Frontierland

Her i Frontierland har du kommet til det ville vesten i Amerika i det 19. århundre. Du møter de gamle westernheltene, cowboyene, indianerne og pelsjegerne i en gruveby med salonger, trefortau og et westerndepot med alt tilbehør. På en elv seiler de gamle Mississippi hjuldampere, og gruvetoget tar deg med på en virvelvind togtur rundt to steinete øyer.

 

Fornøyelser

Big Thunder Mountain

Hold godt fast mens dette løpske gruvetoget rasler deg og familien din vilt rundt et hjemsøkt fjell.

Klatre i bratte høyder og stup under rasende fossefall på denne familievennlige, raslende turen i en rask minevogn. I Big Thunder Mountain går du ombord på et mystisk tog som tar deg inn i det legendariske fjellet på en spennende tur med fall og skarpe svinger under elver i Far West og rundt en spøkelsesgruveby.
Mens du stuper gjennom mørket på et spor fylt med dynamitt, ryster en kraftig eksplosjon hulen. Men toget bremser ikke. Den drøner av gårde omgitt av buldrende lydene fra en kollapsende gruvesjakt. Flaggermus går til angrep. Sporene rister. En elv raser over. Klarer du å komme ut i live?

 

  

Phantom Manor

Mann deg opp og gå til Phantom Manor, der 999 glade gjenferd skjuler en veldig mørk hemmelighet.
Når du kommer nærmere, øker uhyggen, og du kan bli litt redd. Rom blir større, bilder beveger seg og speil bøyer seg. Og det hele skjer mot en bakgrunn av skumle lyder. Og når du endelig har tatt plass i den skjebnesvangre vognen din, hører du en stemme fra et tilsynelatende som får deg til å få panikk og skrike enda mer.

 

  

Pocahontas Indian Village

Led stammen din over det ville vesten til en morsom indiansk samling, hvor det klatres og rutsjes gjennom den legendariske prinsessens landsby. Styr mot skyggen av Thunder Mesa ved Pocahontas Indian Village og hold øye med hva som ligger akkurat der elven bukter seg. Her blir Pocahontas, Meeko og Granny Willow med unge eventyrere mens de sklir, klatrer og svinger rundt på den store utendørs lekeplassen som er modellert etter en tradisjonell amerikansk indianerlandsby.

 
 

Rustler Roundup Shootin' Gallery

Er du den raskeste på avtrekkeren? Fra stikkende kaktus til svart pepper, vel det er mange måter du kan finne ut av det.

Føl ånden fra det ville vesten i Disney Rustler Roundup Shootin' Gallery og test skyteferdighetene dine på skytebanen full av interaktive bevegelige mål. Det er en ekstra kostnad for denne turen.

 

 

Thunder Mesa Riverboat Landing

Hopp ombord på en gammel hjuldamper og nyt en elvebåttur rundt det beste av det gamle vesten.

Ta vannveien med Mark Twain eller Molly Brown, to majestetiske hjuldampere i 1800-tallsstil, og naviger langs elvene i Far West ved Thunder Mesa Riverboat Landing. På reisen vil du se en helt ny vinkel på Big Thunder Mountain og Wilderness Island, og underveis vil du oppleve rennende fossefall. Du kan til og med få øye på noen smuglerhuler.

 

Disneyland Railroad Frontierland Depot

Hopp ombord og se og hør lydene fra det ville vesten mens du damper avgårde mot ditt neste magiske stopp i Disneyland Park.

Ta en avslappende 20-minutters Grand Circle Tour ombord på et autentisk dampdrevet tog. Lytt til brølet fra motoren, de skrikende hjulene og lyden av togets fløyte mens du er ombord på Disneyland Railroad. Det er veldig praktiske stopp i Fantasyland®, Discoveryland® og på Main Street, U.S.A®. Det er den perfekte måten å få et overblikk over magien i Disneyland Park og se det pittoreske landskapet med f.eks. Grand Diorama, Indiana Jones and the Temple of Peril og Pirates of the Caribbean.

Disneyland Railroad er også en enkel og rask måte å komme seg rundt på. Og siden togene kommer uplanlagt utover dagen, har du nok tid til å se alt på stasjonen før du går ombord igjen.

 


 

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Daisy or friends

Still deg ved siden av Dolly Duck eller vennene hennes og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved siden av Discovery Arcade - Main Street, U.S.A.
Se timeplanen i parkens program.


 

Restauranter og butikker

I Frontierland er det mange forskjellige magiske matmuligheter.

Silver Spur Steakhouse
Silver Spur Steakhouse, en elegant restaurant hvor de rike storfemennene møttes for å spise ved den åpne grillen.

  • Bordservering
     

Cowboy Cookout Barbeque
Her finner du en ekte cowboyfest med store biter av grillet kjøtt og støvel-trampende dans. Her kan du nyte kyllingspesialiteter og gode saftige burgere.

  • Mat på farten

 

The Lucky Nugget Saloon
Her kan alle, store og små, ta en pause og nyte et godt måltid. Det perfekte stedet å ta en pause før du fortsetter Disney-eventyret. Her kan du nyte flere forskjellige typer burgere.

  • Mat på farten

 

Last Change Cafe
Restauranten er en gammel utpost fra det ville vesten, hvor cowboyer kunne få et solid måltid før de fortsatte på sin farlige reise. Her serveres Tex-Mex-inspirert mat, kylling og chili con carne.

  • Mat på farten

 

Fuente Del Oro Restaurante
I denne fargerike kantinaen, som er en relikvie fra den meksikanske regelen i det sørvestlige USA, kan du nyte fajitas, taco og chili con carne.

  • Mat på farten