Disneyland® Hotel ★★★★★

Så tett på magien som du kan komme - Hotellet er midlertidig stengt grunnet renovering

Føl deg som en kongelig på dette rosa hotellet som oser av eventyr og luksus. Rett ved inngangen til Disneyland® Park står hotellet som det perfekte utgangspunktet for en magisk ferie.

In stock
Travel Code
D-DDL-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i ren luksus lige med egen indgang til parkerne
blue encircled check Luksuriøst og royalt tema, som var du med i en Disney-film
blue encircled check Panoramaudsigt ud over Disneyland® Park fra hotellet
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers, hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelser garanterer deg uforglemmelige opplevelser. Se frem til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark. Det femstjerners og viktoriansk-inspirerte Disneyland® Hotel er det mest fremtredende hotellene til Disneyland® Paris. Disneyland® Hotel tilbyr både superior-rom, Castle Club-rom og suiter, som alle har sin helt egen sjarm. Felles for romtypene er det viktoriansk-inspirerte utseendet, som på magisk vis tar deg rett tilbake til 1880-tallet. Hvis du er ute etter et luksuriøst og tidløst hotellopphold, er Disneyland® Hotel akkurat tingen for deg. Hotellet ligger rett ved inngangen til Disneyland® Park og bare noen få minutters gange fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®.

I tillegg til dette kan du se frem til å oppleve magiske kulinariske og sosiale opplevelser på Disneyland®s mange spennende og unike restauranter. Hvis du vil spise ved Askepotts kongelige bord, kan du besøke Auberge de Cendrillons eventyrlige middelalderske festsal. Her vil du bli ønsket velkommen av Askepotts venner, deretter blir du tatt med til en romantisk bås, hvor du kan nyte fantastiske retter fra det franske kjøkken.

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Innkvartering

down v arrow

Hotellresepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Hotellet har to restauranter med panoramautsikt over Disneyland® Park. California Grill er en restaurant som tilbyr gourmetmat i avslappende omgivelser, mens Inventions gir deg muligheten til å nyte en deilig internasjonal buffé. Under middagen på Inventions kan du være så heldig å møte de vennlige Disney-karakterene. Du kan også nyte en drink eller brus på hotellets deilige bar Café Fantasia.

Hotellet inneholder bl.a. en Disney-butikk, treningssenter, badstue, dampbad, jacuzzi og oppvarmet innendørsbasseng (merk at bassengområdet kan være stengt i visse perioder). Det finnes også et fullservice-spa med massasjeterapi, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger (mot betaling). Besøk også Video Games Arcade, hvor både barn og voksne kan spille de siste actionfylte, familievennlige spillene i hotellets livlige arkade (mot betaling). På Disneyland® Hotel er det også muligheten til å leke prinsesse for en dag med en ekte prinsesse-makeover – en eventyrforvandling som vil bli husket for alltid (mot betaling).

Fasiliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Innendørs badebasseng
  • Treningsrom
  • Disney-butikk

Rom:
Alle hotellets rom er utstyrt med bl.a. bad med badekar og dusj, air condition, safe, minibar, wi-fi og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal. Hotellpersonalet hjelper deg gjerne med bagasjen og parkering av bilen ved ankomst til hotellet.

Andre hoteller:
Hvis du liker ideen om å bo på Disneyland® Hotel, men også er interessert i å lese mer om hva andre hoteller Disneyland® tilbyr, er det også et alternativ. Disneyland® Hotel har likheter med Disney Newport Bay Club, et hotell i den sjarmerende kyststilen fra 1920-tallets New England. Det som skiller disse to hotellene er den elegante verdenen av racing og yachting som Newport Bay Club er i. Hvis du selv har en interesse for det maritime, vil dette hotellet være et flott alternativ for deg! Hvis du derimot heller vil bo nærmere naturen, kan du også vurdere Disney Davy Crockett Ranch. Dette hotellet er en fullstendig kontrast til Newport Bay Club, og ligger i et grønt skogsområde hvor du vil bo i fullt utstyrte bungalower i kolonistil. Hotellalternativene er mange, og uansett hvordan du ønsker å bo, har Disneyland® Paris garantert noe for deg!

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkene
  • Parkering

Ikke inkludert i prisen:

  • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan velge å reise med bil, buss eller fly.

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe med forkost, halv- og helpensjon. Dersom du velger halvpensjon eller helpensjon, er det et krav på dette hotellet at det er av typen halvpensjon eller helpensjon Premium.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne turen. Arrangør er Disneyland® Paris, og turen foregår etter arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Reisen din er fortsatt dekket av Magic Tours sitt medlemskap i reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen dersom den blir funnet billigere hos en annen tilbyder ved bestilling.

Link til toppen av siden