Fantasyland

Med det storslåtte Torneroseslottet som midtpunkt er du nå i selve eventyrlandet, der «det var en gang» plutselig er nå, og du er omgitt av alle hovedpersonene fra barndommens eventyr, f.eks. Peter Pan, Pinocchio, Askepott og den flygende elefanten Dumbo.

 

Fornøyelser

Alice's Curious Labyrinth

Gå gjennom labyrinten i Eventyrland, hvor et smil fra Filurkatten venter deg rundt hvert hjørne.
Ta en fantastisk reise inn i White Rabbit's Hole og ut den andre siden via Tulgey Wood og dører i forskjellige størrelser i Alice i Eventyrland. Oppdag kjente og magiske skapninger, finn misvisende skilter, møt Filurkatten og gå inn i den skremmende labyrinten til Hjerterdame, hvor kortsoldater dukker opp og skriker 'Av med hodet'. Og når du har kommet deg trygt til Torneroseslottet, nyt belønningen – en vakker utsikt utover Fantasyland® og Alice i Eventyrland.

 

Blanche-Neige et les Sept Nains®

Ta en tur på en minevogn gjennom Snøhvits magiske land og oppdag hvordan de 7 små dvergene hjalp henne med å beseire den onde dronningen.

Hei hå! Hei hå! Med Blanche-Neige et les Sept Nains opplever du historien om Snøhvit som aldri før, mens du ruller gjennom det fortryllede landet med dine små barn. Kom enda nærmere det berømte eventyret når du ser inn i den onde dronningens speil, går gjennom den hjemsøkte skogen og ser inn i hytta til de syv dvergene.

 

Casey Jr. – le Petit Train du Cirque

Bli med sirkuset og hopp ombord på det glade lille toget fra Dumbo for en morsom tur opp, ned og rundt den fantastiske lille miniatyren av Storybook Land.
Hopp inn i et muntert dyrebur eller en pyntet slede og følg det flotte toget, Casey Jr. – le Petit Train du Cirque fra den animerte klassiske Disney-filmen Dumbo – på en tur gjennom Storybook Land. Mens du grasiøst beveger deg gjennom fjell og daler, kan du se de vakre billedvevene med kjente omgivelser fra klassiske Disney-filmer, utrolig gjengitt i miniatyr.

 
 

Dumbo the Flying Elephant

Fly til himmels med alles favoritt, den flygende elefanten, og opplev en fantastisk utsikt over magien under deg.

Hopp på Dumbo og fly opp i luften på en lystig tur blant de jublende lydene av karnevalsmusikk. Basert på Disneys animerte klassiker fra 1941, inviterer turen deg til å følge alles favoritt sirkuselefant når den oppdager at den kan fly.
Dumbos trofaste venn, Timothy Q. Mouse, ønsker deg velkommen fra den buede inngangen, og styrer handlingen ved hjelp av sin "magiske" fjær. Mens en munter orgelmelodi høres fra markedsplassen, begynner Dumbo den flyvende elefant å grasiøst å løfte seg fra bakken og begynner på magisk vis å fly rundt og rundt.

  

'it's a small world'

Sett seil for en finurlig reise rundt i verden mens dukker fra hele verden synger og danser til tonene "it's a small world".

Syng med til den klassiske melodien om verdensfred mens barn fra hele verden tar deg med på en strålende musikalsk reise. Fra en fargerik havn, gå ombord i en koselig båt og seil for en 10-minutters reise på Seven Seaways Waterway.
Mens du ser på et levende bakteppe som består av nøye utformet pappmaché, glitter og stoff, synger nesten 300 dukker i folkedrakter fra hele verden en enkel melodi på sitt lokale språk om verdensfred. Reis til alle 7 kontinenter og når reisen er over vil du se at det virkelig er en liten verden vi lever i.

  

La Galerie de la Belle au Bois Dormant

Opplev historien om Tornerose i de mest fortryllende omgivelser.

Klatre opp steintrappene til Torneroseslottet og nyt gjenfortellingen av det berømte eventyret i rikt illustrerte bøker, vakre veggtepper og majestetiske vinduer med glassmosaikk. 

  

La Tanière du Dragon

Våg deg inn dypt inn under det fortryllende Torneroseslottet for å møte et mytisk beist.

På tærne gjennom det mørke fangehullet «La Tanière du Dragon» under Torneroses slott, der en fryktinngytende fange lurer. En gang var det himmelens hersker, nå ligger den overvunnede dragen lenket til skarpe steiner. Det kan være en liten lur, men trå forsiktig, siden ett feiltrinn vil føre til en varm og buldrende overraskelse.

