Parkene

Disneyland® Paris tilbyr hele to fantastiske parker med tilsvarende fortryllende landområder. Disney-magien blir virkelig vekket til live når du møter de kjente Disney-karakterene og opplever de fargerike paradene og fantastiske showene. Velg blant over 50 fornøyelsesturer som gir magiske opplevelser for alle aldre, og gled deg til å spise på en av de 50 forskjellige restaurantene med mat fra alle verdenshjørner! Uansett hvor i parkene du går, vil du bli møtt av massevis av spennende fornøyelser, aktiviteter eller smaksopplevelser – du kommer garantert ikke til å kjede deg!

Disneyland Paris er den perfekte setting for en fantastisk familieferie du sent vil glemme. De to parkene, Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, er begge bygget av forskjellige land med forskjellige temaer. Gå bl.a. på oppdagelse i Adventureland® og møt den fryktløse piraten Jack Sparrow, besøk Fantasyland® og ta en prat med Alice fra Eventyrland eller stikk innom Discoveryland® hvis du alltid har drømt om å møte din favoritt Star Wars-helt. Hvis du er mer interessert i å finne ut hvordan din favoritt Disney-karakter ble til, er det også mange muligheter for dette! Besøk bl.a. Production Courtyard eller Toon Studio i Walt Disney Studios® Park, hvor Disney-drømmene dine garantert vil gå i oppfyllelse!

I Disney-parkene er det mange forskjellige parader og show, som varierer etter årstid og temaer i parkene. Det er både parader og show på dagtid og kveldstid, hvor de fargerike showene utvilsomt blir en stor opplevelse for familiens yngste! Ta en spasertur nedover Main Street U.S.A. i Disneyland® Park og se favoritt Disney-karakterene dine blir vekket til live – med sine fargerike kostymer og den magiske musikken som spilles i bakgrunnen, blir det absolutt ikke kjedelig! I parkene har du mulighet til å se show og parader hver dag.

I tillegg til de mange fantastiske paradene og showene, er det i begge parkene forskjellige arrangementer, som for det meste også er sesongbaserte. Hopp for eksempel i cowboystøvlene og bli en del av det ville vesten, bli med på å feire påske eller se frem til en fest når Disneyland® Paris feirer Halloween! Du har også muligheten til å møte noen av dine favoritt Disney-karakterer, siden det er meet 'n' greets i alle tre parkene! Du kan f.eks. være heldig å møte Aladdin, Darth Vader eller Mikke Mus!

Når du har fått nok av turene og aktivitetene, kan du utforske Disneys magiske by, Disney Village®. Disney Village® er et ekte paradis for de som elsker å shoppe! Her er det en helt fantastisk og koselig atmosfære som du ikke må gå glipp av. Her er det aktiviteter for hele familien, og det er mulighet for å shoppe, gå på restaurant, se show, gå på kino og mye mer.

Når du beveger deg rundt i parkene vil du bli møtt av herlige lukter fra de mange deilige restaurantene! I Disneyland® Paris-parkene er det ca. 50 gode restauranter, så det vil utvilsomt være noe for alle aldre og smaker. Fra tradisjonelle amerikanske spisesteder og italienske pizzeriaer til fine franske restauranter og Midtøsten-kafeer – mulighetene er mange! Vil du vite mer kan du lese mer om spisestedene i parkene.

Øvrig informasjon

I og rundt Disneyland® Paris-parkene er det et godt utvalg av hoteller. Du kan velge mellom åtte forskjellige hoteller, hvorav de fleste ligger innen gangavstand fra Disneylands parker.

Du kan også med fordel kjøpe inngangsbilletten til Disneyland®Paris hos oss, og allerede nå bestemme deg for hvordan du vil komme deg dit – vil du vite mer kan du lese mer om de ulike transportformene som vi tilbyr hos Magic Tours.

Les mer om parkene ved å klikke på nedenfor:

DISNEYLAND® PARK

I denne magiske parken er det 5 fantastiske land fylt med klassiske fornøyelser, hvor du blant annet kan oppleve skremmende pirater i Adventureland, møte vakre og eventyrlystne prinsesser i Fantasyland eller se de fantastiske og fargerike paradene og showene med fyrverkeri, vann og laser over Disneys Torneroseslott når parken stenger!

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

Utforsk denne vakre parken bygget rundt et Hollywood-studio. Her venter 4 forskjellige land på deg som gir deg muligheten til å leve ut dine indre skuespillerdrømmer! Gled deg til å oppleve magiske fornøyelser som garantert vil bli en hit for alle barn i alle aldre!

DISNEY VILLAGE®

Tilfredsstill shoppinglysten din i Disneys magiske by, Disney Village®! Det finnes butikker for enhver smak med mulighet til å kjøpe bamser, klær, leker og mye, mye mer. Opplev også de mange fantastiske restaurantene, opplev Disneyland® Paris ovenfra i en luftballong eller gå på den legendariske IMAX-kinoen! Alle som besøker Disneyland® Paris må oppleve den koselige og magiske atmosfæren her i Disney Village®!