FAQ

Nedenfor har vi samlet en rekke spørsmål som vi jevnlig får. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt nedenfor, er du velkommen til å kontakte oss.

Parkene

Hvor mange parker er det i Disneyland® Paris?
I Disneyland® Paris finnes det to fornøyelsesparker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios®

Hva koster inngang til parkene? 

Ved bestilling av opphold hos Magic Tours er inngang til parkene inkludert. Du har tilgang til parkene fra de åpner på ankomstdagen til de stenger på avreisedagen.

Hva koster det å prøve fornøyelsene?

Når inngangen til parkene er betalt, er turene gratis (noen steder, f.eks. arkader, koster det)

Hva er Premier Access?

Med Premier Access kan du få enda flere turer på favoritt-turene dine. Hvis det skal gå ekstra fort, er den betalte tjenesten Premier Access laget for deg. Du må laste ned den offisielle Disneyland® Paris-appen for å få tilgang til et Standby Pass eller Premier Access.

Kan vi ta med egen matpakke til parkene?

Det er ikke tillatt å ta med egen mat inn i parkene. Det er imidlertid mulig å å kjøpe alt fra hurtigmat til gourmetmat i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® og Disney Village®.

Kan vi ta med en barnevogn inn i parkene?

Det er tillatt å ta med egen barnevogn samt rullestol. Trenger du å leie barnevogn eller rullestol, kan dette gjøres på Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® mot et gebyr. 

Når er det færrest fornøyelser stengt i parkene?

Disneyland® Paris er åpen 365 dager i året. Det betyr at det er nødvendig å stenge fornøyelser fortløpende for oppussing og vedlikehold. Disse planlagte stengingene er jevnt fordelt utover året. I tillegg til de planlagte stengingene kan det være fornøyelser som må stenges av andre årsaker.

Opphold

Hvor mange personer kan det være i et rom?

De aller fleste rommene i Disneyland® Paris har plass til fire personer pluss et barn under 3 år. Hyttene på Davy Crockett Ranch har plass til seks personer pluss ett barn under 3 år. Noen hoteller har rom med plass til fem eller seks personer. For mer informasjon, kontakt en reisekonsulent på 70130330.

Barnet vårt sover alltid i sengen vår hjemme, kan vi ikke gjøre det samme på Disneyland® Paris hoteller slik at vi kan være fem personer på rommet?

Rommene i Disneyland® Paris er i de fleste tilfeller laget for fire personer. Det kan bare være fem personer på disse rommene hvis ett barn er under 3 år. Dersom dere som familie trenger to rom, kan vi be om rom med dør mellom. Dette kan imidlertid ikke garanteres.

Er det WIFI på rommene?

På Disneyland® Hotel, Hotel New York - The Art of Marvel®, Newport Bay Club® og Sequoia Lodge® er det gratis Wi-Fi på rommene. På hotellene Santa Fe®, Cheyenne® og Davy Crockett Ranch er gratis Wi-Fi tilgjengelig i noen fellesområder.

Er det frokost på hotellene?

Det er mulig å kjøpe frokost på alle hotellene i Disneyland® Paris. Frokost er imidlertid inkludert ved kjøp av opphold på Algonquin's Explorers Hotel.

Kan vi ta med hund til Disneyland Paris?

På Disneys Davy Crockett Ranch er det individuelle hytter hvor hunder kan tas med mot en ekstra avgift. For mer informasjon om priser og andre krav ta kontakt med reisekonsulent på 70130330.

Pensjon

Hva er fordelen med å bestille pensjon hjemmefra?

Når du bestiller pensjonen hjemmefra, sparer du penger sammenlignet med å betale for de samme måltidene direkte på restaurantene i Disneyland® Paris.

Vi planlegger en dag i Paris og trenger derfor bare pensjon i noen dager, hva gjør vi?

Pensjon skal i utgangspunktet følge antall netter du har. Det betyr at dersom du bor i tre netter, må du kjøpe tre dagers pensjon. Hvis du på forhånd vet at du ikke skal spise på Disneyland® Paris hver dag, anbefaler vi halvpensjon i stedet for helpensjon. Med halvpensjon kan du bruke to måltidsbilletter på en dag, og dermed ha en dag uten billetter.

Vi har med oss ​​et lite barn som ikke spiser så mye. Kan vi la være å bestille pensjon til barnet?

Barn under tre år kan ikke bestille pensjon hjemmefra. På noen restauranter spiser barn under tre år gratis, på andre betaler de for det de spiser. Barn over tre år må betale pensjon hjemmefra, dersom andre på reisen også ønsker pensjon.

Er det nødvendig å reservere bord når vi har bestilt pensjon hjemmefra?

Bestilling av pensjon medfører ikke bordreservasjon. Vi anbefaler alltid at du bestiller bord dersom du ønsker å spise på en bestemt restaurant eller på et bestemt tidspunkt. Bordbestilling kan gjøres to måneder før ankomst ved å ringe +33 160 30 40 50 (engelsktalende personale). Du kan også bestille bord hos portvakten på hotellet når du ankommer.

Matallergier og spesielle kostbehov

De fleste restaurantene i Disneyland Paris tilbyr et utvalg av alternativer for de med matallergier og spesielle diettkrav, det samme gjør Disney-hotellene som tilbyr et utvalg av spesielle frokostvarer. Disse produktene er imidlertid ikke en del av den vanlige buffeen, derfor er det viktig at restaurantsjefen på hotellet er informert om dine spesielle kostbehov før ankomst.

Nedenfor kan du se en liste over de restauranterne i parkerne der tilbyder mad til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov:

Nedenfor kan du se en liste over restaurantene i parkene som tilbyr mat til de med matallergi og spesielle kostbehov:

Disneyland® Park

Captain Jack's - Restaurant des Pirates
Silver Spur Steakhouse
Walt's - an American Restaurant 
Auberge de Cendrillon 
Plaza Gardens Restaurant  
Restaurant Agrabah Café 
Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant 
Colonel Hathi's Pizza Outpost
Restaurant Hakuna Matata

Frontierland®

Fuente del Oro Restaurante
Last Chance Café
Cowboy Cookout Barbecue
The Lucky Nugget Saloon

Main Street, U.S.A®

Casey's Corner
Market House Deli
Victoria's Home-Style Restaurant

Fantasyland®

Au Chalet de la Marionnette
Pizzeria Bella Notte
Toad Hall Restaurant

Discoveryland®

Café Hyperion

Walt Disney Studios® Park

Restaurant des stars
Bistrot chez Remy
Restaurant En Coulisse
Disney Blockbuster Café
Café des Cascadeurs

Disney Village®

La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon (buffetservice)
Annette's Diner
The Steakhouse Restaurant
Café Mickey
New York Style Sandwiches

Transport

Hva er den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til Disneyland® Paris på?

Magic Tours, i samarbeid med Magical Shuttle og Disneyland® Paris, tilbyr flyplasstransport fra flyplassene Orly og Charles De Gaulle til Disneyland® Paris. Bussene går i perioden ca. på 9.00 - 19.00 (med forbehold om endringer). Er du i tvil om du rekker bussen, er du velkommen til å kontakte reisekonsulent på 70130330.

Hva er den enkleste måten å besøke Paris på når vi bor i Disneyland® Paris?

Vi anbefaler vanligvis å ta toget til Paris. Toget går fra inngangen til parkene og direkte til Paris. På togstasjonen kan personalet veilede deg til hvilken billett du trenger. Togturen tar ca. 45 minutter. Det er også mulig å kjøre til Paris. Transporttiden er ca. det samme, men mange synes det kan være ubehagelig å kjøre i byen Paris.

Hvordan kommer vi oss fra hotellet til Disneyland® Park og Walt Disney Studios®?

Fra Disneys hoteller (bortsett fra Davy Crockett Ranch) og fra Disneys samarbeidshoteller er det gratis shuttlebusser som kan frakte deg til parkene hvis du trenger det. Vi anbefaler imidlertid at du tar turen dersom du bor på Disneys egne hoteller, da det ofte går like raskt. På Villages Nature® Paris kan du komme deg til parkene med en offentlig busstur, som tar ca. 25 minutter, mot en avgift - vi anbefaler imidlertid at du har egen bil tilgjengelig.