Disney Village®

Like før Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park ligger Disney Village®. Her finner du store flotte butikker, et stort utvalg av deilige restauranter, Frankrikes største skjerm i IMAX kino og magiske show.

Nyt f.eks. det fantastiske Buffalo Bill's Wild West Show mens du spiser en autentisk cowboymiddag. Du får et underholdende show med den legendariske Buffalo Bill som programleder, som presenterer både Sitting Bill og Annie Oakley. Du får ville skudddueller, flotte stunts og så er Minni og Mikke innom! Kanskje du også vil se det hele ovenfra i en luftballong. Alle som besøker Disneyland® Paris bør definitivt ta en spasertur nedover gaten i Disney Village® og kjenne på den koselige magiske atmosfæren.

Turer og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkludert i inngangsbilletten.

 


Restauranter

Besøk en av de mange restaurantene i Disney Village® enten i en pause midt på dagen eller om kvelden på vei hjem fra parkene. Her er det mange muligheter for et lett måltid eller den enorme buffeen.

Restauranter i Disney Village®

Restauranter i Disney Village


 

Butikker

I Disney Village® er det butikker for enhver smak. Enten du vil ta med deg suvenirer i form av bamser, klær, Lego eller til og med kunst, er det mulig. Alle kan tilfredsstille shoppinglysten sin på Disney Village®, hvor du kan spasere nedover gaten til musikken til nye og gamle Disney®-klassikere.

Oversikt

Disney Fashion
Klær og tilbehør.

Disney Store
Klær og tilbehør, gaver, dekor, leker, bamser og pins.

The Disney Gallery
Kunst og samleobjekter.

World of Disney
Klær, tilbehør, gaver, dekor, leker, bamser, kunst, samleobjekter, bilder, media, disney Light Ears, dress up og pins.

The LEGO® Store
Leketøy

World of Toys
Leketøy, bamser og utkledning

Boutique King Ludwig's Castle
Klær, tilbehør, gaver, dekor, leker og bamser.

Boutique Planet Hollywood
Klær, tilbehør, gaver og dekor

Boutique Rainforest Café
Klær, tilbehør, gaver, dekor, leker og bamser.


  

Underholdning

Disney Village® har mye mer enn restauranter og butikker. Se for eksempel Disneyland® ovenfra eller opplev et fantastisk show.

Gaumont kinokompleks

Filmelskere er ute etter en godbit på dette enorme, toppmoderne kinokomplekset i Disney Village.

Med 15 enorme kinolerreter med den nyeste lydteknologien er dette det ultimate stedet å lene seg tilbake, eller sitte på kanten av setet, og oppleve kino på sitt beste.

 

  

Konserter hos Billy Bob's

Hver kveld er det livekonserter med pop-rock, blues, country, salsa ... Samtidig kan du ta en cocktail eller snacks på Billy Bob's

Åpne svingdørene til denne salongen og gå rett inn i Texas. Den 3-etasjers baren vender mot en scene hvor live Elvis-hyllestband, rock-n-roll-band og jazzmusikere spiller og fortryller, mens du kan nyte en drink etter eget valg og nyte snacks og tapas. Ikke gå glipp av salsatimer på tirsdager, rock på onsdager og country på søndager! Det er til og med en alt-du-kan-spise Tex-Mex-buffé i La Grange-restauranten på Billy Bob's i andre etasje.

 

 

PanoraMagique

Underholdningen når nye høyder når du svever i en av verdens største luftballonger og får et helt nytt perspektiv på Disneys magi.

PanoraMagique lar opptil 30 gjester samtidig (avhengig av værforhold) nyte en 6-minutters tur med en unik 360º utsikt over Disneyland® Paris - noen ganger opptil 20 kilometer unna! Denne heliumfylte kulen ligger ved Lake Disney i Disney Village®, og gir en virkelig høytflygende opplevelse for alle.

 

 

Stadium

Nyt en rekke old-school, moderne og super høyteknologiske spill i arkadearenaen.

Dra til Disney Village® og fordyp deg i de sterke lysene, summingen og høye poengsummene i arkadespillparadiset. Det er noe for alle aldre, med arkadeklassikere med knapper, kjøresimulatorer, sportsutfordringer, dansemaskiner og mye mer.

MERK: Spillene på Stadium krever mynter og kontanter hvis man vil spille.

Vær oppmerksom på at enkelte turer i parken kan være midlertidig stengt på grunn av oppussing. Se en liste over eventuelt lukkede forlystelser her.