Restauranter i Disney Village 

Café Mickey

Barn i alle aldre elsker å spise på Café Mickey. Her kan du få pizza og pasta og andre internasjonale retter. Eller hva med å spise frokosten din på Café Mickey, med klønete, chip og chap og alle de andre Disney-karakterene.

Bordservering - Spising med Disneyfigurer

 

  

The Steakhouse

The Steakhouse er inspirert av Chicagos berømte teatre og herreklubber. Her kan du nyte en deilig biff grillet i amerikansk stil.

Bordservering

 

  

La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon

Alt-du-kan-spise buffet med deilig kjøtt, fisk, grønnsaker og dessert. Nyt den koselige vestlige atmosfæren med musikk fra westernbaren i underetasjen.

All you can eat buffet

 

  

Annette's Diner

Når du går inn i Annette's Diner er det som å gå inn i 1950-årene. Musikken spiller på jukeboksen og servitrisene suser rundt på rulleskøyter med klassiske amerikanske retter.

Bordservering

 

  

New York Style Sandwiches

Det er ikke til å ta feil av New Yorker-stilen i denne sandwichbaren dekorert med minner fra Broadway. Her kan du nyte alle slags sandwicher eller ta dem med på farten.

Mat på farten

 

  

Earl of Sandwich®

Gå inn i biblioteket og nyt deilige kvalitetssandwiches. Det er noe for enhver smak her.

Mat på farten

 

  

King Ludwig's Castle

Inspirert av kong Ludwig II av Bayern, tilbyr denne store middelalderske festsalen hamburgere og pølser rett fra Tyskland. Det er til og med mulig for de voksne å nyte et König Ludwig-brygg på fat.

Bordservering

 

  

McDonald's®

Hvis dere ikke har tid til å bruke lang tid på et lunsjmåltid, er det mulighet for et raskt, og for de fleste gjenkjennelig, måltid på McDonald's®

Mat på farten

 

  

Rainforest Cafe®

Nyt et måltid dypt inne i regnskogen i selskap med dyrene fra Amazonas. Bli overrasket av en plutselig storm, eller nyt lyden av fuglesang, elefanter som tramper eller gorillaer som slår seg på brystet. Maten er inspirert av det sørvestlige USA med en tropisk vri.

Bordservering

 

 

Planet Hollywood®

Nyt maten din blant stjernene i denne amerikanske restauranten hvor musikken spilles og den ekte Hollywood-atmosfæren. 

Bordservering 

 

 

Her kan du se en samlet oversikt over alle spisestedene i Disneyland® Paris.