Toon Studio®

Her kommer figurene fra flere av de nyere Disney filmene til live. Opplev for eksempel Toy Story Playland inspirert af Disney® Pixars Toy Story.

 

Fornøyelser

Art of Disney Animation®

Bruk litt tid på å tegne i Disney Animation Studios og finn ut hvordan en Disney-klassiker lages.

Med Art of Disney Animation vil fantasien din blomstre, og du vil lære om hvordan Disney-karakterene blir til og hvordan de beveger seg. Her blir du dratt inn i Disney-animasjonens verden i en kinopresentasjon med klassiske klipp og visning av animasjon, hvor du kan se hvordan Disney-karakterene tar form over tid. Du kan også prøve å skape litt magi selv og fullføre den interaktive opplevelsen.

 

 

Cars Quatre Roues Rallye

Skru opp motorene og kjør sammen med Lynet McQueen på denne høyhastighets racerbanen fra Cars®.

Hopp inn i bilen du ønsker i Cars Quatre Roues Rallye, og sett ned gasspedalen mens du raser gjennom ørkenbyen Radiator Springs med dine favoritt-firehjulsvenner.

 

  

Crush's Coaster®

Vri, dykk og kjemp mot strømmen mens du blir dratt inn i en virvelvind av eventyr.

Bli med Crush og venner i Toon Studio® hvor du finner det strandede settet til Disney•Pixar-filmen Find Nemo. Deretter, etter å ha nyt landskapet i Sydney Harbour, går du ombord i et skilpaddeskall og gjør deg klar for en reise gjennom uforglemmelige øyeblikk fra filmen.
Klem mens skallet dykker ned i havet og begynner på den utrolige reisen. Først blir du ønsket velkommen av Nemo, Squirt og andre kjente fjes på Great Barrier Reef. Men roen varer ikke lenge, da du blir sendt ned i det mørkeste dyp, hvor en sunket ubåt er omgitt av grådige fisker, nisser og haier. Farer lurer på Crush's Coaster. Men akkurat i tide spirerer den øst-australske strømmen deg opp i Sydney Harbour til en henrykt mottakelse.

 

  

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®

Stig opp på det magiske teppet og fly rundt en gigantisk åndelampe gjennom skyene over Agrabah.

Klatre ombord på ditt helt eget magiske teppe og ta en tur over de travle gatene i Aladdins land. Her kan du fly opp og ned og rundt en diger åndelampe, mens den store blå, magiske mannen tar opp alt på film. Oppfyll dine egne ønsker med en hellig skarabe som du bruker til å styre teppet ditt slik at det flyr høyere, lavere og vipper frem og tilbake.

 

 

Ratatouille: The Adventure

Krymp ned til samme størrelse som Remy og stikk, dykk, unnvik og løp avsted i sikkerhet i en fantastisk jakt gjennom et gigantisk kjøkken.

Gjør deg klar og nyt sansene dine i denne splitter nye 4D-opplevelsen med Disney Ratatouille. Remy og venner har gjort et flott løp. Men det er ikke lenge før du blir oppdaget av Skinner, som jager deg gjennom severdighetene, lydene og smakene til Gusteaus berømte parisiske restaurant. Nytt fra 2014, dette vellagde eventyret vil garantert etterlate deg sulten på mer.

 

 

RC Racer

Andy er ute etter rampestreker, og du er med på en tur mens hans raskeste lekebil suser opp og ned en 25 meter høy halfpipe-skli.

Bak Toy Story Playland har Andy pakket ut sin fjernstyrte racer og satt opp en diger halfpipe. Den oransje konstruksjonen reiser seg truende. På Disney RC Racer er det som om du har krympet til størrelsen på Buzz og Woody.

Når du er inne i den enorme fjernstyrte bilen, hold deg godt fast mens Buzz og Woody setter fart og legger ut på en spennende tur med bratte opp- og nedturer. Gjentatte ganger.

 

 

Slinky® Dog Zigzag Spin

Sett noen fjærer der barna dine tråkker, og de kan hoppe opp og ned og rundt på en sprettende tur på baksiden av Slinky Dog.

Krymp ned til samme størrelse som Buzz og Woody på Slinky Dog Zigzag Spin, og klatre opp på Slinky Dogs rygg mens han begynner å gå i sirkler mens han prøver å fange halen hans i en hundeskål fylt med gummibein.
Inspirert av Toy Story-filmene fra Disney•Pixar.

 

 

Toy Soldiers Parachute Drop 

Still opp de små rekruttene dine og marsjer over til Toy Story Playland for et fallskjermhopp bak de fjerne linjene.

I Disney Toy Soldiers Parachute Drop har Sersjant vervet deg til sitt lille grønne regiment. Men først må du lære deg å hoppe i fallskjerm. Så fest deg, rekrutter, følg ordre og gjør deg klar for et spennende 82-fots hopp over en militærbase full av utkikkstårn og overdimensjonerte grønne lekesoldater. Det er som om du selv er en del av det store leketøyutvalget!

 


 

 

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Buzz Lightyear or friends

Still deg ved siden av Buzz Lightyear eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio

 

  

Meet 'n' Greet with Mickey or friends

Still deg ved siden av Mikke Mus eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio.

 

  

Meet 'n' Greet with The Incredibles

Still deg ved siden av The Incredibles eller vennene deres og skap magiske øyeblikk.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio.

 


 

Shows

Mikke Mus og Tryllekunstneren

Abracadabra og Alakazam – bli revet med av Mickey and the Magician – vårt uforlignelig spennende show som lyser opp Animagique Theatre i Walt Disney Studios® Park. Vær klar til å gispe mens du følger Mikke i hans kamp for å bli en stor magiker. Høyt over hustakene vil du oppleve nysgjerrige antikviteter fra fjerne land foran en tropp av Disney-karakterer, inkludert Genie, Rafiki og Elsa, som tryller frem en kavalkade av utrolige illusjoner. Det vakkert iscenesatte showet med sang og dans inneholder alt som ekte magi består av og vekkes til live av fantastisk natur og spesialeffekter.

 


 

Restauranter

Bistror Chez Rémy

Krymp til rottestørrelse og spis på denne morsomme restauranten hvor du sitter på champagnekorker og spiser ved syltetøylokk. Ikke gå glipp av Remys fantastiske Ratatouille.

  • Bordservering

Her kan du se en samlet oversikt over alle spisesteder i Disneyland® Paris