Adventureland

Du er midt i en verden av action. Klatre opp i Robinsonfamiliens tre, gå over brusende fossefall på svingende hengebroer eller reis over det opprørte havet midt i et piratangrep. Enten du er i Orienten eller Karibien, er du garantert opplevelser, og midt i det hele ligger Captain's Claws piratskip.

 

Fornøyelser

Adventure Isle

Moro for familien, ohoj! Vær modig og utforsk det mystiske landet og se om du kan finne hemmelighetene til Skull Rock.
Forbered dine små skattejegere på en tur de aldri vil glemme. Fra det uhyggelige synet av Skull Rock til det overraskende landskapet i Spyglass Hill, vil det være hemmeligheter og historier å finne og oppleve i hver eneste krok. På Adventure Isle kan du holde et øye med hva som er foran deg mens farer lurer under hengebroene på kryss og tvers, langs smale stier og inne i skumle grotter. Følg kartet på Adventure Isle, og hvis du kan finne smuglernes fluktruter, blir du belønnet med flott utsikt over hele området i løpet av dagen. Og når natten har falt på, gir lykter deg en helt annen opplevelse.

 

 

Indiana Jones™ and the Temple of Peril

Hold godt fast mens denne løpske vognen tar deg inn og ut av mørket og gjennom mystiske jungelruiner.

Du har blitt sendt ut for å undersøke hva som skjedde med en tidligere ekspedisjon. Du finner fort ut at noe ikke er som det skal være i Temple og Peril. Leiren er forlatt av mennesker, men er fortsatt full av klær, mat og utstyr. Det ser ut som de har rømt fra noe. Men hvorfor?
Mens du snirkler deg gjennom tett underskog, hopper skulpturer av slangestensskulpturer (ja, slanger!) ut og stirrer truende på deg. En svak rumling og skrik høres i det fjerne.
Søket tar av!
Etter å ha klatret opp til inngangen til Temple of Peril, går du ombord på en jernbanevogn i håp om at den tar deg til den savnede ekspedisjonen. Den vaklevorne vognen trekkes med kjedeløft opp til toppen av utgravningen. Du leter etter tegn på liv, men før du rekker å trekke pusten, sender en mystisk kraft vognen inn i en løpsk spiral som vrir seg gjennom de mørkeste hjørnene av den forbannede ruinen. Glem å finne vennene dine. Du må bruke alt ditt mot som Indiana Jones for å komme deg ut i live!

 

 

La Cabane des Robinson

Klatre høyt inn i den praktfulle trehytta som familien Robinson kaller hjem. Her kan du gå opp svingete gangveier og trappetrinn som fører til en rekke vakkert dekorerte rom, inkludert kjøkkenet, biblioteket og noen soverom - alle dekorert med bergede gjenstander. Og når du kommer opp til utkikksområdet, ta et teleskop og nyt den fantastiske utsikten over øya under deg. Trehuset fra Disneys The Swiss Family Robinson er virkelig toppen av et godt liv!

 

Le Passage Enchanté d'Aladdin

Se de fantastiske miniatyrscenene i byen Agrabah og følg historien om Aladdin slik du aldri har opplevd den før.

Gå inn i de svingete steingangene i Agrabah og få dine egne ønsker oppfylt. Reis gjennom 'le Passage Enchanté d'Aladdin' i ditt eget tempo mens du passerer magiske gjenskapninger av kjente scener fra filmen.

 

 

Pirate Galleon

Hopp ombord i denne berømte galjonen, der Jolly Roger vaier i vinden, og nyt det med en "alle mann på dekk" piratopplevelse. Arrr!

Kom deg opp på dekk og gå ombord på Disney Pirate Galleon. Unge raidere kan rømme fra babord til styrbord og inspisere våpnene. Men de må være på vakt hele tiden, for sinte pirater vil snart få dem ut!

 

 

Pirates' Beach

Ohoj! Ta tak i en helikopter og skjær fryktløst gjennom denne lekeplassen for piratgutter og piratjenter.

Kjør dypt inn i Adventureland® gjennom mørke grotter og forbi Davy Jones' Locker til Skull Cliff. Når du kommer til Disney Pirates' Beach, avsløres to piratlekeplasser, komplett med taustiger, sklier og til og med en planke for å holde små sluker opptatt.

 

Pirates of the Caribbean

Legg ut på denne fryktede piratplyndringen, nå med kaptein Jack Sparrow og hans beryktede håndlanger om bord.
Ta med de små sløverne dine og flykt til en månebelyst lagune, gå ombord på skuta og seil for en ny og frisk reise gjennom en legendarisk tid. Muskettild og eksplosjoner fyller luften når du blir med kaptein Jack Sparrow på hans ikke-uten-hindringer reise for å finne skjulte skatter. Et møte med falne skjelettfiender venter på deg. Men pass på, for den hevngjerrige kaptein Barbossa konfronterer de som har lurt ham, og måneskinnet gjør ham til en skremmende zombie rett foran øynene dine.


 

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Aladdin or friends

Still deg ved siden av Aladdin eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved siden av Restaurant Agrabah Café - Adventureland.
Se timeplanen i parkens program.

 

 

Meet 'n' Greet with Baloo or friends

Still deg ved siden av Baloo eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved siden av Restaurant Hakuna Matata – Adventureland.
Se timeplanen i parkens program.

 

 

Meet 'n' Greet with Peter Pan or friends

Still deg ved siden av Peter Pan og vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Sted: Mot Pirates' Beach – Adventureland.
Se timeplanen i parkens program.

 

 

Meet 'n' Greet with Pluto or friends

Still deg ved siden av Pluto eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved siden av Restaurant Oberst Hathi's Pizza Outpost – Adventureland.
Se timeplanen i parkens program.


 

 

Restauranter

I Adventureland er det masse forskjellige magiske matmuligheter.

Restaurant Agrabah Cafe
Fargerik restaurant med deilige og velduftende spesialiteter fra middelhavslandene og Afrika.

  • All you can eat buffet

Captain Jack’s - Restaurant des Pirates
I tropenattens måneskinn kan du nyte fiskespesialiteter og mat fra det kreolske kjøkkenet i restauranten, som ligger inne i selve attraksjonen: «Pirates of Caribbean».

  • Bordservering

Colonel Hathi's Pizza Outpost
Flere av karakterene fra Jungelboken henger i denne gamle klubben for oppdagere. Her kan du nyte pasta, lasagne og pizza.

  • Mat på farten

Restaurant Hakuna Matata
Her kan alle små løver og løvinner få seg et deilig måltid mat før eventyret i parkene fortsettes. Nyt kebab, salater og risretter.

  • Mat på farten

Les Trésors de Shéhérazade
En orientalsk basar med et eksotisk utvalg rett ut av «1001 natt».