Walt Disney Studios® Park

Stjel bildet i Walt Disney Studios® Park

Fantastiske stjernespekkede filmsett fulle av filmmagi inviterer deg til å ta en titt bak kulissene og oppleve en rekke unike turer som garantert blir en hit blant barn og voksne i alle aldre. Nyt synet mens de små råner avgårde med lynet McQueen i Cars Quatre Roues Rally, eller når spenningssøkere er oppslukt av Crush's Coaster og The Twilight Zone Tower of Terror™. Opplev familien din fra en helt ny vinkel mens de krymper inn i Toy Story Playland eller den helt nye Ratatouille: The Adventure. Sist, men ikke minst, kan du se frem til å se dine favoritt Disney-karakterer vekket til live!

Velkommen til Walt Disney Studios Park - parken med de mange mulighetene! Dykk ned i den magiske og spennende verdenen av film og animasjon, hvor du blir tatt med på en unik animasjonsreise. Utforsk filmens historie i denne morsomme og vakre parken bygget rundt et filmstudio i Hollywood. Det er grunnlag for mange timers underholdning i de mange studioene hvor det vises film og tilbys underholdning. Opplev i tillegg kopier av noen av Hollywoods største attraksjoner, fortryllende fornøyelsesturer, imponerende show og sist men ikke minst fantastiske restauranter. Det er mye å prøve for både store og små! Høres ikke det flott ut? Du kan kjøpe inngangsbillett allerede i dag!

Er du i tvil om hvordan du kommer deg til Disneyland Paris, tilbyr vi i Magic Tours ulike former for transport. Vi tilbyr også et hav av magiske tilleggskjøp som bidrar til å gjøre opplevelsen din i Disneyland Paris helt perfekt! Kjøp f.eks. Premier Access og hopp over køen – på denne måten sparer du tid og kan prøve mange turer. Du kan også kjøpe et Photopass og få Disney-minnene og suvenirbildene dine til å vare evig!

Hvis du foretrekker flere turer og mindre filmmagi, er Disneyland Park definitivt noe for deg. Når du trenger en pause fra turene, er Disney Village et flott sted å spise, shoppe, gå på kino og mye mer.

Se frem til å dra på en magisk oppdagelse i de tre landene i Walt Disney Studios® Park og lev ut din indre skuespillerdrøm. Nedenfor kan du lese mer om de enkelte landene.


De fire landene

Front Lot

Velkommen til Walt Disney Studios Park! Front Lot er inngangen til parken og inspirert av det glamorøse området til Hollywood Movie Studios på 1930-tallet. Opplev bl.a Hollywood Boulevard og Alexandria Theatre og virkelig få følelsen av å være midt i Hollywood. The Front Lot er utvilsomt det mest fargerike landet i Walt Disney Studios Park og har både flotte spisesteder og shoppingmuligheter. Hvis du elsker å være i sentrum, må du definitivt besøke Disney Studio 1, hvor du får lov til å være stjernen i din egen produksjon! Gå på scenen og vis hva du kan gjøre i det strålende lyset til et Hollywood-filmopptak. Produksjonen er i gang fra det glitrende 20-tallet til det svingende 60-tallet – med den ene uforglemmelige scenen etter den andre. Og du er i midten av det!

Meet 'n' Greet with Goofy or friends

I Front Lot er det mulighet for å møte noen av Disney-karakterene. Møt bl.a. Langbein eller vennene hans og skap magiske øyeblikk!

Sted: Place des Fréres Lumiére - Front Lot.
Se timeplanen i parkens program.

Restauranter

Restaurant en Coulisse: Nyt en burger eller en salat på denne morsomme restauranten gjemt mellom settene og kameraene i Disneys Studio 1.

Production Courtyard

Spaser ned Hollywood Boulevard eller opplev en av de mange showene som vises daglig i Production Courtyard. Hvis du alltid har drømt om å finne ut hvordan din favoritt Disney-karakter ble til, så er Production Courtyard definitivt et must. Her kan du komme backstage og se hvordan Disney-karakterene vekkes til live – helt fra Walt Disneys første kreasjoner til dagens fantastiske produksjoner. Få også et innblikk i filmens historie i CinéMagic. I tillegg er det selvfølgelig også mulighet for å prøve de mange forskjellige fornøyelsene!

Fornøyelser

The Twilight Zone Tower of Terror: Møt frykten din og kast deg ut i 13 skumle etasjer i Production Courtyards skumleste tur! Besøk det beryktede Hollywood Tower Hotel, som en gang var tilholdsstedet for Hollywoods rike og berømte inntil en mystisk hendelse tvang det til å stenge i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du våge deg gjennom smijernsportene til dette gudsforlatte stedet, og gå deretter inn i en støvete lobby der tiden ser ut til å ha stått stille.

