Pensjon

Du kan bestille og betale for måltidene deres hjemmefra. Det finnes flere ulike alternativer for pensjon. Dere har derfor mulighet til å velge den type pensjon som passer best for deres behov. Billettene gjelder for flere ulike spisesteder både på hotellene og i fornøyelsesparkene.

Det må bestilles én billett pr person pr bestilt natt. Billettene kan brukes til middag eller lunsj, avhengig av restaurantenes åpningstider og type billett. Utvalget varierer på de ulike restaurantene.

Du kan se alle restaurantene i Disneyland Paris her.

Frokost

Frokostbillettene nedenfor gir tilgang til frokost på hotellet for valgt antall netter. Ved bestilling av frokostpensjon, reserveres det automatisk plass til deg i hotellets frokostrestaurant.

Priser  

Prisen for frokost avhenger av hvor dere bor, antall gjester og antall netter. Du finner den nøyaktige prisen i den endelige bestillingsoversikten, etter at alle gjestenes fødselsdatoer er oppgitt.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Barn under 3 år har ikke pensjon inkludert.

På Disney's Davy Crockett Ranch er frokosten take away som nytes i hytten.

Halv- eller helpensjon

Halv- og helpensjonsbillettene nedenfor gir tilgang til utvalgte restauranter med buffé, bordservering eller hurtigservering i Disneyland Park®, Walt Disney Studios Park®, Disney Village® og på Disney-hoteller.

Halvpensjon standard og pluss inkluderer frokost på hotellet (ved opphold på Davy Crockett Ranch hentes frokost og nytes på hytta) samt matbillett per overnatting som kan brukes på en buffé- eller bordserveringsrestaurant.

Helpensjon Standard inkluderer frokost på hotellet (ved opphold på Davy Crockett Ranch er frokosten en hentefrokost som nytes på hytta), en hurtigservicebillett og en billett som kan brukes til buffé eller bordservering restaurant per overnatting. En ekstra rask servicebillett er også inkludert, som kan brukes på hjemreisedagen.

Helpensjon Pluss inkluderer frokost på hotellet samt to måltidsbilletter som kan benyttes på buffet eller bordservering per overnatting. En ekstra måltidsbillett er også inkludert, som kan brukes på hjemreisedagen.

Helpensjon Ekstra Plus inkluderer frokost på hotellet (ved opphold på Davy Crockett Ranch hentes frokosten og nytes på hytta) samt to måltidsbilletter som kan brukes på buffet eller bordservering. En tetidsbillett som kan brukes til ettermiddagskaffe og en drikkebillett per overnatting. Et valgfritt måltid med Disney-figurer er også inkludert under oppholdet.

Priser 

Prisen for pensjon avhenger av hvor dere bor, antall gjester og antall netter. Du finner den nøyaktige prisen i den endelige bestillingsoversikten, etter at alle gjestenes fødselsdatoer er oppgitt.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Barn under 3 år har ikke pensjon inkludert. 
 

Merk at én alkoholfri drink er inkludert i måltidet.


Spesielle regler for halv- og helpensjon:

  • Halv- og helpensjon Standard kan bestilles når du bor på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe.
  • Halv- og helpensjon Plus kan bestilles når du bor på Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne og Disney's Hotel New York - The Art Of Marvel.
  • Helpensjon Extra Plus kan bestilles ved opphold på alle hoteller (unntatt Village Nature Paris by Centre Parks)
  • Billetter bestilles for alle deltakere på reisen - Dog ikke barn under 3 år.
  • Bestilling av halv- eller helpensjon medfører IKKE bordreservasjon - det anbefales å bestille bord hjemmefra på +33 160 30 40 50 (engelsktalende personale) eller i Disneyland Paris-appen.
  • For helpensjon Extra Plus skal forespørsel om måltid med tall noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
  • Ubrukte billetter kan ikke refunderes.
  • For å bruke restaurantene i Disneyland Park og Walt Disney Studios kreves det en gyldig inngangsbillett.
  • Enkelte restauranter kan være stengt i løpet av sesongen.