Praktisk hotellinformasjon til ferien din

På denne siden kan du lese om den mest generelle og praktiske informasjonen om hotellene i Disneyland® Paris.

 

Ankomst

Sjekk først inn i hotellresepsjonen når du ankommer Disneyland® Paris. Her viser du frem kupongen din og du mottar ditt MagicPass. Du kan ankomme tidlig på ankomstdatoen, men overnattingsstedet ditt vil ikke være klart før på ettermiddagen. Du kan oppbevare bagasjen din gratis på hotellet ditt, slik at du kan gå til parken etter innsjekking.

MagicPass

Når du har et opphold på Disneyland® Paris, får du et MagicPass, som er nøkkelen til alle dine kjøp. Alle dine medreisende vil få en - bortsett fra barn under 3 år. Passet er datert og er gyldig under hele oppholdet.

MagicPass inkluderer:

  • Disneyland® Paris inngangsbilletter
  • Nøkkelen til rommet/hytta/leiligheten din
  • Tilgang til Extra Magic Time (en time ekstra tid i parkene før de åpner)
  • Måltidsbilletter dersom du har bestilt pensjon
  • Billetter til evt. tilleggskjøp
  • Tilgang til basseng og treningsstudio hvis dette er tilgjengelig på ditt hotell
  • Ditt betalingskort på restauranter i parkene, på hotellene og i Disney Village. Du vil da motta en faktura som skal betales ved utsjekking. Denne tjenesten er imidlertid valgfri.

Hotellinfo

Håndklær:

Det vil være sengetøy og håndklær på hotellet. Bassenghåndklær er tilgjengelig på Hotel New York, Newport Bay Club og Sequioa Lodge hvis du bor der under oppholdet og ønsker å bruke bassenget. Husk imidlertid å ta med eget håndkle for bassengbruk hvis du bor på Davy Crockett Ranch eller Villages Nature.

Leiligheter/hytter:

Hvis du bor på Davy Crockett Ranch eller Villages Nature, kan du forvente å ha et startsett for et kjøkken tilgjengelig, slik at du kan handle og lage mat selv. Begge overnattingsstedene har et supermarked i nærheten. Hvis du bor på Davy Crockett Ranch, kan du kjøre forbi et supermarked på vei hjem fra parkene, siden det er et supermarked i nærheten av ruten.

Det er ikke daglig renhold i hyttene på Davy Crockett Ranch - kun i forbindelse med avreise. Tilsvarende skiftes ikke håndklær og sengetøy i perioden. Ønsker du rene håndklær eller sengetøy, ta kontakt med resepsjonen, som hjelper deg med dette.

Hjemreise

Utsjekking på hjemreisedagen må skje senest kl 11.00 (Kl. 10.00 på Villages Nature.) Bagasjen kan oppbevares gratis på hotellet. Hvis du har bestilt Magical Shuttle, anbefaler vi at du tar bussen fra hotellet ditt ca. 4 timer før flyet ditt har planlagt avgang. Du finner rutetidene for shuttlebussen her.