Disney Davy Crockett Ranch® ★★

Fred og frihet i skogen

På Disney Davy Crockett Ranch kan du føle deg hjemme i din egen romslige bungalow og nyte et avslappende opphold utenfor Disney-byen – uten å gå på kompromiss med Disney-magien.

In stock
Travel Code
D-DDC-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i afslappende forhold i din helt egen bungalow
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Et væld af forskellige udendørsaktiviteter på resortet
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers, hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelsene garanterer deg uforglemmelige opplevelser. Se frem til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark. Feriestedet ligger i et grønt skogsområde og består av frittliggende og fullt utstyrte bungalower i nybyggerstil. Du trenger egen bil for å komme deg til feriestedet og til og fra fornøyelsesparkene, siden det ikke er bussforbindelser. Disneys Davy Crockett Ranch er ca. 15 minutters kjøring fra Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, hvor du finner avgiftsfri parkering.

Hotellets beliggenhet betyr imidlertid ikke at magien er kompromittert! Enten du er sulten på eventyr eller trenger å lade batteriene, er Disney Davy Crockett Ranch et flott utgangspunkt for en Disneyland® Paris-ferie. Her finner du deilige restauranter som Crockett's Tavern, hvor du kan gå i krig med den fantastiske buffeten, eller Crockett's Saloon, hvor du kan slukke tørsten på ekte Wild West-viser. I tillegg kan du glede deg til å besøke hotellets badeland med sklie, foss og jacuzzi, som hele familien kan nyte.

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Davy Crockett Ranch

Overnatting

down v arrow

Resepsjonen på ferieanlegget er åpen 24 timer i døgnet. Restauranten Crockett's Tavern tilbyr en alt-du-kan-spise-buffé med alle slags deilige retter som grillet kjøtt, fisk, salater og desserter. Crockett's Saloon gir deg muligheten til å hvile føttene og slukke tørsten i en atmosfærisk salong.

På feriestedet finner du bl.a. en Disney-butikk, utendørs lekeområde, et lite supermarked med dagligvarer og et tropisk innendørs badeland reservert for gjester på ranchen. Badelandet inkluderer sklie, foss og boblebad (merk at bassengområdet kan være stengt i visse perioder).

Mot en avgift tilbyr ferieanlegget minigolf, bueskyting, innendørs tennisbaner og sykkelutleie. I tillegg, i Davy Crockett's Adventure, kan du la spenningen nå nye høyder med en morsom jakt høyt oppe i tretoppene (mot betaling) eller besøke The Lucky Racoon-arkaden, som er full av de nyeste actionfylte og familievennlige spillene (mot et gebyr).

Fasiliteter:

 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs basseng
 • Disney butikk
 • Kjøkken
 • Egen parkeringsplass

Rom:

Alle bungalowene har plass til opptil 6 personer. Det er en stue med TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal. I tillegg finner du sofa, telefon, kjøkken med bl.a. kjøleskap, kokeplate, oppvaskmaskin og servise samt uteterrasse med piknikbord og grill. Du har din egen parkeringsplass rett ved siden av bungalowen din.

Andre hoteller:

Hvis du liker ideen om å bo et sted nær naturen, hvor du fortsatt vil føle Disney-magien, kan du også ta en titt på Disney Sequoia Lodge og Villages Nature® Paris by Center Parcs. Disse to hotellene har sitt helt eget uttrykk, med Disneys Sequoia Lodge som fanger den autentiske atmosfæren i de amerikanske skogene der sequoiatreet er hjemme. Som et motstykke til dette har Villages Nature® Paris av Center Parcs et annerledes, men naturlig uttrykk. Her kan du finne storslåtte hager og fortryllende skoger, og du vil bli innlosjert i en luksuriøs leilighet eller hytte i naturrike områder. Skulle du være mer interessert i det historiske, kan du også ta en titt på Disney Hotel Cheyenne. Et opphold på dette hotellet er en reise tilbake i tid. Her vil du bli møtt av den fascinerende verden av det ville vesten med fargerike fasader, salonger og trefortau. Du kan også bo på Route 66-inspirerte Disney Hotel Santa Fe, hvor du kan la deg innhylle i en herlig blanding av spansk, meksikansk og indiansk kultur. Her vil du føle varmen fra det sørvestlige USA og bo i fargerike rom som er tatt rett ut av kjente Disney-filmer. Selvfølgelig har Disneyland® Paris noe for enhver smak. Enten du er til det storslåtte, det naturlige eller det historiske, vil vi sannsynligvis hjelpe deg med å finne det perfekte hotellet for deg og dine kjære.

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkene
 • Parkering ved fornøyelsesparkene
 • Ekstra magisk tid i parkene før og etter normal åpningstid

Ikke inkludert i prisen:

 • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
 • Transport

Transport:
Det er ikke busstransport fra Disney Davy Crockett Ranch til Disneyland® Paris, Walt Disney Studios® Park eller flyplassene. En bil må derfor være tilgjengelig.

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe frokost, halv- og helpensjon. Pensjonstypen "Standard" kan tilleggskjøpes på dette feriestedet. Frokost hentes fra take-away hytter i området og nytes i egen hytte.

Hyttene er først tilgjengelig fra kl. 16:00.

NB! Det er mulig å ha med hund i utvalgte hytter på Disney Davy Crockett Ranch. "Hundehytter" er dog alltid på forespørsel, derfor kan vi ikke garantere tilgjengelighet i ønsket reiseperiode.

Link til toppen av siden