Restauranter 

Restaurant des Stars: Kjendiser pryder veggene til denne alt-du-kan-spise buffé, med tradisjonelle franske retter. Ingen går sulten herfra.

Toon Studio

På et besøk i Toon Studio vil du kunne oppleve hvordan dine favoritt Disney-karakterer ble til – her er intet mindre enn magi! Du vil kunne oppleve mange av karakterene fra de nyere Disney-filmene, og det er et hav av morsomme turer å begi seg ut på. Her i landet blir skaperne av noen av de største Disney-klassikerne hyllet - se frem til å oppleve dette fantastisk fargerike landet!

Fornøyelser

Art of Disney Animation: Tilbring litt tid på å tegne i Disney Animation Studios og lær hvordan Disney-klassikerne ble skapt. Med Art of Disney Animation blomstrer fantasien din og du lærer om hvordan Disney-karakterene blir til og hvordan de beveger seg. Her blir du dratt inn i Disney-animasjonens verden i en kinopresentasjon med klassiske klipp, hvor du kan se hvordan Disney-karakterene tar form over tid. Du kan også prøve å skape litt magi selv og fullføre den interaktive opplevelsen.

Cars Quatre Roues Rallye: Gass opp motorene og kjør sammen med Lynet McQueen på denne fartsfylte racerbanen fra Cars®. Hopp inn i den valgte bilen i Cars Quatre Roues Rallye og kjør gasspedalen mens du raser gjennom ørkenbyen Radiator Springs med dine favoritt-firehjulsvenner!

Crush's Coaster®: Vri, dykk og kjemp mot strømmen mens du blir dratt inn i en virvelvind av eventyr. Bli med Crush og venner i Toon Studio® hvor du finner det strandede settet til Disney Pixar-filmen Finn Nemo. Deretter, etter å ha nytt landskapet i Sydney Harbour, går du ombord i et skilpaddeskall og gjør deg klar for en reise gjennom uforglemmelige øyeblikk fra filmen. Trekk deg sammen mens skallet dykker ned i havet og begynner på den utrolige reisen. Først blir du ønsket velkommen av Nemo, Squirt og andre kjente fjes fra Great Barrier Reef. Men roen varer ikke lenge, da du blir sendt ned i det mørkeste dyp, der en sunket ubåt er omgitt av grådige fisker, maneter og haier. På Crush's Coaster lurer faren, men akkurat i tide spirerer den østaustralske strømmen deg opp i Sydney Harbour til en henrykt mottakelse.

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®: Stig opp på det magiske teppet og fly rundt en gigantisk åndelampe gjennom skyene over Agrabah. Klatre ombord på ditt helt eget magiske teppe og ta en tur over de travle gatene i Aladdins land. Her kan du fly opp og ned og rundt en diger åndelampe, mens den store blå, magiske mannen tar opp alt på film. Oppfyll dine egne ønsker med en hellig skarabe som du bruker til å styre teppet ditt slik at det flyr høyere, lavere og vipper frem og tilbake.

Ratatouille: The Adventure: Krymp ned til samme størrelse som Remy og stikk, dykk, unnvik og løp avsted i sikkerhet i en fantastisk jakt gjennom et gigantisk kjøkken. Gjør deg klar og nyt sansene dine i denne splitter nye 4D-opplevelsen med Disney Ratatouille. Remy og vennene har hatt et flott løp – men det er ikke lenge før du blir oppdaget av Skinner, som jager deg gjennom severdighetene, lydene og smakene til Gusteaus berømte parisiske restaurant. Nytt for 2014, dette vellagde eventyret vil garantert etterlate deg sulten på mer.

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Buzz Lightyear or friends: Still deg ved siden av Buzz Lightyear eller vennene hans, og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio

Meet 'n' Greet with Mickey or friends: Still deg ved siden av Mikke Mus eller vennene hans, og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plazza - Toon Studio.

Meet 'n' Greet with The Incredibles: Still deg ved siden av De utrolige og vennene deres, og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio.

Restauranter

Bistror Chez Rémy: Krymp til rottestørrelse og spis på denne morsomme restauranten hvor du sitter på champagnekorker og spiser av syltetøylokk. Ikke gå glipp av Remys fantastiske Ratatouille.

World of Pixar

RC Racer: Andy er ute på tur, og du er ute på tur mens hans raskeste lekebil suser opp og ned en 25 meter høy halfpipe-skli. Bak Toy Story Playland har Andy pakket ut sin fjernstyrte racer og satt opp en diger halfpipe. Den oransje konstruksjonen reiser seg truende. På Disney RC Racer er det som om du har krympet til størrelsen på Buzz og Woody. Når du er inne i den enorme fjernstyrte bilen, hold deg godt fast mens Buzz og Woody setter fart og tar deg med på en spennende tur med bratte opp- og nedturer. Gjentatte ganger.

