Restauranter i Disneyland® Paris

En del av magien ved Disneyland® Paris skyldes også de mange restaurantene som tilbyr noe for enhver smak og ethvert budsjett i Disney-parkene, Disney Village og på Disney-hotellene.

Nedenfor kan du få en oversikt over de mange restaurantene, barene og kafeene som finnes i parkene i Disneyland® Paris. Restaurantene er delt inn i 3 kategorier; Standard, Plus og Premium. Alle er inkludert i måltidspakkene. I tillegg til disse restauranttilbudene, kan du finne flere hurtigserveringsrestauranter i parkene.

Disneyland® Paris anbefaler at du, avhengig av hvilken type pensjon du har valgt, bestiller bord på forhånd. Forhåndsbestillinger kan gjøres inntil 2 måneder før ankomstdatoen. Ring bordbestillingstjeneste på +33 1 60 30 40 50 (internasjonale priser kan gjelde og prisene kan variere avhengig av nettverket). Det er selvfølgelig også mulig å reservere bord i resepsjonen på hotellet ditt eller du kan bestille bord på forhånd via Disneyland® Paris sin egen app.

I et forsøk på å hele tiden overgå gjestenes forventninger, kan enkelte restauranter være stengt på grunn av oppussing.


Annette's Diner: Rock Around the Clock - Plus



Bordservering - Amerikansk diner - Disney Village®

En ekte 50-talls stemning av "Happy Days" med gigantiske hamburgere, pølser, milkshaker og ekte amerikansk lunsj og middag servert av servitører på rulleskøyter! Gjestene blir ført inn i en alder med be-bop, rock & roll, twist, ankelsokker og lave tofargede sko.


Auberge de Cendrillon: Eventyrlig middag ved Askepotts kongelige bord - Premium

Bordservering - Gourmetretter - Spising med Disney-figurer - Disneyland® Park, Fantasyland

Etter en varm velkomst fra Askepotts musevenner, Suzy og Perla, blir du eskortert til en romantisk bås i den majestetiske, middelalderske ballsalen. Høye bueganger i stein, bannere og spektakulære glassmalerier utgjør den kongelige settingen mens du foredler din smak for det beste fra fransk mat. Og husk, du holder hoff i selskap med stolte prinsesser, så våre unge gjester oppfordres til å kle seg for anledningen.


Au Chalet de la Marionnette: En liten kulinarisk nytelse i Geppettos verden av leker – Hurtigservering

Fastfood - Hurtige måltider - Disneyland® Park, Fantasyland

Besøk denne restauranten med alpelandsbytema. Finn et sete og nyt stekt kylling, burgere og magiske desserter, midt i en av de største Disney-klassikerne gjennom tidene.


Billy Bob’s Country Western Saloon: Baren i Disney Village som er et must!

Bar - Disney Village®

På Billy Bob's Country Western Saloon kan du bli kjent med et utvalg øl, forfriskende drinker og godt krydret nachos. Skyv opp dørene til salongen, finn et sete og gjør deg komfortabel, gå ut på dansegulvet og la hoftene svaie til de ville rytmene.


Bleecker Street Lounge: Slapp av etter å ha reddet verden!



Bar - Disney Hotel New York

Beundre utsikten over Lake Disney mens du nyter en fatøl, en brus, et glass økologisk vin, en kopp te eller fersk kaffe. Det er det perfekte stedet å slappe av etter en heroisk dag med aktiviteter i parkene.


Bistrot Chez Rémy: Typisk fransk spisested – sett fra en rottes synspunkt - Plus



Bordservering - Tradisjonelle franske retter - Walt Disney Studios Park

Trekk opp en gigantisk champagnekork og sett deg ved et syltetøylokk på dette overdimensjonerte spisestedet. Her venter drikkeparaplyer, kokebøker og overdimensjonert bestikk fra et rotteperspektiv, alt mens du og din lille koloni nyter Rémys spesialmeny: sesongens salat, biff og selvfølgelig ratatouille, Brie de Meaux og et stort utvalg av desserter. God appetitt!