  

Le Carrousel de Lancelot

Ta tak i tøylene og ta en fortryllende tur på Sir Lancelots helt egen karusell.

Unge riddere setter seg opp på håndlagde edle vandrere på Disneys karusell før de legger ut på en lunefull, eventyrlig tur de aldri vil glemme.

  

Le Pays des Contes de Fées

Dra på en reise til magiske miniatyrland der klassiske litteraturverk og uforglemmelige Disney-øyeblikk bringes til live.

Hopp ombord i en fargerik 15-manns båt for en rolig tur gjennom den fortryllende verdenen til Disneys Storybook Land. Mens du grasiøst beveger deg gjennom fjell og daler, hold øye med vakre veggtepper med kjente omgivelser fra klassiske Disney-filmer, utrolig gjengitt i miniatyr.

  

Les Voyages de Pinocchio

Følg Pinocchio og vennen Timmi Gresshoppe, som på sin utrolige reise blir en ekte gutt i et eventyr hvor følelsene ikke er begrenset.

Gå inn i en trevogn, se Strombolis dukketeater, og se Pinocchio danse med to marionetter. Stromboli låser Pinocchio inn i et bur, Timmi Gresshoppe roper «Se opp!», og eventyret fra fjerne land utspiller seg.
Hold øye med fiender, som f.eks Stromboli, og se frem til instrumentalversjonen av 'When you wish upon a star' begynner å spille. Det er øyeblikket da Pinocchio blir en ekte gutt, Geppettos verksted blir levende, og Disney-nostalgi fyller luften.

  

Mad Hatter's Tea Cups

Dra til Eventyrland og gå ombord i en fargerik tekopp for en vanvittig snurretur rundt om en gigantisk tekanne!

Hver dag er en veldig munter ikke-bursdag for den gale hattemakeren. Og han har invitert deg inn i en av de store tekoppene hans for en snodig snurr akkompagnert av festlig musikk.

For svimmel for meg?

Hver tekopp er utstyrt med et hjul i midten, hvor du kan kontrollere retningen og hastigheten på spinnet. Hvis du bestemmer deg for en vill tur, er det bare å snurre hjulet raskt og holde fast. Ønsker du en roligere tur kan du velge å ikke røre rattet i det hele tatt.
Du bør imidlertid være klar over at selv om du kan kontrollere svingene, kan tekoppen automatisk snu og svinge rundt på plattformdekket.

  

Meet Mickey Mouse

Gå backstage og møt magikeren Mikke Mus mellom showene, ta et bilde og få noen virkelig magiske Disney-triks og hemmeligheter.

Det er ingen illusjon. Magikeren Mikke Mus har invitert deg til garderoben for en prat og for å vise deg favoritttriksene, kostymene og rekvisittene hans. Du vil oppleve kråkefjæren som fikk Dumbo til å fly, Mikkes lue fra Fantasia og en samling gjenstander som har blitt brukt til de mest vågale eskapader. Det er mulig at Mickey vil vise deg noen korttriks før han poserer for å fotografere det mest magiske øyeblikket av alle - et bilde med dine egne små stjerner.

   

Peter Pan's Flight

Svev over himmelen i en magisk gallion over det stjerneopplyste London før du suser gjennom Wish Island, hvor havfruer, indianere og pirater venter.

Svev inn i den måneopplyste himmelen med Peter Pan's Flight. Gå ombord i en fargerik gallion og, ved hjelp av litt nissestøv og glade tanker, begi deg ut på et høytflygende eventyr gjennom mange av de uforglemmelige settingene og berømte scenene kjent fra Disneys animasjonsfilm Peter Pan.
Tilbake til Ønskeøya. Reis til Darling-barnerommet og opplev det første møtet med Wendy, Michael, John og Peter Pan. Svev gjennom nattehimmelen over London, og se kjente landemerker som Big Ben og Tower Bridge blandes med en samling av strålende lys. Og dra deretter til Ønskeøya, hjem til vulkaner og brusende fossefall. Når du først er her kan du få et glimt av The Forgotten Boys and the Mermaid Lagoon og seile forbi Skull Rock. Skynd deg inn i Pirate Bay, hjemmet til et gigantisk sjørøverskip, og opplev Peter Pan i en fantastisk duell med Captain Claw. Til slutt drar du tilbake til London, og etterlater den beseirede Captain Claw.

 

Princess Pavilion

Føl deg som en ekte eventyrprinsesse og opplev et uforglemmelig øyeblikk sammen med en Disney-prinsesse i de mest fortryllende omgivelser.

