Production Courtyard

Spaser ned Hollywood Boulevard eller se en av de mange showene som vises daglig i Productione Courtyard. Få for eksempel et innblikk i filmens historie i CinéMagic eller få en spenning i en av Walt Disney Studios® Parks villeste turer.

 

Fornøyelser

Cars: Road Trip

Hopp inn i bilen og trykk gasspedalen under en kjøretur langs rute 66. og ta et bilde av naturlige og billagde underverker. Cruz Ramirez og Sally elsker bilturer, og de guider forbi spennende severdigheter langs den legendariske ruten. Vink til Lynet McQueen ved verdens største hjulmutter og se hvordan en enorm vanntanker vasker rutinen sin i Cars-tastrophe Canyon.

 

  

The Twilight Zone Tower of Terror™

Møt frykten din og kast deg ut i 13 skumle etasjer i Twilight Zone midt i det falmede glamouren til det hjemsøkte hotellet

Besøk det beryktede Hollywood Tower Hotel; en gang tilholdsstedet for Hollywoods rike og berømte inntil en mystisk hendelse tvang det til å stenge i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du begi deg gjennom smijernsportene til dette gudsforlatte stedet, og deretter gå inn i en støvete lobby der tiden ser ut til å har stått stille.

 


 

Shows

Disney Junior Drømmefabrikk

Hjelp Mikke og Minni med å skape musikalske drømmer i dette fantastiske showet. Fabrikkens drømmemaskin har stoppet, og det er en felles oppgave å få den til å fungere igjen. Få taket til å løfte seg ved å synge og hoppe mens Fancy Nancy Clancy, Vampirina og Timon forsyner maskinen med de manglende komponentene. Opplev drømmefabrikken våkne til liv foran øynene dine!

 

  

Stitch Live!

Cowabunga! Snakk og syng med den blå fyren, som er det mest magiske romvesenet du kan møte.

Gå inn i Walt Disney Studios® Park for å oppleve en direkte satellittforbindelse med en forskjell. Du vil bli målløs mens du opplever virkelig magiske datatriks i sanntid i Disney Stitch Live! Spesielt første gang Stitch avviker fra det som står i manuset og skaper kaos blant det intetanende publikummet.

 


 

Restauranter

Se her en samlet oversigt over alle spisesteder i Disneyland® Paris.