Captain Jack's - Restaurant des Pirates - Plus

Bordreservering - Eksotiske retter - Disneyland® Park, Adventureland

En ny restaurant fra den gamle verden. Legg ut på en ekte sjørøverfest og nyt fisk, sjømat og kreolsk mat i denne nyoppussede, travle tavernaen ved bredden av en fakkelbelyst lagune. Søk tilflukt ved bredden av en tropisk lagune og sol deg i dette piratparadiset av flagg, bannere og ettersøkte plakater fra en annen, lovløs epoke. Det er noe for enhver landkrabbe på denne ikke fullt så skjulte skatten, der servitører i ny piratdrakt serverer solide kreolske retter og hvor utsikten over Pirates of the Caribbean kan finnes.


Café de la Brousse: Det perfekte sted for å ta en pause med familien

Hurtige måltider - Fastfood - Disneyland® Park, Adventureland

Ta en stopp ved vannhullet i Adventureland, Disneyland Park. Velg mellom varme og kalde drikker og til og med et utvalg iskrem og slushies!


Café Fantasia: Elegant og rolig

Café Fantasia

Bar - Disneyland® Hotel

Tonene flyter saftig gjennom luften i denne fortryllende baren, som er som tatt ut av den magiske verdenen til Disney-klassikeren Fantasia; den perfekte rammen for en avslappende drink og en hyggelig prat om dagens opplevelser.


Café Hyperion presenteres av Coca-Cola: Fremtiden for fastfood - Hurtigservering

Fastfood - Disneyland® Park, Discoveryland

Cruise over til det imponerende Videopolis og til mat som er raskeren enn lynet, på den største gatekjøkkenrestauranten i Disneyland Paris. I dette hjemmet med fremtidsvisjoner kan du nyte burgere og salater mens du ser på en film eller et live show i denne høyteknologiske hangaren. Bli med oss ​​på en magisk frokost før du setter avsted mot de eventyrlige attraksjonene.


Café Mickey: Lekkert italiensk kjøkken - Premium

Bordservering - Spising med Disney-figurer - Tradisjonelle italienske retter - Disney Village®

Når det er tid for å spise kan du ta turen til denne sjarmerende kafeen og nyte Italias raffinerte herligheter med et godt utvalg av pizza, pasta og kulinariske opplevelser.


California Grill: Gourmetmat i victorianske omgivelser - Premium

Bordservering - Gourmetretter - Disneyland® Hotel

Nyt en både sofistikert og familievennlig matopplevelse, levert av vår dyktige kokk og hans team. Vår vinkjeller tilbyr et bredt utvalg av franske og kaliforniske viner som fullfører opplevelsen.


Cape Cod: Fersk fisk med et skudd magi - Pluss

Buffet - Internasjonale retter - Disney Newport Bay Club

Gå ombord på Cape Cod og alt det gode ved havet. Her bringes en buffet full av fersk fisk, salat og deilige desserter på land, og den serveres midt i en nautisk fantasi av havfruer, gylne ankere og gigantiske konkylier.


Captain’s Quarters

Bar - Disney Newport Bay Club

Seil over til denne baren med nautisk tema for en aperitiff i den elegante verdenen av racing og yachting.


Casey's Corner presenteres av Coca-Cola: Dette er baseball - Hurtigservering

Fastfood - Amerikansk Diner - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Restauranten er oppkalt etter helten fra Disney's Casey at the Bat, og her tilfredsstilles sulten med solide pølser, pommes frites og forfriskende brus – sammen med kjente baseball-minner og levende ragtime-musikk.


