Discoveryland

Fest sikkerhetsbeltet - du er nå på vei inn i fremtiden! Her kan du reise gjennom tiden, delta i Star Wars og foreta en reise fra jorden til månen skutt ut av en gigantisk kanon. Du er i et høyteknologisk univers hvor grensene går langt utover din villeste fantasi.

 

Fornøyelser

Autopia

Hopp inn i førersetet og zoom deg rundt i det fargerike landskapet i din egen bil.

Ta plass i en fremtidsbil slik oppfinnerne så for seg på 1950-tallet, og tråkk på gasspedalen for en svingete og naturskjønn tur. Spenn deg fast mens du suser rundt eller driver avgårde på en rolig kjøretur på landsbygda mens vi feirer utopien om bilen.

 

Buzz Lightyear Laser Blast

Skynd deg ut i verdensrommet og hjelp Buzz med å kjempe mot Zurg på laserområdet.

Den onde keiseren Zurg stjeler batterier fra hjelpeløse leker slik at han kan bygge et nytt ødeleggelsesvåpen – og Buzz Lightyear trenger din hjelp! Som Junior Space Ranger er det opp til deg å styre et XP-40-romskip gjennom den mørke gammakvadranten og skyte lasere fra kanonen ombord for å stoppe Zurg og score poeng.

 

 

Les Mystères du Nautilus

Fortsett søken gjennom Discoveryland® og led teamet ditt til Jules Vernes' Nautilus for en tur med en åttearmet overraskelse.

Fordyp deg i fantasien til Jules Vernes ombord på kaptein Nemos historiske ubåt. Mens du vandrer i korridorene, vil du oppdage noen av sjøfolkenes hemmeligheter. Men ikke ta feil av det rolige vannet under havets overflate, for det er farer som lurer under den mørke overflaten.

  

Orbitron®

Opplev ditt eget romskip høyt på himmelen over Discoveryland® blant et skinnende univers av kretsende planeter.

Gjør deg klar til å bli skutt opp til de fjerneste delene av verdensrommet i denne retro Orbitron-turen inspirert av Leonardo da Vincis visjonære tegninger av solsystemet. Det er raskt, det er futuristisk, og det er du som er kapteinen, mens du kontrollerer fartøyets høyde mens det glider rundt i en galakse av planeter høyt over fornøyelsene og lydene til Discoveryland.

 

Star Tours: The Adventures Continue*

Føl kraften når trykkbølgen treffer i Star Wars.

Gjør deg klar for enda mer intergalaktisk spenning med Star Tours: The Adventures Continue* i Discoveryland®. Opprørere i alle aldre går om bord i en Starspeeder 1000 for å legge ut på en spennende reise i 3D til imponerende stjernesystemer og krigsherjede verdener fra Jakku og Hoth til Tatooine og til og med Dødsstjernen.
Med den avanserte teknologien og over 60 oppdragskombinasjoner er dette en opplevelse som vil overraske selv den mest trofaste Jedi i galaksen.

  

Star Wars Hyperspace Mountain

Kast deg ut i det og kjemp mot det onde imperiet i denne episke erobringen av en klassisk fornøyelse.

Fly ut i Star Wars Hyperspace Mountain for å ta del i en spennende erobring av en klassisk tur. Rapporter til opprørerne og bli orientert av admiral Ackbar. Oppdraget ditt er å fly et rekognoseringsfartøy og spionere på Empire's Star Destroyer.
Det er en felle!
Til admiralens fortvilelse venter Imperiet på deg og ønsker deg velkommen – i fult utstyr! Nå er det opp til deg og din X-wing-eskorte å sprenge deg gjennom en sverm av dødelige TIE-krigere for å sprenge den truende Star Destroyer i luften. Vil Kraften være med deg hele veien?
Med den vanvittige røde og grønne ildstormen, den onde susen fra TIE-jagerfly og det imponerende Star Wars™-lydsporet, er Star Wars Hyperspace Mountain intet mindre enn en fantastisk opplevelse for de mest lojale tilhengerne av Force.

 

Star Wars: Path of the Jedi

Opplev ikoniske filmøyeblikk fra Star Wars-universet – med storfilm-spenning fra filmene, inkludert den siste episoden av sagaen, Star Wars: The Force Awakens!

Ikke gå glipp av noe når Luke Skywalkers heltefortelling blir vekket til live gjennom denne Star Wars samlingen av kortfilm!
Da han vokste opp på ørkenplaneten Tatooine, drømte Luke om spennende eventyr i stjernene. Han øvde på å kontrollere styrken uvitende om at reisen fremover nødvendigvis ville gjøre disse drømmene til virkelighet!
Den unge gårdsgutten, som snart skal bli en ekte Jedi-mester, setter ut for å redde prinsesse Leia Organa fra det onde galaktiske imperiet. Ved hjelp av en sjarmerende skurk ved navn Han Solo, redder Luke den fryktløse Leia, som viser seg å være søsteren hans.
Den modige trioen leder opprørerne i deres oppdrag for å beseire Darth Vader, utslette den mørke siden og gjenopprette republikken. Så kommer de tilbake med modige nye helter og skumle skurker i siste episode, Star Wars: The Force Awakens.

  

Velkommen til Starport: Møt en figur fra Star Wars

Gled deg til et intergalaktisk møte med et av de kjente ansiktene fra den berømte sagaen, som den fryktinngytende Sith-prinsen Darth Vader i sin egen høye person.

Møt opp ved Stargate i Discoveryland og se frem til et uforglemmelig møte med karakterene fra Star Wars™. Vær forberedt på et møte med mørke krefters verden når Darth Vader regelmessig streifer rundt i denne delen av parken. Men frykt ikke. Når den dystre Sith-prinsen er ute og forsvarer riket, blir han alltid erstattet av en av de andre heltene fra Star Wars-sagaen.


 

Restauranter og butikker

I Discoveryland finnes det mange forskjellige muligheter for mat.

Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant
Etter en lang dag i Disneyland® Park står Buzz Lightyear klar med en buffet av galaktiske dimensjoner. Her kan dere spise pizza og pasta til dere revner.

  • All you can eat buffet

 

Café Hyperion
Besøk Disneyland® Paris største fastfood restaurant i en kjempe high-tech hangar og spis burgere mens dere ser film eller liveshow om luftskipet Hyperion.

  • Mat på farten

Annet

An Encounter with Darth Vader

Kom og føl den fenomenale kraften som utstråler når du møter en karakter fra Star WarsTM, som den fryktinngytende Sith-prinsen Darth Vader i sin egen ruvende person, i en galakse langt, langt unna.
Sted: Starport – Discoveryland.
Se åpningstidene i parkens program.

 

Mickey’s PhilharMagic: Disneyland Paris Edition

Bursdager skal feires med venner og Mikkes bestevenn, Donald Duck, har laget et overraskelsesshow hvor du kan oppleve de mest uforglemmelige Disney-sangene og historiene. Gjør deg klar til å bli oppslukt i Disney-animasjonens magi i denne 4D-opplevelsen med Mikke Mus, Donald Duck og mange andre elskede Disney-karakterer.

En konsert for øyne og ører:
Disney-magi møter Disney-musikk i dette spektakulære 4D-fantasieventyret med Donald Duck.
Bli med Donald Duck på en spennende omvisning i noen av de mest minneverdige sangene i Disneys tegneseriehistorie, bl.a.: