Disney Hotel New York – The Art of Marvel® ★★★★

Velkommen til New York, byen hvor superheltene holder til

Dette gjennomrenoverte og helt nytenkte 4-stjerners hotell er et av Disneyland® Paris' absolutt beste. Hotellet utstråler moderne New Yorker-stil, og er samtidig fullpakket med imponerende Marvel-kunst.

In stock
Travel Code
D-DNY-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkLev dig ind i Marvel-universet på Disney Hotel New York
blue encircled checkKun 10 minutters gang fra parkerne
blue encircled checkMød dine yndlingssuperhelte, og slap af i luksuriøse omgivelser
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers, hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelsene garanterer deg uforglemmelige opplevelser. Se frem til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark.

Disney Hotel New York fremstår som et kunstgalleri med sine mer enn 300 Marvel-kunstverk av mer enn 50 forskjellige kunstnere. Når du ikke beundrer kunsten, kan du være heldig nok til å møte superhelter som Iron Man, Hulk, Captain America, Spider-Man, Black Widow og Thor. Hotellet ligger rett ved Lake Disney® og er også veldig nær Disney-parkene og Disney Village®. Hvis du vil unngå den 10-minutters spaserturen, kan du enkelt hoppe på en gratis shuttlebuss.

Et opphold på Disneys Hotel New York er som å gå direkte inn i en amerikansk film. Med de tilhørende fasilitetene vil du aldri kjede deg, og du kan se frem til å besøke de formidable og gjennomførte restaurantene med Manhattan og Downtown-tema, hvor du kan smake på autentiske retter og cocktailer fra disse delene av den verdenskjente metropolen. Trenger du en liten pause fra parkenes magi og har behov for en avslappende hviledag, kan du benytte deg av hotellets mange aktivitetsmuligheter. Hvis de yngste rett og slett ikke kan få nok av superhelter, har de muligheten til å møte favorittheltene sine og fange det store øyeblikket på hotellets Superheltstasjon. Trenger dere derimot litt ekstra avslapning, kan dere også benytte dere av hotellets basseng, badstue eller dampbad – sikre vinnere som bør bidra til å gjenopprette både kropp og sinn for de mange opplevelsene resten av ferien vil bringe .

Overnatting

down v arrow

Hotellresepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Hotellet har badstue og dampbad, treningssenter, utendørs treningspark, bassengkompleks med både oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, og New York Boutique, som garantert vil friste Marvel- og Disney-fans. Hotellet har to restauranter: Manhattan Restaurant og Downtown Restaurant. Manhattan Restaurant er en eksklusiv familie-trattoria hvor du kan nyte god service og overdådige hjemmelagde retter. På Downtown Restaurant opplever du atmosfæren til Spider-Mans fødested, og her finner du en imponerende buffet servert i art deco-stil. Etter maten er det opplagt å ta en drink i den koselige Skyline Bar.


Fasiliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Innendørs basseng
  • Treningsrom
  • Disney butikk


Rom:
Alle hotellets rom er utstyrt med bl.a. klimaanlegg, safe, minikjøleskap, te- og espressomaskin, wi-fi, radio og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal.


Andre hoteller:
Hvis du vil lese litt mer om de andre hotellene Disneyland® Paris tilbyr, er det også et alternativ. Du kan for eksempel lese om Disneyland® Hotel eller Disney Newport Bay Club, som er de to hotellene som minner mest om Disneys Hotel New York. Det viktoriansk-inspirerte Disneyland® Hotel er det mest eksklusive av parkens hoteller. Her kan du forvente et fantastisk viktoriansk uttrykk som tar deg rett tilbake til 1880-tallet. Over det ligger hotellet rett ved inngangen til parkene. Disneys Newport Bay Club er også en helt unik opplevelse. Hotellet er utrolig vakkert og har en fantastisk beliggenhet rett ved bredden av vakre Lake Disney®. Hotellet har et maritimt tema, så dersom du er interessert i seiling, vil dette mest sannsynlig passe deg godt. Er du derimot ute etter noe helt annet, hvor du bor nærmere naturen, kan du også lese om Disney Davy Crockett Ranch,Disney Sequoia Lodge eller Villages Nature® Paris by Center Parcs. Alle disse hotellene har sine egne temaer, men felles for dem er beliggenheten i vakre, naturrike områder. Uansett hva du leter etter hjelper vi deg gjerne med å finne akkurat det hotellet som passer deg perfekt!

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering

Ikke inkludert i prisen:

  • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan velge å reise med bil, buss eller fly

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe frokost, halv- og helpensjon. Pensjonstypen "Plus" kan kjøpes i tillegg på dette hotellet.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet. 

Link til toppen av siden