Besøk Disneyland® Paris året rundt


Drømmer du om å ta selfies med de søte Disney-figurene, prøve fortryllende fornøyelsesturer og se imponerende show? Så bestill turen til Disneyland® Paris nå! Disneyland® Paris er åpent hele året, så du kan besøke Europas magiske sentrum når det passer deg best!

Disneyland Paris

Hvilken årstid er din favoritt Disney-årstid? Kanskje du bare ikke kan vente til snøen faller på Main Street, lysene tennes på verdens vakreste juletre og nissen (kanskje) stikker innom? Det kan også være at du foretekker mer solskinn, sommerskjørt og smakfull is i solen med dine beste Disney-venner. Uansett hva du foretrekker, er Disneyland® Paris magisk hele året, og vi hjelper deg gjerne med å finne et godt tilbud, akkurat når det passer deg. Du kan besøke Disneyland® Paris hele året – også i skoleferien. Når du kjøper ditt Disney-opphold hos oss får du alltid gratis inngang til parkene hver dag* og har mulighet til å gå inn i parkene før offisielle åpningstider. Fyll ut skjemaet og få tilsendt et uforpliktende tilbud.

* Gjelder for alle Disney hotellene unntatt Villages Nature® Paris by Center Parks hotellet, hvor det kun er entre i 2 dager, uansett oppholdets lengde.

SE PRISER OG FINN DITT OPPHOLD HER

Eller fyll ut skjemaet nedenfor og få et uforpliktende tilbud

 

Zen-garanti og trygghetsgaranti

Zen-garanti
Vi setter stor pris på din sikkerhet. Vi tilbyr deg derfor en sikkerhetsgaranti som lar deg bestille din neste reise uten bekymringer. Dersom pakkereisen din ikke kan gjennomføres som følge av Corona, er du omfattet av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet, som sikrer at du får alle pengene tilbake. Les mer om vår trygghetsgaranti her.

På ekte Rafiki-vis tilbyr vi også en Zen-garanti som lar deg endre eller kansellere oppholdet ditt på Disneyland® Paris uten gebyrer. Les mer om vår zen-garanti her. 

Ved den kommende gjenåpningen av Disneyland® Paris vil man naturligvis følge med en rekke forbedret helse- og sikkerhetstiltak.

Disney hotellene

I Disneyland® Paris finner du et fantastisk utvalg av fortryllende familiehoteller, hver med sitt unike og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til koselige hytter i skogen innen kjøreavstand fra parken. Hvert hotell har sin helt egen atmosfære som gjør ferien uforglemmelig.

 • Disneys Newport Bay Club ★★★★
  På Disneys Newport Bay Club-hotell kan du feriere i maritim stil. Hotellet er et av de største i Europa og er bygget i sjarmerende kyststil fra 1920-tallets New England.

 • Disney’s Hotel Santa Fe ★★
  I denne New Mexico-inspirerte ørken-"puebloen" bor du i et lite hus ved Rio Grande-elven. Her kan du la deg innhylle i en herlig blanding av spansk, meksikansk og indiansk kultur.

 • Villages Nature® Paris by Center Parcs ★★★★
  Under et opphold på Villages Nature® Paris kan du koble helt av. Enten du reiser med familie, venner eller en partner, vil du føle deg i harmoni med naturen i den vakre grønne landsbyen.

 • Disney’s Hotel Cheyenne ★★★
  Disney's Hotel Cheyenne gir deg følelsen av å være med i en westernfilm. Når du kommer inn i resepsjonsområdet med knirkende tregulv og en knitrende peis, kjenner du nesten kruttrøyken.

 • Disney’s Davy Crockett Ranch ★★★
  På Disneys Davy Crockett Ranch, kan du føle deg hjemme i din egen romslige bungalow og nyt et avslappende opphold utenfor Disney-byen - uten å gå på kompromiss med Disney-magien.

 • Disney's Sequoia lodge ★★★
  Hvis du elsker naturen, er dette hotellet akkurat tingen for deg. Her får du følelsen av å være midt i en amerikansk nasjonalpark med furutrær, fjell og en beversjø.

 • Disneyland® Hotel ★★★★★
  Føl deg som kongelig på dette rosa hotellet som oser av eventyr og luksus. Rett ved inngangen til Disneyland® Park står hotellet som det perfekte utgangspunktet for en magisk ferie.
  OBS! Hotellet er lukket på ubestemt tid

 • Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
  Disney's Hotel New York - The Art of Marvel utstråler moderne New Yorker-stil, samtidig som den er fullpakket med imponerende Marvel-kunst. Dette totalrenoverte og fullstendig redesignede 4-stjerners hotellet er et av Disneyland® Paris' absolutt beste.

 

Vil du vite mer om Disney-hotellene?

Magiske muligheter

 • Halvpensjon: Bestill og betal for måltidene dine hjemmefra og få ekstra fordeler. Det finnes flere ulike alternativer for pensjon. Du har derfor mulighet til å velge den type pensjon som passer best for dine behov. Les mer om pensjon her.
 • Møt Disney-figurene: Hvem vil vel ikke møte en av de kjente Disney-karakterene? Når du bor på et av Disneys hoteller får du muligheten til å ta selfies med for eksempel Mikke, Minnie eller en av de andre Disney-figurene når de med jevne mellomrom besøker ulike selfie-spots som er satt opp i parkene.
 • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney®-hotell får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv tilgang til deler av Disney®-parkene lenge før alle andre, og du kan møte Mikke, Minnie og venner. Du kan til og med prøve flere attraksjoner før de offisielle åpningstidene for Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – til og med noen av de mest populære. På enkelte dager kan det være endringer på grunn av spesielle arrangementer i parkene.
 • Mer tid til familien: Når du velger en Magic Tours-feriepakke som kombinerer overnatting, adgang til fornøyelsesparker, ekstra magisk tid og andre overraskelser, vil du ha mer tid til familiemoro! Ta deg tid til å tilføre litt ekstra magi til oppholdet ditt med vårt utvalg av magiske alternativer, for eksempel en middag med Disney-figurene. Les mer her.

   

* Husk at med Magic Tours er lokale avgifter inkludert i prisen. Du vil derfor ikke bli møtt med krav om å betale ekstra for hotellavgifter når oppholdet kjøpes fra Magic Tours. Det tas forbehold om utsolgte tilbud og rom. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller ekstra netter.