Cable Car Bake Shop: Et tradisjonelt amerikansk konditori

Fastfood - Snack - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Hopp på et tog tilbake til San Francisco i går. Her serveres smakfulle delikatesser fra ovnen, mens honky tonk-musikken og det vakre rommet sørger for den gode stemningen.
I et forsøk på å hele tiden overgå våre gjesters forventninger, er denne restauranten for tiden stengt på grunn av oppussing.


Chuck Wagon Café: Et flott sted å stoppe for sultne reisende - Pluss

Buffet - Internasjonale retter - Disney Hotel Cheyenne

Led de små oppdagelsesreisende langs stien gjennom Cheyenne og inn på denne livlige diligensstasjonen rett ut av det ville vesten. Når du først er inne kan du fylle bensin med deilig spareribs, grillet biff og salat, den perfekte forberedelsen for å fortsette reisen gjennom parkene.


Cookie Kitchen: Landets ferskeste småkaker

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Handle rett utenfor gaten eller rusle inn i den utsmykkede taubanebakebutikken og ta med deg noen uimotståelige nybakte småkaker og bakverk som kan tilfredsstille selv den søteste tann.


Cowboy Cookout Barbecue: En stor låve for den like store appetitten - Hurtigservering

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Frontierland

Sal opp og ri ned til Cottonwood Creek Ranch, en av de største restaurantene i Disneyland Paris. Langt ute i det ville vesten som er Frontierland, finner du en skikkelig cowboyfest med store biter av grillet kjøtt og støveltrampende dans som kan få låveportene til å gi etter.


Crockett's Tavern: Guild with the Settlers - Standard


Buffet - Internasjonale retter - Disney Davy Crockett Ranch

Stopp innom Crockett's Tavern, hvor jegere, speidere og reisende i alle størrelser kan nyte så mye grillet kjøtt, fisk, salater og desserter de vil.


Downtown Restaurant: Ta en bit av The Big Apple

Buffet - Internasjonal kok - Disney Hotel New York

Sving som Spider-Man fra den kinesiske og amerikanske kjøkkenstasjonen til den italienske, over hustakene i New York på denne kosmopolitiske og kulinariske reisen. På Downtown Restaurant, som i alle andre nabolag i New York, kan du finne retter fra hele verden. Ta China Town til Little Italy - det er bare noen få skritt. Og se forventningsfullt mens ditt deilige måltid tilberedes foran øynene dine.


Disney Blockbuster Café: God mat fra storskjerm - Hurtigservering

Fastfood - Walt Disney Studios Park, Backlot

Vi anbefaler en god appetitt i dette enorme magasinet som serverer deilige smørbrød, pizza og pasta. Det hele finner sted midt i en glitrende samling av Disney-sett og kostymer, som rekvisitter fra Iron Man og en piratisk Pirates of the Caribbean-spisestue.


Earl of Sandwich: Nye sandwich for den nye verden

Fastfood - Disney Village®

Jarlen har gått videre siden starten med brød og kjøtt. I dag er han opptatt med å finne opp spennende nye smørbrød, spesielt til deg. Med familievennlige oppskrifter kan du nyte det smakfulle utvalget av kjøtt, ost, grønnsaker og dressinger, alt pakket inn i varmt og deilig brød.


Fantasia Gelati: En smak for hver dag i uken og litt til

Fastfood - Is - Disneyland® Park, Fantasyland

Dypt inne i den italienske delen av Fantasyland skjuler denne fortryllende, Fantasia-inspirerte iskrembutikken, hvor smaksløkene kan skjemmes bort med et mylder av himmelske smaker.


Fuente del Oro Restaurante

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Fantayland - Hurtigservering

Kryss prærien i Frontierland og kom til denne tradisjonelle sørvestamerikanske restauranten, hvor tungen kan brenne litt. Her kan du lene deg tilbake og nyte den fargerike, avslappede atmosfæren mens du nyter de klassiske rettene med en vestlig vri.


Hunter’s Grill og Beaver Creek Tavern - Plus

Buffet - Internasjonale retter - Disney Sequioa Lodge

Et autentisk lokalt kjøkken. Føl deg komfortabel i denne rustikke jakthytta og nyt et deilig kjøttstykke eller andre retter av noe slag som pryder dette ta-selv-bordet.


Inventions - Moderne spesialiteter i autentiske omgivelser - Premium

Buffet - Spising med Disney-figurer - Internasjonale retter - Disneyland® Hotel

Sett deg ned og nyt moderne, fantasifulle oppskrifter fra hele verden blant de mest imponerende oppfinnelsene fra viktoriatiden. Og om kvelden dukker favorittkarakterene dine fra Disney opp for en hyggelig prat og noen bilder sammen med dine egne små drømmere. I tillegg til kveldens Spis med karakterene-opplevelse, serveres det - mot ekstra betaling - også brunsj og lunsj med Disney-figurene hver søndag fra kl. 12.30 til 15.00.


King Ludwig's Castle: Oppdag inspirasjonen bak Torneroseslottet

Bordservering - Internasjonale retter - Disney Village®

Reis tilbake til en mer romantisk tid da praktfulle slott ble bygget som en hyllest til middelalderens musikalske mytologi. Inspirert av kong Ludwig II av Bayern og hans smak for det store, er denne kongelige festsalen i tre den perfekte setting for servering av burgere, pølser og deilige sjokoladedesserter rett fra Tyskland. For de voksne er det til og med König Ludwig-brygg på fat.


La Cantina: Innta middagen på Route 66 - Standard

Buffet - Internasjonale retter - Disney Hotel Santa Fe

Tank opp med denne ta-selv-buffeen, som er fullastet med kjøtt, fisk, grønnsaker og deilige desserter. Ikke bare får du deilig mat, du får også et inntrykk av et matmarked slik de ser ut i New Mexico langs den legendariske Route 66.


La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon: En vill oplevelse - Standard

Buffet - Internasjonale retter - Disney Village®

Et festmåltid møter det ville vesten i denne autentiske tresalongen fra grensen til sivilisasjonen. Sprit-tønner, hjortevilt og historiske fotografier fra badland dekorerer stedet, mens levende musikk spilles fra baren i underetasjen. Men det er deres deilige kjøtt, fisk, grønnsaker, Tex Mex-spesialiteter og desserter som får deg til å komme tilbake for mer.


Last Chance Café: De bet seg vestover - Hurtigservering

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Frontierland

Etterlyst-plakater, saler og kasserte revolverhylster gjør dette til en typisk utpost fra det gamle vesten. Og med servering som er rask på avtrekkeren og god, solid mat, er det det perfekte stedet for fredløse å ta en rask matbit før de fortsetter på veien.

I et forsøk på å hele tiden overgå våre gjesters forventninger, er denne restauranten for tiden stengt på grunn av oppussing.


Manhattan Restaurant : Moderne mat i storbyområde - Plus

Bordservering - Internasjonale retter - Disney Hotel New York

Gled smaksløkene dine med raffinerte New York-retter servert i trendy, jazzinspirerte omgivelser som gir deg følelsen av å sitte ved Central Park.


Market House Deli: Porsjoner i storbystørrelse - Hurtigservering

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Plukk opp en deilig haps fylt med favorittfyllet ditt mens du rusler nedover Main Street, USA. Her kan du nyte et klassisk landgangsbrød med kjøtt, ost og salat i omgivelser med mye liv, hvor begge er fylt med ferske produkter og pynt som på 1920-tallet.


McDonald's: We're Lovin' It

Fastfood - Disney Village®

Hvis det frister med hurtigmat, finn veien til McDonald's. Med en meny fylt til randen med fastfood-favoritter, er det noe for enhver smak – noe som betyr mindre stress og mer tid til å fortsette Disney-eventyret.


New York Style Sandwiches: Gå ombord på et landgangsbrød

Fastfood - Snacks - Disney Village®

Fritt valg: pasta, pølser, fish & chips, pizza, salatbar og smørbrød å gå eller spise i, mens du beundrer de mange Broadway-suvenirene som dekker speilveggene til denne New Yorker sandwichbaren.


Pizzeria Bella Notte: Middag hos Tony

Fastfood - Tradisjonelle italienske retter - Disneyland® Park, Fantasyland - Hurtigservering

Finn veien til denne sjarmerende bistroen og dens tradisjonelle italienske pizza- og pastaretter, hvor du, akkurat som Lady og Landstrykeren, kan nyte et minneverdig øyeblikk over en tallerken pasta i en rolig, romantisk atmosfære.


Planet Hollywood: Stjernespekkede omgivelser

Bordservering - Internasjonale retter - Disney Village®

Planet Hollywoods to etasjer med Hollywood-effekter sørger for at øynene også behandles mens du spiser. Gå inn i en verden der filmens magi bringes til live til et pulserende lydspor av popmusikk. Utforsk etasjene med relikvier fra populære filmer og TV-serier og stjernene som skapte dem. Du kan se alt fra de autentiske kostymene og rekvisittene, skapninger fra King Kong, til, selvfølgelig, Disney-karakterer. Se på stjernene mens du nyter tradisjonell amerikansk mat under en planetarium-lignende nattehimmel og rock ut til musikkvideoene som vises på flere skjermer. Husk turen til "Hollywood" med varer og suvenirer med filmtema.


Restaurant Plaza Gardens: Et flott sted å spise - Standard

Buffet - Internasjonale retter - Frokost med Disney-figurene - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Finn veien via fontenestien fra Central Plaza til en tid fylt med eleganse i den eldste bygningen på Main Street. Antikke møbler, porselen, fasetterte speil og fløyelsgardiner, alt i nydelige nyanser av rosa og grønt, setter scenen mens du nyter et sjenerøst utvalg av forretter, hovedretter og appetittvekkende desserter. Finnes det en bedre måte å starte dagen i magiske Disneyland Park enn ved å nyte en deilig frokost i selskap med Disney-figurene? Du kan møte Disney-karakterene rundt en overdådig amerikansk buffet og lage uforglemmelige minner! Obs: Disney-figurer møter kun gjester ved frokost.


Rainforest Café Disneyland Paris: Et flott sted å handle og spise

Buffet - Internasjonale retter - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Mat som i det sørvestlige USA, men med en tropisk vri, venter på deg i den tette jungelen med de mange dyrene. Samle din gjeng med oppdagelsesreisende og begi dere dypt inn i Amazonas-jungelen, hvor du spiser middag i selskap med animerte dyr og til lyden av torden og plutselige stormer. Syngende fugler, trompeterende elefanter, gorillaer som slår brystet og stimer med fargerike fisker ønsker deg velkommen til en frodig jungel av tropisk vegetasjon, banyantrær, fossefall og en stjernespekket nattehimmel. Føl deg på en gang langt borte og hjemme med deilige nye retter og kjent amerikansk mat som hele familien vil elske. Ta deretter turen innom butikken i Disneyland Paris Rainforest Cafe, hvor du kan kjøpe utstoppede dyr, klær som viser at du har vært her, og tropiske pyntegjenstander for å minnes eventyret ditt i Amazonas-jungelen.


Red Garter Saloon: Yihaa cowboys og cowgirls!

Bar - Disney Hotel Cheyenne

Året er 1850, og du har nettopp gått gjennom svingdørene til en livlig bule i det ville vesten. Oppkalt etter de røde strømpebåndene som ble brukt av salongjenter i gamle dager, er dette stedet hvor rytterne stopper og deler historiene om eventyrene sine over en øl – eller noe sterkere.


Redwood Bar and Lounge: Den varmeste velkomst

Bar - Disney Sequioa Lodge

Slapp av i den koselige baren og salongen, som er inspirert av et hvilestopp i en amerikansk nasjonalpark. Bygget rundt en imponerende steinild, er dette det perfekte stedet å ta en drink, dele magiske historier og planlegge morgendagens eventyr.


Restaurant Agrabah Café: En helt ny verden - Standard

Buffet - Midtøsten retter- Disneyland® Park, Adventureland

Hopp av det magiske teppet ditt og sett deg i den fortryllende røyken fra den gamle arabiske basaren, hvor en eventyrlig marokkansk og Midtøsten-buffet oppfyller alle magers ønsker. Hold øynene åpne for Aladdin mens du nyter den livlige atmosfæren i landet der karavanenes kameler streifer rundt.


Restaurant des Stars: (Ka)rotter og mye mer! - Standard

Buffet - Internasjonale retter - Walt Disney Studio Park

Kjente ansikter fra filmens verden fyller veggene i denne stilige franske bufférestauranten som serverer tradisjonell fransk mat.


Restaurant en Coulisse presenteres av Coca-Cola: Spis som en filmstjerne - Hurtigservering


Fastfood - Walt Disney Studio Park, Front Lot

Godt gjemt bak lysene, kameraene og alt som foregår i Disney Studio 1 ligger det perfekte stedet å ta en burger eller en salat, hvor neonlys, rekvisitter og kjente Hollywood-adresser får deg til å føle deg som en filmstjerne.


Restaurant Hakuna Matata: Så ta det med ro, det er det beste på bordet - Hurtigservering

Fastfood - Internasjonale retter - Disneyland® Park, Adventureland

Små løver og løvinner kan fråtse i smakfulle afrikanske favoritter som kebab, salater og risretter i dette vannhullet med sine leirekantede vegger og stråtak – perfekt for å fylle dem opp før eventyret som venter.


Rio Grande Bar: Et sted fylt med liv til en cocktail eller to

Bar - Disney Hotel Santa Fe

Følg Route 66 og gir ned på denne livlige baren rett ut av det amerikanske sørvestlandet. Prøv en margarita, en mojito og mer.


Silver Spur Steakhouse: Et deilig steakhouse med fjellutsikt - Plus


Bordservering - Grillspesialiteter - Disneyland® Park, Frontierland

La sporene hvile og ta plass blant de fine menneskene i Thunder Mesa på dette veldig fine etablissementet, hvor våre mesterkokker griller saftige biffer over høy varme foran øynene dine.


Skyline Bar: Martini eller Cosmopolitan?

Bar - Disney Hotel New York

Den utrolige utsikten vil få deg til å føle at du ser ut over New York fra toppen av en skyskraper. Det perfekte stedet å se en høytflygende superhelt! Våre bartendere er de beste i byen når det kommer til å blande cocktails. Noen vil til og med si at de har superkrefter. Kom og smak på kreasjonene deres. Vi er sikre på at smaksløkene dine vil få et hyggelig sjokk.


Sports Bar

Bar - Disney Village®

Sportsentusiaster får det hjertet begjærer i denne tradisjonelle, amerikanske sportsbaren: Du kan fråtse i burgere, smørbrød og pizza mens du ser på sportsbegivenheter på storskjerm i en koselig atmosfære.


Disney Starbucks Coffee: For første gang i Europa

Kaffebar - Fastfood - Disney Village®

Slapp av og ro ned på Europas første miljøvennlige kafé, vakkert plassert i hjertet av Disney Village. Her brygger baristaer de beste bønnene og teene jorden har å by på, slik at du kan nyte resultatet inne eller på farten. Det er også en meny med småretter som kan stille sulten når som helst på dagen.


The Coffee Grinder:Kaffe, kaker og småretter


Fastfood - Snack - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Tilfredsstill søtsuget med en spasertur langs den overdådige Discovery Arcade, hvor en sjarmerende kiosk tryller frem smuldrende kaker og herlige desserter, og bildet gjøres komplett av spesialkaffe, te og varm sjokolade.


