Villages Nature Paris ★★★★

Feriepark noen få minutter fra Disneyland® Paris

Enten du reiser med familie, venner eller en partner, vil du føle deg i harmoni med naturen i den vakre grønne landsbyen. Under et opphold på Villages Nature® Paris får du 2 dagers tilgang til parkene!

In stock
Travel Code
D-DVN-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i ét med naturen kun et stenkast fra Disneyland® Paris
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Slap helt af efter en dag med store oplevelser i parkerne
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers, hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelsene garanterer deg uforglemmelige opplevelser. Se frem til en magisk ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark.

Rett utenfor Disneyland® Paris er denne praktfulle ferieparken satt opp. Her kan du utforske de overdådige hagene og de fortryllende skogene i Villages Nature® Paris mens du bor i en luksuriøs leilighet, hytte ved sjøen eller dypt inne i skogen. Villages Nature® Paris by Center Parcs ligger en 15-minutters kjøretur fra Disneyland® Paris' parker, hvor du finner avgiftsfri parkering. Det er også mulig å hoppe på en buss som tar 25 minutter (mot betaling).

I forbindelse med et opphold på Villages Nature® Paris kan du se frem til å bo i fantastiske og naturlige omgivelser, hvor du kan slappe av og fokusere på å nyte ferien. Blir du og reisepartnerne dine sultne etter en lang dag i naturen, kan du ta turen innom en av hotellets herlige restauranter. Villages Nature® Paris ved Center Parcs er en liten oase i det store Disney-eventyret, og du vil garantert ikke angre på et opphold her.

Overnatting

down v arrow

I hjertet av landsbyen finner du strandpromenaden som byr på butikker, restauranter, marked og andre opplevelser. I de to restaurantene er det noe for enhver smak – enten det er et raskt måltid på farten, italienske spesialiteter, fransk bistro eller gourmetmat.

Parken inneholder et badeland med store vannsklier, bølgebasseng, boblebad m.m. – alt forbundet med en utendørs lagune på 2500 m², oppvarmet til 30°C hele året (merk at bassengområdet kan være stengt i visse perioder). Badehåndklær til badelandet kan leies ved inngangen eller du kan ta med egne.

I Villages Nature® Paris finner du også en gård, ponniklubb, bakeri, innendørs og utendørs lekeområde med hengebroer og tretopphytter, grønnsakshage, strand og løperuter.

Mot betaling tilbyr hotellet bowlingbaner, spa, hinderløype høyt oppe i trærne samt underholdning for de minste i landsbyens Baby Club og Kids Club.


Fasiliteter:

  • Barer og restauranter
  • Klesvask
  • Wi-fi
  • Butikker
  • Baker, minimarked og torgmarked


Leiligheter:
Alle leilighetene er utstyrt med bl.a bad med badekar og dusj, kjøkken, safe, wi-fi, terrasse eller balkong og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal. Alle leilighetene har også sengetøy, sengetøy og håndklær til daglig bruk.


Andre hoteller:
Disneyland® Paris tilbyr mange forskjellige hotellopplevelser. Hvis du vil utforske noe i en helt annen gate enn Villages Nature® Paris By Center Parcs, kan du ta en titt på Disneyland® Hotel. Dette hotellet tilbyr et kongelig opphold i et rosa slott som oser av eventyr. Dette hotellet ligger rett ved inngangen til Disneyland® Park og bare noen få minutters gange fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®. Har du derimot lyst til å se mot storbyen og kanskje ha interesse for de store amerikanske metropolene, så bør du ta en titt på Disneys Hotel New York. Det første steget inn på dette hotellet vil føles som å gå inn i en amerikansk film. Hotellet ligger rett ved Lake Disney® og er også svært nær Disney-parkene og Disney Village®. Hotellet tilbyr også et fantastisk kunstgalleri hvor du kan beundre mer enn 300 stykker Marvel-inspirert kunst av mer enn 50 forskjellige kunstnere. Sist, men absolutt ikke minst, har vi Disney Davy Crockett Ranch. Dette hotellet ligner mer på Villages Nature® Paris By Center Parcs enn de nevnte hotellene. Her vil du oppleve naturnære, frittliggende og fullt utstyrte bungalower i nybyggerstil. Disneyland® Paris har med andre ord noe for enhver smak. Er du i tvil om hvilket hotell som passer deg og dine reisepartnere best, kan du alltid ringe oss for veiledning. Ikke gå glipp av Disney-magien!

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Entré til Disneyland® Paris’ parker - uavhengig av lengden på hotelloppholdet
  • Parkering ved parkene
  • Parkering ved Villages Nature Paris

Ikke inkludert i prisen:

  • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan reise med bil, eller fly. Vi anbefaler dog at du velger kjør-selv som transportvalg, da det kreves å ha bil til rådighet for å komme til og fra parkene

Bemerkninger:
Vær oppmerksom på at kampanjetilbud har andre betingelser hvis du bestiller oppholdet ditt på Villages Nature® Paris.

Å bo på Villages Nature® Paris gir tilgang til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park i to dager – uavhengig av lengden på hotelloppholdet ditt.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden