Main Street, U.S.A.®

Spol tilbake til tiden da gatelys skiftet fra gass til elektrisitet og motorer erstattet ekte hestekraft. Du er i Main Street, U.S.A.®, en typisk amerikansk hovedgate fra århundreskiftet med vakre hus og fargesterke fasader, inspirert av byen Marceline, Missouri hvor Walt Disney vokste opp.

 

Fornøyelser

Discovery Arcade

Eureka! Beundre oppfinnelsene fra gullalderen, hvor du kan se skalamodeller av noen av de største, banebrytende oppfinnelsene på 1800-tallet. Spaser langs denne varme og gassbelyste hyllesten til de forestilte - og noen ganger bisarre - ideene og oppfinnelsene for fremtiden. Fra vanvittige patenter til drømmer om en utopisk verden. Du kan se alt her, med fantastiske plakater og montrer fylt med visjonære duppeditter langs bygningens skjelett av tre og grønnmalt støpejern. Discovery Arcade: En virkelig inspirerende skildring av menneskelig håp og innovasjon.

 

 

Disneyland Railroad

Hopp om bord og reis til neste magiske stopp i Disneyland® Park.

Ta en avslappende 20-minutters Grand Circle Tour ombord på et autentisk dampdrevet tog.
Lytt til brølet fra motoren, de skrikende hjulene og lyden av togets fløyte mens du er ombord på Disneyland Railroad. Det er veldig praktiske stopp ved Main Street, U.S.A®, Frontierland®, Fantasyland® og Discoveryland®. Det er den perfekte måten å få et overblikk over magien i Disneyland Park og se det pittoreske landskapet med f.eks. Grand Diorama, Indiana Jones and the Temple of Peril og Pirates of the Caribbean.

Disneyland Railroad er også en enkel og rask måte å komme seg rundt på. Og siden togene kommer uplanlagt utover dagen, har du nok tid til å se alt på stasjonen før du går ombord igjen.

 

 

Horse-Drawn Streetcars

Sett deg ned og bli ført ned Main Street, U.S.A. slik de gjorde på 1800-tallet.

Hvis du vil unngå kjas og mas på fortauene mellom Town Square og Central Plaza, hvorfor ikke reise med stil? Gå ombord på en av de dekorerte hestetrukne trikkene på Main Street og la din majestetiske Percheron-hest trave langs brosteinene mens du slapper av i prakt og komfort.

 

Liberty Arcade

Ta en spasertur ned Main Street, U.S.A. og lær om historien bak det mest kjente symbolet i USA.

Opplev historien til Frihetsgudinnen mens du følger den vakre Liberty Arcade i Disneyland Paris, opplyst av gasslanterner og ferdig med vakkert dekorert smijernsarbeid. Det er historiske fotografier og illustrasjoner og utstillinger som viser konstruksjonen av Frihetsgudinnen helt fra begynnelsen. Det skjer i en fortelling som forbinder Frankrike med USA - du kan til og med delta på statuens innvielse ved Frihetsgudinnen-tableauet.

 

 

Main Street Vehicles

Dra tilbake til århundreskiftet og ta en tur i et av de mest ikoniske kjøretøyene de siste 100 årene.

Ta en nostalgisk tur til og fra Town Square ombord i et veterankjøretøy. Ta en klassisk mercer, politibil, buss, brannbil eller limousin og len deg tilbake mens du nyter turen fra den ene enden av Main Street, U.S.A. til den andre. Underveis vil du se en serie 2- og 3-etasjers butikker og restauranter i viktoriansk stil fra en svunnen tid.
Oppsamlingssteder:
Du kan gå ombord på turer som kjører i en retning, ved holdeplassene Town Square og Central Plaza.


 

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Donald or friends

Stå ved siden av Donald Duck eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved Casey's Corner - Main Street, U.S.A.
Se timeplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Minnie or friends

Stå ved siden av Minni Mus eller vennene hennes og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved Liberty Arcade – Main Street, U.S.A.
Se timeplanen i parkens program.


 

Restauranter og butikker

I Main Street U.S.A.® finnes det mange forskjellige muligheter for mat.

Walt's - an American Restaurant
Denne vakre restauranten, som er en hyllest til livet og arbeidet til Walt Disney, er delt inn i rom med forskjellige temaer som gjenspeiler de forskjellige verdenene i Disneyland® Park. Spis for eksempel i Frontierland®-rommet, som har sitt tema fra den hjemsøkte byen Thunder Mesa.

  • Bordservering

 

Plaza Gardens Restaurant
Nyt en overdådig buffet med internasjonale retter, som gir deg vann i munnen. 

  • All you can eat buffet

 

Casey's Corner
I denne dineren med baseballtema, får du de beste pølsene i hele Disneyland® Park.

  • Mat på farten

 

Market House Deli
I denne livlige New Yorker-delien fra begynnelsen av 1900-tallet kan du nyte varme og kalde smørbrød, eller du kan ta dem med deg hvis du ikke kan vente med å oppleve resten av Disneyland® Park.

  • Mat på farten

 

Victoria's Home-Style Restaurant
På Victoria's pensjonat kan du nyte varme smørbrød og friske salater mens du nyter den amerikanske folkekunsten på veggene.

  • Mat på farten

Annet

City Hall
Her finner du informasjon, brosjyrer og kart. Reserverer restauranter og andre opplevelser i Disneyland® Paris. 

Discovery Arcade and Liberty Arcade
To overbygde arkader på hver side av Main Street, U.S.A. Den ene er dedikert til ulike oppfinnelser fra begynnelsen av 1900-tallet og den andre er en hyllest til Frihetsgudinnen.

Dapper Dan’s a Hair Cuts (mot betaling)
Bli klippet og barbert som i de gode gamle dage.