Disney Sequoia Lodge ★★★

Slapp av i skogshyttas varme atmosfære

Hvis du elsker naturen, er dette hotellet med et snev av Bambi-magien akkurat tingen. Her får du følelsen av å være midt i en amerikansk nasjonalpark med furutrær, fjell og en beversjø.

In stock
Travel Code
D-DSL-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i autentisk atmosfære med inspiration fra amerikanske skove
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Hyggelige faciliteter med indendørs og udendørs pool
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Det kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelser sikrer deg uforglemmelige opplevelser. Gled deg til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark. 

På Disney's Sequoia Lodge vil du oppleve en autentisk atmosfære med inspirasjon fra de amerikanske skogene og fjellene. Hotellet er bygget i vakre, rustikke materialer av trær og stein som virkelig oser av den amerikanske natursjarmen. Hotellet består av ulike paviljonger samt en hovedbygning med restauranter, resepsjonog et hyggelig oppholdsrom med en stor peis. Hotellet ligger i utkanten av Lake Disney®, kun 10 minutters gange fra Disneyland® fornøyelsesparkene i et bilfritt område eller 5 minutters kjøring i gratis shuttlebus.

Det er nesten umulig å kjede seg på et opphold ved Disney's Sequoia Lodge. Når du ikke tilbringer tiden i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park eller Disney Village®, kan du velge å besøke en Disneybutikk, et treningssenter eller innendørs- og utendørs bassengområde, som er forbeholdt for hotellets gjester. Her vil du finne foss, sklier, jacuzzi, dampbad og badstue. Bassengområdet er bygget i samme tema som selve hotellet med rå, naturlige materialer, og det vil garantert underholde både de minste og deres foreldre.

OBS: Hotellets fassade renoveres i perioden 1. desember 2021 til høsten 2022. De eksakte datoene er enda ikke kjent. 

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Sequoia Lodge

Overnatting

down v arrow

Hotellresepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Beaver Creek Tavern og Hunter's Grill sørger for at du kan stille sulten med god, solid mat i en koselig atmosfære – det er et ta-selv-bord som byr på litt av hvert. På Redwood Bar & Lounge kan du nyte en cocktail eller brus foran den enorme peisen.

På hotellet finner du bl.a. en Disney-butikk, treningssenter og et innendørs og utendørs bassengområde reservert for hotellets gjester. Bassengområdet er laget av naturstein og inneholder foss, sklie, jacuzzi, dampbad og badstue. Vær oppmerksom på at bassenget kan være stengt i visse perioder.

Fasiliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Treningsrom
 • Disney-butikk

Rom:

Bambi og vennene hans har vært innom hotellrommene og gitt dem en piff av natur. Rommene er komfortable og koselige, og har vatterte sengetepper, naturbilder på veggene og plass til opptil fire personer i to dobbeltsenger. Alle rommene har eget bad med badekar og dusj. I tillegg er alle rom utstyrt med klimaanlegg, wi-fi og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal.

Ønsker du et rom med garantert plassering i hovedbygningen på Disneys Sequoia Lodge, anbefaler Magic Tours at du velger et Montana-rom. Det er også mulig å bestille opphold i de nye Golden Forrest-rommene, som ligger i de øverste etasjene i hotellets hovedbygning.

Andre hoteller:

Hvis du er interessert i å bo i naturskjønne områder, og gjerne vil høre mer om de forskjellige hotellene, kan du for eksempel lese litt om Disney Davy Crockett Ranch. Dette hotellet har beliggenhet i et grønt skogsområde hvor gjestene bor i fullt utstyrt bungalower i den beste nybyggerstilen. Skulle du være mer interessert i å utforske de litt mer luksuriøse alternativene som Disneyland® Paris tilbyr, så bør du ta en titt på det tradisjonelle Disneyland® Hotel. Dette femstjerners viktoriansk-inspirerte hotellet er blant de mest prestisjefylte hotellene til Disneyland® Paris og ligger rett ved inngangen til parkene. Så hvis du er ute etter et mer luksuriøst hotellopphold, kan dette være noe for deg. Vil du derimot ha en helt annen opplevelse, kan du ta en titt på Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Som et motstykke til de nevnte hotellene har dette et helt annet utseende, da det er bygget i en moderne New Yorker-stil. Her finner du et kunstgalleri med mer enn 300 kunstverk fra Marvel, og hvis du er heldig, kan du til og med møte favorittsuperhelten din her.

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkene
 • Parkering
 • Shuttlebus mellom hotellet og parkene

Ikke inkludert i prisen:

 • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både velge å reise med bil, buss eller fly.

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe frokost, halv- og helpensjon. Pensjonstypen "Plus" kan tilleggskjøpes på dette hotellet.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet.

  

Link til toppen av siden