Disney Hotel Cheyenne® ★★★

Nybyggerby i det ville vesten

Disney Hotel Cheyenne® gir deg følelsen av å være med i en westernfilm. Når du kommer inn i resepsjonsområdet med knirkende tregulv og en knitrende peis, kjenner du nesten kruttrøyken.

In stock
Travel Code
D-DCH-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i western-atmosfæren med værelser i Disney-tema
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Bar og restaurant med western-tema på hotellet
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelser sikrer deg uforglemmelige opplevelser. Gled deg til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark.

Hotel Cheyenne ligger i den stemningsfulle cowboybyen, som er bygget opp med fargesterke fasader, salonger og trefortau, og husene er oppkalt etter de kjente westernheltene. Et opphold på Disney Hotel Cheyenne® er som en reise inn i det ville vestens fascinerende verden. Her vil du oppleve atmosfæren til en cowboy-inspirert nybyggerby, noe som gjør disse magiske omgivelsene helt unike. Alle hotellets rom er innredet i temaer fra kjente Disney-filmer som Toy Story, hvor sheriff Woody gjentar seg selv i mange av dem. Hotellet ligger nær bredden av Rio Grande i Disneyland® Paris, som kun er ca. 15 minutters gange i bilfri sone eller 5 minutters gratis busstur fra fornøyelsesparkene. I tillegg til dette kan du se frem til å besøke noen av de herlige restaurantene og barene som hotellet har å tilby. Besøk for eksempel Chuck Wagon Café, som er rett ut av det ville vesten. Her kan du prøve Chucks deilige spareribs, biffer og salater før du fortsetter eventyret i parkene.

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Hotel Cheyenne

Overnatting

down v arrow

Hotellresepsjonen har åpent 24 timer i døgnet. I bufferestauranten Chuck Wagon Café henter du maten selv, som består av en ekte cowboy-barbequemeny. I Red Carter Saloon kan du nyte en drink eller brus til lyden av countrymusikk. I tillegg byr Starbucks Coffee på noe deilig til ganen mens du hviler bena. 

På hotellet finner du bl.a. en Disney-butikk og et innendørs lekeområde. I tillegg kan du kjøpe pony-rideturer for dine små coqboys og cowgirls (avhengig av sesongens hendelser). 

Fasiliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Disney-butikk
  • Starbucks Coffee

Rom:

Rommene er fordelt på 14 hus og er innredet i westernstil med rodeomotiver på teppet. Alle rommene har eget bad med badekar og dusj og har plass til opptil 4 personer i en dobbeltseng eller køyeseng. I tillegg er alle rom utstyrt med klimaanlegg, wi-fi og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris sin egen kanal.

Andre hoteller:

Hvis du liker ideen om å fordype deg i sjarmen til det amerikanske sør, kan du også ta en titt på Disney Hotel Santa Fe. Her vil du reise langs den legendariske Route 66 og føle varmen fra det sørvestlige USA. Rommene på Disneys Hotel Santa Fe er utrolig fargerike og henter inspirasjon fra Disney-Pixar-filmen Cars. I tillegg er hotellet kun ca. 15 minutters gange fra fornøyelsesparkene. Hvis du derimot vil søke nærmere naturen, men fortsatt holde deg innenfor det amerikanske temaet, kan du også utforske Disney Sequoia Lodge. Hotellet er bygget med inspirasjon fra amerikanske skoger og fjell, noe som kommer til uttrykk i de vakre, rå og unike naturmaterialene hotellet er bygget av. Dette hotellet ligger kun 10 minutters gange fra fornøyelsesparkene. Sist, men absolutt ikke minst, har vi Disney Newport Bay Club, som ligger i en helt annen ballpark. Dette hotellet tilbyr en luksuriøs og maritim opplevelse hvor du vil føle den fantastiske sjarmen dette herskapelige huset har å tilby med sin beliggenhet rett ved bredden av Lake Disney®. Her kan du besøke hotellets restauranter, som tilbyr deilige middelhavsbuffeer.

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkene
  • Parkering
  • Shuttlebus mellom hotellet og parkene

Ikke inkludert i prisen:

  • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både velge å reise med bil, buss eller fly.

Bemerkninger:
Det er mulig å kjøpe frokost, halv- og helpensjon. Pensjonstypen "Plus" kan tilkjøpes på dette hotellet.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden