Alle Disneyland® Paris hoteller

Hvor magien blir til virkelighet Test A

Hvem vil vel ikke møte de søte Disney-karakterene som Askepott, Mikke Mus, Chip og Chap, eller prøve fortryllende turer og se imponerende show? Under en ferie til Disneyland® Paris vil dere uunngåelig bli revet med av den helt spesielle Disney-atmosfæren.

I Europas største og mest populære fornøyelsespark er det noe for alle aldre. Disneyland® Paris åpnet dørene for første gang i 1992, og i Magic Tours har vi vært med som en utvalgt turoperatør helt fra starten. Ingen dansk turoperatør kjenner Disneyland® Paris bedre enn oss – og ingen er mer dedikert til å gi deg en magisk opplevelse. Enten du velger å reise med bil eller fly, er ferien i gode hender når du reiser med Magic Tours.

Magic Tours er her for å gjøre dine Disneyland® Paris-drømmer til virkelighet! For å hjelpe magien på vei, tilbyr Magic Tours deg et bredt utvalg av magiske tillegg. Med tilleggskjøpene er det mulig å bestille pensjonat hjemmefra, en utflukt til Paris, eller å spise frokost med kjente Disney-karakterer og prinsesser.

Se nærmere på mulighetene av magiske tilleggskjøp her

Hotellene

Hvis du vil være sikker på at magien følger med når du blir pensjonist etter en deilig dag i Disney-parkene, kan vi anbefale et av Disneyland® Paris sine egne hoteller. Hvert hotell har sitt eget tema og spesielle atmosfære, men den gode kvaliteten og servicen har de til felles. Hotellene ligger i parken med behagelig gangavstand til alle attraksjonene. Du kan velge mellom Disneyland® Hotel, Disney's Hotel - The Art of Marvel, Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Sequoia Lodge og Disney's Newport Bay Club.

Like utenfor parken ligger også de to Disney Nature Resorts – Disneys Davy Crockett Ranch og Villages Nature® Paris – samt en rekke partnerhoteller.

Hvis du er klar for en fortryllende ferie hvor du definitivt ikke vil kjede deg, så er dette stedet å gå!

Se Disney-hotellene og de to Disney Nature Resorts nedenfor.

 

Vis mer
se vårt utvalg

Antall reisende

Velg antall reisende

Avreisedato
Hjemreisedato
Velg antall reisende X

per side
Så tett på magien som du kan komme - Hotellet er midlertidig stengt grunnet renovering

Føl deg som en kongelig på dette rosa hotellet som oser av eventyr og luksus. Rett ved inngangen til Disneyland® Park står hotellet som det perfekte utgangspunktet for en magisk ferie.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 11.038,- NOK
Fra 11.099,- NOK
Velkommen til New York, byen hvor superheltene holder til

Dette gjennomrenoverte og helt nytenkte 4-stjerners hotell er et av Disneyland® Paris' absolutt beste. Hotellet utstråler moderne New Yorker-stil, og er samtidig fullpakket med imponerende Marvel-kunst.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 6.519,- NOK
Fra 3.599,- NOK
Feriepark noen få minutter fra Disneyland® Paris

Enten du reiser med familie, venner eller en partner, vil du føle deg i harmoni med naturen i den vakre grønne landsbyen. Under et opphold på Villages Nature® Paris får du 2 dagers tilgang til parkene!


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 4.633,- NOK
Fra 3.099,- NOK
Fred og frihet i skogen

På Disney Davy Crockett Ranch kan du føle deg hjemme i din egen romslige bungalow og nyte et avslappende opphold utenfor Disney-byen – uten å gå på kompromiss med Disney-magien.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 3.708,- NOK
Fra 2.099,- NOK
Soltørket leirjord, vulkaner og kaktuser

I denne New Mexico-inspirerte ørken-"puebloen" bor du i et lite hus ved Rio Grande-elven. Her kan du la deg innhylle i en herlig blanding av spansk, meksikansk og indisk kultur.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 3.835,- NOK
Fra 2.199,- NOK
Nybyggerby i det ville vesten

Disney Hotel Cheyenne® gir deg følelsen av å være med i en westernfilm. Når du kommer inn i resepsjonsområdet med knirkende tregulv og en knitrende peis, kjenner du nesten kruttrøyken.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 4.312,- NOK
Fra 2.399,- NOK
Slapp av i skogshyttas varme atmosfære

Hvis du elsker naturen, er dette hotellet med et snev av Bambi-magien akkurat tingen. Her får du følelsen av å være midt i en amerikansk nasjonalpark med furutrær, fjell og en beversjø.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 4.312,- NOK
Fra 2.399,- NOK
Maritim luksus rett ved Lake Disney®

På Disney Newport Bay Club hotell kan du feriere i maritim stil. Hotellet hører til et av de største hotellene i Europa og er bygget i sjarmerende kyststil fra 1920-tallets New England.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Kjør selv, buss eller fly
 • Fra 1 Netter
Fra 5.087,- NOK
Fra 2.899,- NOK

Disneyland Paris Disneyland Paris Disneyland Paris

3 praktfulle parker

Disneyland® Paris inneholder intet mindre enn 3 forskjellige parker, som hver har sitt å by på:

Disneyland® Park
Disneyland® Park består av 5 magiske land, hvor du kan prøve masse av fornøyelser, møte pirater, spise lunsj med prinsesser og se fantastiske shows og parader. De 5 land er:

Adventureland – Midt i en verden av action!

Frontierland – Det ville vesten i Amerika

Main Street, U.S.A. – En gammel klassisk amerikansk hovedgate

Fantasyland – Som å være med i et eventyr

Discoveryland – En tur inn i fremtiden!

 

Walt Disney Studios® Park

Kom og stjel showet i Walt Disney Studios® Park. Her inviterer fem stjernespekkede filmsett fulle av filmmagi deg til å ta en titt bak kulissene. Du kan blant annet se frem til å prøve Crush's Coaster og The Twilight Zone Tower of Terror™ og til å se familiemedlemmene dine fra en helt ny vinkel når de krymper inn i Ratatouille: The Adventure.

Denne parken er også delt inn i land:

• Front Lot – Inngangen til Walt Disney Studios® Park

• Production Courtyard – Som å rusle på Hollywood Boulevard

• Toon Studio – Hvor figurer fra flere nyere Disney-filmer kommer til live

 

Disney Village®

Like utenfor Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park ligger Disney Village®. Her finner du flotte butikker, et stort utvalg av deilige restauranter, det enorme og topp moderne kinokomplekset og magiske show. Nyt for eksempel det fantastiske Buffalo Bill's Wild West Show mens du spiser en autentisk cowboymiddag. Showet byr på ville skuddueller, flotte stunts, og så er Minni og Mikke innom! Kanskje du også vil se det hele ovenfra i en luftballong. Alle som besøker Disneyland® Paris bør definitivt ta en spasertur nedover gaten i Disney Village® og kjenne på den koselige atmosfæren.

Turer og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkludert i inngangsbilletten.

Disneyland Paris Disneyland Paris

Transport

Uansett om du foretrekker å kjøre selv eller hoppe på flyet til Disneyland® Paris, kan du trygt stole på vårt erfarne og dyktige personale. Vi vil gjøre alt for å sikre at du og din familie – eller den andre du ønsker å dele opplevelsen med – får en fantastisk ferie i Disneyland® Paris.

Fra flyplassen til Disneyland® Paris
Magic Tours tilbyr i samarbeid med Magical Shuttle og Disneyland® Paris flyplasstransfer fra flyplassene Orly og Charles De Gaulle til Disneyland® Paris. Bussene kjører i tidsrommet ca. kl. 09.00-19.00 (med forbehold for endringer). Er du i tvil om du kan nå bussen, er du velkommen til å kontakte en reisekonsulent på +45 70130330.

Et besøk til Paris under et opphold i Disneyland® Paris
Vi anbefaler vanligvis at man tar toget til Paris. Toget kjører fra inngangen til parkene og direkte til Paris. På togstasjonen kan personalet guide dere til hvilken billett du har bruk for. Togturen tar ca. 45 minutter. Det er også mulig å kjøre til Paris. Transporttiden er ca. den samme, men mange synes det kan være ubehagelig å kjøre bil i sentrale Paris.

Fra hotellet til Disneyland® Park og Walt Disney Studios®
Fra Disneys hoteller (på nær Disney’s Davy Crockett Ranch) samt fra Disney's samarbeidshoteller kjører det gratis shuttlebusser, som kan transportere dere til parkene hvis dere har bruk for det. Vi anbefaler dog at man tar turen til fots, hvis man bor på Disney's egne hoteller, da det ofte går like fort.

Disney Premier Access

Dere er garantert fantastiske minner og morsomme opplevelser med et besøk i Disneyland® Paris sine to store fornøyelsesparker med fornøyelser. Det er et populært reisemål, som dessverre noen ganger gir lengre ventetid ved attraksjonene. Men ved å kjøpe et Premier Access-pass, kan dere få enda flere turer på favorittrittene deres og dermed unngå sinte fjes fra de yngste i familien.

Hvis det må gå ekstra fort, er den betalte tjenesten Premier Access laget for deg.

Dere kan laste ned den offisielle Disneyland® Paris-appen for å få tilgang til et Premier Access.

Pensjon og restauranter

Dere har mulighet til å bestille og betale måltidene deres hjemmefra – og på den måten få ekstra fordeler. Det finnes flere ulike alternativer for pensjon, slik at dere kan finne den typen som passer best for deres behov. Vi anbefaler at dere velger pensjonstypen som følger hotellstandarden:

• Halv- og Helpensjon Standard er inkludert når dere bor på Disney’s Davy Crockett Ranch, Disney’s Hotel Santa Fe og Disney’s Hotel Cheyenne.
• Halv- og Helpensjon Plus er inkludert når dere bor på Disney’s Sequoia Lodge og Disney’s Newport Bay Club.
• Halv- og Helpensjon Premium er inkludert når dere bor på Disneyland® Hotel.

Det må bestilles én billett pr person pr bestilt natt. Billettene kan brukes til middag eller lunsj, avhengig av restaurantenes åpningstider og type billett. Billettene gjelder for flere ulike spisesteder både på hotellene og i temaparkene. Utvalget varierer på de ulike restaurantene.

Disneyland® Paris anbefaler at dere, avhengig av hvilken type pensjon dere har valgt, bestiller bord på forhånd. Forhåndsbestillinger kan gjøres inntil 2 måneder før ankomstdagen. Ring bordbestillingstjenesten på +33 1 60 30 40 50 (internasjonale priser kan gjelde og prisene kan variere fra nettverk). Det er selvfølgelig også mulig å reservere bord i hotellets resepsjon.

 

Customer Questions