The Gibson Girl Ice Cream Parlour: En hyllest til et amerikansk ideal


Fastfood - Is - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Sett deg ned og nyt de berømte Ben og Jerry's iskremsmakene mens du beundrer de ikoniske Gibson Girl-illustrasjonene av Charles Dana Gibson. Dette er en iskrembutikk som er søt, elegant og veldig sjarmerende.


Hos The Ice Cream Company er det is og godbiter for alle!

Fastfood - Is - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Det er en verden av valg i dette sjarmerende eventyrlandet for iskremelskere. Serverer også andre delikatesser, samt varme og kalde drikker.


Lucky Nugget Saloon: historien om Diamond Lil og den heldige gullklumpen - Hurtigservering

Fastfood - Disneyland® Park, Frontierland

Dra over til Thunder Mesa Riverboat Landing i Frontierland og oppdag legenden bak dette tilholdsstedet. For mange år siden, da det fortsatt var cowboyer på prærien, var den fargerike Miss 'Diamond' Lil så heldig å finne en gullklump på størrelse med et brød. Etter å ha vært så heldig, bestemte Lil seg for å bygge Thunder Mesas største salong, hvor gjester i alle størrelser kan ta en pause og fylle på sjenerøse porsjoner med kjøtt, oster, grønnsaker og appetittvekkende desserter. Det er det perfekte stoppestedet før, etter eller midt i Disney-ekspedisjonen.


The Steakhouse: En meny fyllt med god smak - Plus

Bordservering - Grillspesialiteter - Disney Village®

Dere trenger en sunn appetitt på denne jazzrestauranten som føles som et sted i hjertet av Chicago. Her vil dere oppleve kjøtt grillet i amerikansk stil, alt servert på flotte tallerkener i omgivelser med temaer fra Chicagos kjente teatre og herreklubber.


Toad Hall Restaurant: En litterær nytelse - Hurtigservering

Fastfood - Fish and Chips - Disneyland® Park, Fantasyland

Skynd deg over til Disney's Toad Hall og retter du aldri vil bli lei. Her, med Mr. Paddens familieportretter og tegninger fra Vinden i pilene på veggene, fish and chips, salat og søte, supergode desserter serveres.


Vapiano: Pasta / Pizza / Bar

Fastfood - Tradisjonelle italienske retter - Disney Village®

Servering av retter fra middelhavskjøkkenet med vekt på italiensk mat - tilberedt foran øynene dine. Alt fra pasta til desserter er hjemmelaget av ferske råvarer som leveres hver dag.
I en koselig og avslappet atmosfære, hvor det er hyggelig å møte familie og venner, kan du bestille pasta, pizza og salater direkte fra kokkene og deretter spise maten ved de store eikebordene ved siden av en vegg av planter eller rundt et 100 år gammelt oliventre.


Walt’s – en amerikansk restaurant: Seks magiske verdener i én restaurant - Premium

Bordservering - Gourmetretter - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Nyt maten på et bakteppe av Walts største øyeblikk i rom med tema som gjenspeiler de seks verdenene i Disneyland Park. Gå inn i den store lobbyen og gå opp til første etasje. På vei opp trappene tar innrammede bilder av Walts verk deg med på en reise fra skapelsen av Mikke Mus til premieren på Snehvit og de syv dvergene. Når du har satt deg, kan du nyte deilig amerikansk mat og beundre omgivelsene i ditt valgte rom.


Yacht Club: Bli med på en kulinarisk reise - Plus

Bordservering - Gourmetretter - Disney Newport Bay Club

Nyt en overdådig fangst med mange forskjellige delikatesser i en setting som er verdig for de mest utmerkede kapteinene. Nyt yachtklubbens New England-inspirerte spesialiteter med middelhavspåvirkninger.


Victoria's Home-Style Restaurant

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA


Vi tar forbehold om stengte restauranter og restauranter som er under oppussing.