Disney Hotel Santa Fe® ★★

Soltørket leirjord, vulkaner og kaktuser

I denne New Mexico-inspirerte ørken-"puebloen" bor du i et lite hus ved Rio Grande-elven. Her kan du la deg innhylle i en herlig blanding av spansk, meksikansk og indisk kultur.

In stock
Travel Code
D-DSF-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i Biler-universet i ren Route 66-stil
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Bar og restaurant i Route 66-stil på hotellet
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kjør selv, buss eller fly
clock iconFra 1 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Bli oppslukt av Disneys univers, hvor de gode historiene, imponerende showene og mer enn 50 fornøyelsene garanterer deg uforglemmelige opplevelser. Se frem til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære fornøyelsespark.

Med Disney's Hotel Santa Fe har den legendariske Route 66 flyttet til Disneyland® Paris. I de magiske omgivelsene kan du føle varmen fra det sørvestlige USA og bo i fargerike rom tatt ut av Disney-Pixars film Biler. Du kan også oppdage symboler med slanger og lyn, og på flere tak kan du se landingsplasser for UFOer. Hotellet ligger nær bredden av elven Rio Grande i Disneyland® Paris. Det er ca. 15 minutters gange i bilfri sone eller 5 minutters gratis busstur til fornøyelsesparkene.

Et opphold på Disneys Hotel Santa Fe er som et eventyr i det mystiske landskapet i New Mexico. Hvis du liker kaktus, smakfull mat og glade farger, så er dette hotellet for deg. Det meksikanske temaet er utrolig atmosfærisk, og det sprer seg også til hotellets restauranter. Du kan for eksempel besøke La Cantina, som er et Route 66-inspirert pitstop, hvor du kan nyte en buffet full av meksikanske og andre internasjonale retter. Du kan også besøke hotellets bar Rio Grande, som er inspirert av fargene i det sydvestlige USA med autentiske dekorasjoner. For de yngste i selskapet har hotellet også et innendørs lekeområde, hvor de minste kan boltre seg i eventyrlige omgivelser. Disney Hotel Santa Fe har med andre ord noe for alle aldre, og det stemningsfulle temaet vil garantert ikke skuffe!

Hotellets beliggenhet

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Hotel Santa Fe

Overnatting

down v arrow

Hotellets resepsjon er åpen 24 timer i døgnet. I bufférestauranten La Cantina finner du et Route 66-inspirert pitstop, hvor det er rikelig med muligheter til å hente akkurat det du vil. Buffeen består av Tex-Mex-spesialiteter samt andre internasjonale retter. I den koselige Rio Grande Bar med en sørvestamerikansk atmosfære kan du nyte en drink eller brus.

På hotellet finner du bl.a. en Disney-butikk og en Starbucks Coffee hvor ganen kan skjemmes bort mens bena får hvile.


Fasiliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Disney butikk
  • Starbucks kaffe


Rom:
Rommene ligger i mindre hus, som til sammen danner en liten «pueblo» (landsby) med lyse og muntre farger. Alle rommene har eget bad med badekar og dusj, og har plass til opptil 4 personer i to dobbeltsenger. I tillegg er alle rom utstyrt med Wi-Fi og TV med ulike internasjonale kanaler samt Disneyland® Paris' egen kanal.

Ønsker du et rom med garantert beliggenhet nær resepsjonen og frokostrommet, anbefaler Magic Tours at du velger et Eldorado-rom. Hvis du i stedet ønsker å bo i nærheten av fornøyelsesparkens stisystem samt Rio Grande-elven, anbefaler Magic Tours et Rio Grande-rom.


Andre hoteller:
Hvis du vil ha noe i en helt annen gate, bør du utforske Disney Hotel New York som et annet alternativ. Dette hotellet fanger den autentiske New Yorker-stilen til perfeksjon, faktisk er det litt som å gå inn i en amerikansk film. I tillegg til hovedfunksjonen har hotellet også et galleri. Dette galleriet er hjemsted for over 300 forskjellige Marvel-kunstverk av mer enn 50 forskjellige kunstnere, og du vil ha muligheten til å møte forskjellige Marvel-helter mens du beundrer det vakre kunstverket. Et annet formidabelt alternativ er Disney Sequoia Lodge. Dette hotellet er en helt annen opplevelse, hvor du vil bo langt fra storbyen i områder rike på natur. Hotellet har en autentisk atmosfære inspirert av de amerikanske redwood-skogene og har også et familievennlig bassengområde hvor du finner en foss, sklier, boblebad, dampbad og badstue. Du kan også utforske Disney Davy Crockett Ranch, som har et lignende utseende. Dette hotellet ligger også utrolig nært naturen med sin beliggenhet i et grønt skogsområde. Her bor du i frittliggende og fullt utstyrte bungalower i beste nybyggstil. Her kan også hele familien glede seg til et besøk i hotellets badeland, hvor de minste kan kose seg med sklien og fossen, mens de voksne kan slappe av i jacuzzien. Disneyland® Paris har hoteller for enhver smak, og vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte hotellet for deg og dine kjære!

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avreisedato
Hjemreisedato

Avreise
Hjemreise
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkene
  • Parkering
  • Shuttlebuss mellom hotell og parkene

Ikke inkludert i prisen:

  • Måltider (med mindre dette er eksplisitt angitt i forbindelse med spesialtilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan velge å reise med bil, buss eller fly.

Bemerkninger:
Det er mulig å tilleggskjøpe frokost, halv- og helpensjon. Pensjonstypen "Standard" kan kjøpes i tillegg på dette hotellet.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Disneyland® Paris, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Disneyland® Paris her. Din reise er fortsatt dekket av Magic Tours' medlemskap av reisegarantifondet, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den er billigere hos en annen leverandør på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden