halv- og helpensjon, som du kan kjøpe med oppholdet. Yacht Club tilbyr blant annet fiskespesialiteter og grillretter.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 10 minutter i bilfritt område

Med buss: 5 minutters gratis buss

  

 

Disneyland® Hotel ★★★★★

OBS: Hotellet er midlertidig stengt på grunn av oppussing. Åpningsdatoen er foreløpig ikke kjent.

Opplev det luksuriøse Disneyland® Hotel, et majestetisk, viktoriansk-inspirert hotell som tilbyr Disney-kvalitet, service og gjestfrihet. Med rosa tårn, brede karnapper og en fantastisk atmosfære, setter dette elegante og raffinerte hotellet scenen for en ekstraordinær familieferie full av Disney-magi.

Spafasiliteter, badstue, innendørsbasseng, 2 restauranter og en kafé er blant herlighetene dette praktfulle hotellet tilbyr.

Tid til Disneyparkene

Til fots: 5 minutter

  

 

Disney Davy Crockett Ranch ★★

Dette imponerende feriestedet ligger i et stort grønt skogsområde, og tilbyr flotte utendørsopplevelser, mens magien til Disneyland® Paris er bare et steinkast unna. Disneys Davy Crockett Ranch tilbyr et vell av muligheter for barn og voksne av alle slag, inkludert et utendørs lekeområde, innendørs badeland med sklie og boblebad, et dyrehus, ponniridning og lek på hengebroer og husker.

På feriestedet kan du bo i moderne og velutstyrte bungalower, hvor du kan se frem til hjemmekoselige og uforstyrrede omgivelser. Det er rikelig med muligheter til å handle dagligvarer og stille sulten på Crockett's Tavern. Det tar 15 minutter å kjøre til Disneyland® Paris, og det er ingen bussforbindelser, så en bil er nødvendig for å komme til og fra Disneyland® Paris, hvor det er gratis parkering.

Tid til Disneyparkene

Med bil: 15 minutters kjøring og gratis parkering ved fornøyelsesparkene

* Det krever egen bil for å komme til resortet, samt til og fra fornøyelsesparkene, da de ikke er bussforbindelser her.