Disney Newport Bay Club ★★★★

Maritim luksus rett ved Lake Disney®

På Disney Newport Bay Club hotell kan du feriere i maritim stil. Hotellet hører til et av de største hotellene i Europa og er bygget i sjarmerende kyststil fra 1920-tallets New England.

In stock
Travel Code
D-DNB-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkBo i luksuriøse og maritime omgivelser
blue encircled checkKun 15 minutters gang i bilfrit område til parkerne
blue encircled checkDejlige omgivelser med pool, bar, restaurant, fitnessrum m.m.
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelser sikrer deg uforglemmelige opplevelser. Gled deg til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark. Kom og føl sjarmen på dette totalrenoverte 4-stjerners hotellet som ligger ved bredden av maleriske Lake Disney®. Etter bare 10 minutters gange i et bilfritt område eller 5 minutters kjøring i gratis shuttlebus kan du være fremme ved fornøyelsesparkene: Disneyland® ParkWalt Disney Studios® Park og Disney Village®

Under et opphold på Disney's Newport Bay Club vil du oppleve et 4-stjerners hotell, som byr på en luksuriøs og maritim stemning. Her vil du merke den fantastiske sjarmen som dette herskapelige huset har å tilby, med sin beliggenhet rett ved bredden av Lake Disney®. Hotellets maritime opplevelser kommer i mange formater. For eksempel kan du besøke hotellets restauranter med temaer som Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver restaurant byr på forskjellige middelhavsbuffeer, hvor smakene varierer fra den gamle til den nye verden. 

Du kan også benytte deg av hotellets fasiliteter hvis du har behov for en dag fyllt med avslapning. Du kan for eksempel hoppe inn i hotellets svømmebasseng, sauna og dampbad. Hvis du heller ønsker å starte dagen aktivt, har du også mulighet for å dra på hotellets treningssenter. For de yngste er det også mulighet for å møte sine yndlings Disneyfigurer og forevige øyeblikket på kamera, før dere drar videre til en av parkene. Disney Newport Bay Club tilbyr noe for enhver smak, og dere kan glede dere til et opplevelsesrikt opphold!

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Newport Bay Club

Overnatting

down v arrow

Hotellets resepsjon har åpent 24 timer i døgnet. I de to restaurantene Cape Cod og Yacht Club kan du i smakfulle omgivelser nyte fiskespesialiteter og grillede retter, eller en lekker buffet. Baren Captain's Quarters serverer drinker og brus, som om vi befant oss i den elegante verdenen av seiling og yacht.

På det herskapelige hotellet finner du blant annet en Disneybutikk, treningssenter og utendørsområde med svømmebasseng, jacuzzi, dampbad og badsstu. Utendørsbassenget er åpent etter værforholdene. 

Fasiliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Treningsrom
 • Disney-butikk

Rom:

Hotellet har store, lyse rom i nautisk stil, og det er plass til opp til 4 personer. Alle rom har eget bad med badekar og dusj. I tillegg er alle rommene utstyrt med aircondition, safe, wi-fi og TV med diverse internasjonale kanaler, samt Dineyland® Paris' egen kanal. Hvis du ønsker et rom med ekstra service, samt garantert utsikt, anbefaler Magic Tours at du velger et Compass Club rom som ligger i de øverste etasjene på Disney's Newport Bay Club. Velg mellom "Lake Side" med utsikt over Lake Disney® eller et standard Compass Club rom. 

Andre hoteller:

Disneyland® Paris tilbyr mange forskjellige Hotellopplevelser. Hvis du ønsker en annerledes opplevelse som fanger stemningen fra the Wild West eller den New Mexico-inspirerte ørkenen, kan du lese mer om Disney Hotel Cheyenne® og Disney Hotel Santa Fe. På Disney Hotel Cheyenne vil du bli sendt tilbake til den ville vesten. Når du ankommer vil du bli møtt av atmosfæren fra en autentisk og magisk nybyggerby, som har sin helt egen sjarm, og som er perfekt for barnefamilier. Her kan hele familien dra på pony-ridetur, møte deres yndlings Disneyfigurer eller benytte seg av innendørs lekeområdet. Et annet alternativ er Disney's Hotel Santa Fe, som bruker magiske temainnstillinger fra det sørvestlige USA. Her vil du bli møtt av en herlig blanding av spansk, meksikansk og indisk kultur. 

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkene
 • Parkering
 • Shuttlebus mellom hotellet og parkene

Ikke inkludert i prisen:

 • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både velge å reise med bil, buss eller fly.

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe frokost, halv- og helpensjon. 

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden