Zen-garanti

Fleksibel booking med ro i sinnet

Mange opplever for tiden usikkerhet rundt bestilling av ny reise. Hva bringer fremtiden? Og tør du å kjøpe noe i disse tider, når det hele kan virke utrygt? Det kan du trygt gjøre. På ekte Rafiki-vis tilbyr vi nå en Zen-garanti som lar deg endre eller kansellere oppholdet ditt på Disneyland Paris uten gebyrer.

Zen-garanti i Disneyland Paris

Endring eller kansellering av oppholdet ditt uten gebyrer

Akkurat nå tilbyr vi en såkalt zen-garanti, som gir deg muligheten til å endre eller kansellere oppholdet ditt på Disneyland Paris med full refusjon inntil 7 dager før ankomstdatoen. Du kan derfor, uansett årsak, angre på kjøpet av et opphold i Disneyland Paris – og få pengene tilbake eller endre oppholdet til et annet tilgjengelig tidspunkt. Denne garantien gjelder for alle nye bestillinger mottatt fra 15. juli 2020. Ved ombestilling vil prisen bli beregnet på nytt.

Zen-garantitilbudet gjelder kun for opphold i Disneyland Paris og IKKE transport og forsikring. Zen-garantien er derfor for deg som har bestilt kjør selv-ferie.


Har du derimot også kjøpt tilleggstransport gjennom oss, kan du ikke fritt kansellere reisen slik du ønsker. På den annen side er du i dette tilfellet alltid omfattet av pakkereiseloven dersom reisen din blir kansellert på grunn av faktorer utenfor din kontroll (som myndighetsinstrukser eller lignende). Les mer om denne sikkerhetsgarantien lenger ned på siden.

Betingelser for zen-garantien

  • Gjelder kun nye bestillinger gjort fra 15. juli 2020
  • Gjelder ikke transport- og forsikringskostnader
  • Endringer og kanselleringer av din bestilling må gjøres innenfor våre vanlige åpningstider (mandag - fredag ​​09.00-16.00) senest 7 dager før avreise.
  • Dersom en endring eller kansellering av bestillingen din gjøres utenom våre vanlige åpningstider, anses dette som mottatt neste virkedag. Kontakter du oss senere enn 7 dager før avreise, gjelder våre vanlige betingelser for avbestilling og endring, som er beskrevet i våre vilkår.

Trygghetsgaranti på din pakkereise

Hos Magic Tours legger vi stor vekt på din sikkerhet ved bestilling. Vi tilbyr deg derfor en sikkerhetsgaranti, som gjør at du kan bestille din neste pakkereise uten bekymringer. Kjøper du ditt Disney-opphold hos oss, har du kjøpt en pakkereise, da både overnatting og tilgang til parkene er inkludert. Hvis pakkereisen din ikke kan gjennomføres som følge av Corona (f.eks. hvis den norske regjeringen fraråder avreise til Frankrike på avreisetidspunktet), er du dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet, som sikrer at du som kunde får prisen for pakkereisen tilbake. Les mere om trygghetsgarantien her. 

Med Magic Tours' Trygghetsgaranti får du:

  • Full refusjon av prisen på pakketuren dersom reisen din ikke kan gjennomføres som følge av Corona. Dette gjelder uavhengig av Utenriksdepartementets reiseretningslinjer på kjøpstidspunktet. Pengene refunderes senest 14 dager etter at reisen din er kansellert.


Til tross for den uforutsigbare utviklingen av situasjonen, er det ingen grunn til å bekymre deg for din fremtidige bestilling med Magic Tours!

Tryghedsgaranti


NB! Vi gjør oppmerksom på at sikkerhetsgarantien kun gjelder dersom reisen din blir kansellert av faktorer utenfor din kontroll. Du kan derfor ikke avbestille pakkereisen selv og få full refusjon for fly og overnatting. Her viser vi til din egen forsikring (og igjen til zen-garantien, som dekker kansellering av selve oppholdet).