Slinky® Dog Zigzag Spin: Legg til noen fjærer som barna kan tråkke på, og de kan hoppe opp og ned på en sprettende tur på baksiden av Slinky Dog. Krymp ned til samme størrelse som Buzz og Woody på Slinky Dog Zigzag Spin, og klatre opp på Slinky Dogs rygg mens han begynner å gå i sirkler mens han prøver å fange halen hans i en hundeskål fylt med gummibein.

Toy Soldiers Parachute Drop: Still opp de små rekruttene dine og marsjer over til Toy Story Playland for et fallskjermhopp! I Disney Toy Soldiers Parachute Drop har Sersjant vervet deg til sitt lille grønne regiment – ​​men først må du lære deg å hoppe i fallskjerm. Så fest selen, rekrutter, følg ordre og gjør deg klar for et spennende 82-fots hopp over en militærbase full av utkikkstårn og overdimensjonerte grønne lekesoldater. Det er som om du selv er en del av det store leketøyutvalget!

Biler - Road trip: Cruz Ramirez og Sally tar deg med på en omvisning på den mest legendariske motorveien, hvor du møter Lynet McQueen, humla og alle de andre kjente bilene fra Biler-universet. Se blant annet verdens største nøtt og olje den store vanntankeren som vaskes.


Parader & Shows

Walt Disney Studios® Park er din mulighet til å komme bak produksjonen av filmen og oppleve filmens historie fra de første stumfilmene til vår tids store storfilmer. Med flere store kinoer og show kan du ha flere dager på deg til å utforske og lære, uansett hvor gammel du er.

Merk:
Det kan forekomme endringer i timeplanen eller kanselleringer av de nevnte paradene og showene, derfor anbefaler vi å få det aktuelle programmet i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service i Walt Disney Studios® Park, slik at dere kan holde dere oppdatert med de enkelte dagsprogrammene.

 

Mickey and the Magician

Abrakadabra og alakazam – bli revet med av Mickey and the Magician - det makeløst spennende showet som lyser opp Animagique Theatre i Walt Disney Studios® Park. Høyt over hustakene vil du oppleve nysgjerrige antikviteter fra fjerne land foran en tropp av Disney-karakterer, inkludert Genie, Rafiki og Elsa, som tryller frem en kavalkade av utrolige illusjoner. Det vakre sang- og danseshowet inneholder alt som ekte magi består av, og vekkes til live av fantastisk natur og spesialeffekter.

Mickey and the Magician

 

Disney Junior Live on Stage!

Walt Disney Studios® Park's helt små gjester er velkommen til dette fantastiske showet med karakterene fra Disney Junior. Møt Mikke Mus, Langbein og mange andre kjente karakterer mens de synger og danser for de minste Disney-fansen. Voksne er selvfølgelig også velkommen til å danse med når den enorme scenen våkner til liv som en diger eventyrbok!

Disney Junior Live on Stage

 

Stitch Live!

Stitch er tilbake i verdensrommet, hvorfra han kontakter alle barna som har kommet til live-showet hans i Walt Disney Studios® Park via en satellittlink. Opplev hvordan Stitch med magiske datatriks avviker fra det som står i manuset og skaper kaos blant publikum. Se frem til en morsom opplevelse med det vennlige blå romvesenet!

Stich Live!

 

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular

- Starrng Lightning McQueen

Inspirert av filmen Biler 2® Disney/Pixar, er dette stuntshowet en fantastisk opplevelse du ikke bør gå glipp av under ditt besøk i Disneyland® Paris. Du vil oppleve de villeste stuntene med hjulspinn og flammer og det som ellers hører til et ekte stuntshow. Gled deg til å oppleve de kjente bensinslukerne fra Disney og få en fantastisk opplevelse!

Showtid ca. 45 min.

Moteurs

 Oversiktskart

Detaljert oversiktskart over parkene utleveres ved ankomst på hotellet eller finnes det ved inngangen til parkene.

Oversigtskort


 

Åpningstider

Disneyland® Paris har åpent året rundt. De konkrete åpningstidene oppdateres løpende og kan normalt ses ca. tre måneder frem i tid. Les mer om åpningstidene i Disneyland Paris.

Når du bor på et av Disneys egne hoteller, Village Nature Paris eller Disneys Davy Crockett Ranch, kan du benytte deg av Extra Magic Time, som betyr at du har tilgang til begge parkene en time før vanlige åpningstider de fleste dager.
Vi gjør oppmerksom på at enkelte fornøyelser i parken kan være midlertidig stengt grunnet renovering. Se en liste over eventuelle stengte fornøyelser her.