Din transport til Disneyland®

Les mer om de forskjellige transportformene nedenfor

  Kjør selv 

Hvis du foretrekker å bestemme selv når du skal reise, ta pauser, hvor og hva du vil spise underveis og eventuelt overnatte på vei til Disneyland® Paris, anbefaler vi en kjør-selv-reise. Det er en perfekt mulighet å ta båten over til Danmark med bilen og nyte et par dager i Danmark, før man derfra kjører videre til Disneyland® Paris. Både Colorline og Fjordline har avganger fra ulike steder i Norge til Danmark.

Avstanden er ikke lenger enn 10-11 timers kjøring fra du krysser den dansk/tyske grensen, og hele turen går på utmerkede motorveier gjennom for eksempel Tyskland og Belgia.

Magic Tours håndterer naturligvis alle hotellreservasjoner, inngangsbilletter, show osv. i Disneyland® Paris.

Finn veien til Disneyland® Paris 

  • For å komme til Disneyland®-hotellene og parkene, kjør mot Avenue Robert Schumen, 77700.
  • For å komme til Disneys Davy Crockett Ranch®, kjør mot Route de Villeneuve, Bailly Romainvilliers, 77700.
  • For å komme til Village Nature Paris, kjør mot Route de Villeneuve, Bailly-Romainvilliers, 77700.

  

  Med fly til Disneyland® Paris

Den raskeste veien til Disneyland® Paris er med fly. Det er mulig å fly fra flere flyplasser i Norge, blant annet fra Oslo, med mulighet for å lande på enten Aeroport Roissy Charles de Gaulle eller Orly. Flytiden fra Oslo er kun rett over 2 timer.

  

Flyplassbuss / Magical Shuttle

Mellom flyplassene Aeroport Roissy Charles de Gaulle eller Orly og Disneyland® Paris, er det satt inn spesielle shuttlebusser for å frakte gjester til og fra flyplassen. Det er en fordel å bestille billett til disse hjemmefra.

Bussene slipper deg av direkte på ditt bestilte Disney-hotell* eller ved busstasjonen, rett ved inngangen til Disneyland® Paris.
*Unntatt Disneys Davy Crockett Ranch® og Village Nature Paris.

Billettene kan bestilles sammen med reisen eller legges til i etterkant.

Sammen med billettene sender Magic Tours en bussplan, slik at du individuelt kan vurdere hvilke busser du kan nå osv. Bussene går hver dag, mellom 09.00 og 19.30. Vær oppmerksom på at bussturen tar ca. 45-55 minutter.