Tips til din ferie i Disneyland® Paris

Disneyland® Paris er et magisk sted for både barn og voksne! Det er imidlertid lurt å være forberedt før turen, uansett om du planlegger å være i parkene en dag eller en hel uke. Her har vi samlet de beste tipsene og triksene slik at du kan få mest mulig ut av ferien!

Familie i Disneyland Paris

Godt å vite før avreise

1.   Book bord på restauranter i god tid

Det er mange gode restauranter i Disneyland® Paris, men siden parkene også har mange gjester hver dag, er stedene på topp. Det er derfor en veldig god idé å sjekke hvilke restauranter du vil spise på allerede hjemmefra. De beste restaurantene er svært populære og blir derfor raskt fullbooket – spesielt i høysesongen. Så gjør deg selv en tjeneste og bestill bord i god tid, for det er absolutt verdt det!

2.   Download Disneyland® Paris-appen

Disneyland® Paris består av to parker: Disneyland Park, hvor du kan prøve morsomme fornøyelsesturer hele dagen, og Walt Disney Studios® Park, hvor du har muligheten til å gå «bak kulissene» og oppleve hemmelighetene bak noen av Disneys fantastiske filmer . Det kan derfor noen ganger være en utfordring å finne frem, og her er Disneyland® Paris-appen til stor hjelp! Den gir en oversiktlig oversikt over både parker og viser blant annet hvor lang ventetiden er på turene, hvilke show som vises, hvor din favoritt Disney-figur befinner seg og mye mer. Du kan evt. laste ned appen hjemmefra og skape en oversikt over parkene før ankomst. Begge parkene har gratis Wi-Fi, så du vil alltid ha enkel tilgang til appen.

3.   Bo på et av Disneys egne hoteller

Før du bestiller hotell til Disney-reisen din, må du være klar over forskjellen mellom Disneyland® Paris sine egne hoteller og hotellene utenfor parkene. Hvis du velger å bo på et av hotellene i Disneyland® Paris, følger det med en fantastisk fordel: Extra Magic Time. Denne tjenesten gir alle hotellgjester tilgang til parkene før offisielle åpningstider - på denne måten slipper du de ellers lange køene og du har tid til å prøve flere turer! Høres ikke det fantastisk ut?

4.   Lei en barnevogn

Det er mulig å leie barnevogner i begge parkene i Disneyland® Paris - på denne måten har du mer plass i bilen og slipper å bære den frem og tilbake til hotellet.

 

Tips og triks - få mest ut av Disney-reisen din

1. Single-rider køen

Hvis dere vil prøve så mange turer som mulig, er single-rider køen et flott alternativ! Køen er stort sett vesentlig kortere enn vanlig kø, da man her ikke kan være sikker på å sitte sammen med de man reiser med. Tjenesten er imidlertid gratis for alle i Disneyland® Paris, og på denne måten vinner du mye tid!

2. Standby-pass og Premier Access

Med Premier Access eller Standby-pass kan du nå enda flere turer på favorittrittene dine. Et standby-pass er et gratis alternativ som gir deg kortere ventetider på noen av de mest populære attraksjonene. Hvis det må gå ekstra fort, er den betalte tjenesten Premier Access laget for deg. Du kan laste ned den offisielle Disneyland® Paris-appen for å få tilgang til et Standby Pass eller Premier Access.

3. Rider Switch

Rider Switch er enkel å bruke dersom du reiser med mindre barn som ikke har mulighet til å prøve alle turene. Venter du for eksempel med det yngste medlemmet av familien utenfor en fornøyelse, kan resten av familien trekke lodd etter sin tur på den aktuelle fornøyelsesturen, og dermed gi tilgang til kortere kø. På denne måten blir ingen lurt hvis du reiser med små barn.

4. Hands-free shoppingservice

Det er en gratis shoppingtjeneste for alle Disneyland® Paris hotellgjester. Du kan derfor shoppe rundt i ulike suvenirbutikker, og få varene sendt direkte til hotellrommet! Da trenger du ikke å bekymre deg for å bære rundt på tunge vesker og store bamser, men i stedet nyte dagene til det fulle.

5. Lei et skap

Det er uten tvil det beste å bære rundt på så lite som mulig når du skal gå rundt i parkene en hel dag – derfor er det en fantastisk idé å leie et skap. På denne måten slipper du å bære rundt på tunge jakker, solkrem etc., samtidig som skapene er i behagelig gangavstand til de fleste attraksjonene.

6. Spar kø-tid i løpet av showene

Det er mange show i løpet av dagen på Disneyland® Paris. Under disse showene reduseres ventetidene på turene betraktelig - så hvis det er et show du ikke vil se, er det en opplagt mulighet til å prøve ut en haug med fornøyelsesturer!