Du er invitert til å møte en ekte Disney-prinsesse. På Prinsessepaviljongen kan du kle deg pent. Her har du sjansen til å oppleve et magisk øyeblikk i fantastiske omgivelser. En kongelig opplevelse som vil bli husket lenge av alle små gjester.

  

Sleeping Beauty Castle

Drømmer går i oppfyllelse for de små gjestene. Ansiktene deres lyser opp når de ser dette verdensberømte ikoniske Disney-innslaget.

Torneroseslottet strekker seg mot himmelen ved enden av Main Street, U.S.A®, og ønsker deg velkommen til en magisk verden av fantasi og moro. Slottet, som er det sentrale ikonet i Disneyland Paris, inviterer alle til å besøke for å feire et sted der drømmer går i oppfyllelse.

Et ekte eventyrslott, med imponerende skyhøye spir, ornamenterte tårn, praktfulle kongeblå tak, innrammede glassmalerier og billedvev. Denne 50 meter høye bygningen inneholder både magien og mystikken til fiktive palasser, som de som er sett i Disneys animerte klassiker, Tornerose, samt elementer av ekte franske slott og historiske monumenter.

  

Det stjernespekkede Disney Illuminations-show

La stjernestøvet omringe deg mens Mickey leverer en imponerende presentasjon av klassiske og nye Disney-historier på Torneroseslottet. Disney Illuminations kan oppleves når Disneyland Park stenger.

Et uforglemmelig kveldsshow:

Opplev hvordan brystningsveggene og tårnene på magisk vis begynner å bevege seg på Torneroseslottet, mens fantastiske spesialeffekter bringer Disneys magiske verden til live rett foran øynene dine. Gjør deg klar til å holde pusten mens det festlige fyrverkeriet lyser opp nattehimmelen med en eksplosjon av farger over Torneroseslottet. Ild og vann smelter sammen i perfekt harmoni og gir en helt uventet sanseopplevelse. Laserstråler skjærer gjennom trollbindende tåke. Hele tiden har Mikke Mus en fest som leder deg gjennom imponerende projeksjoner av kjente Disney-eventyr – gamle og nye.

En fantastisk feiring av klassiske og nye Disney-fortellinger
La deg fortrylle av de kjente Disney-historiene med Mikke ved din side, og få himmelen over Disneyland®Park til å gnistre med et helt spesielt lys. Føl spenningen mens Elsa presenterer sin virvlende Frozen-moro, gjenopplev et eventyr fra de gode, gamle dager med den nye Beauty and the Beast, brøl sammen med Løvenes Konge og vær blant de første til å se Star Wars, Pirates of the Caribbean og The Little Havfrue i all sin prakt på Torneroseslottet.


 

Meet 'n' Greet

Disney Princesses: a Royal Invitation

Føl deg som en ekte eventyrprinsesse og opplev et uforglemmelig øyeblikk med en Disney-prinsesse i de mest fortryllende omgivelser.
Sted: Princess Pavilion – Fantasyland
Se timeplanen i parkens program.

  

Meet Mickey Mouse

Dra backstage og møt magikeren Mikke Mus mellom showene, ta et bilde og lær noen virkelig magiske Disney-triks og hemmeligheter.
Sted: Møt Mikke Mus – Fantasyland
Se timeplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Alice or friends

Still deg ved siden av Alice eller vennene hennes og skap magiske øyeblikk.
Sted: Rett ved siden av Alice's Curious Labyrinth - Fantasyland.
Se timeplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Goofy or friends

Still deg ved siden av Langbein eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Sted: Fantasyland
Se timeplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Winnie the Pooh or friends

Still deg ved siden av Ole Brumm og vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Beliggenhet: Rett ved siden av Le Pays des Contes de Fées – Fantasyland.
Se timeplanen i parkens program.

  

Meet 'n' Greet with Woody or friends

Still deg ved siden av Woody eller vennene hans og skap magiske øyeblikk.
Sted: Facing Cowboy Cookout Barbecue – Frontierland.
Se timeplanen i parkens program.


 

Restauranter og butikker

I Fantasyland finnes det mange forskjellige muligheter for mat.

Auberge De Cendrillon
Alle små prinser og prinsesser er velkomne i denne majestetiske middelalderbankettsalen, hvor du kan spise middag med de ekte prinsene og prinsessene fra Disneys eventyr. Her får du et tradisjonelt fransk måltid.

  • Bordservering
  • Spising med Disneyfigurer

 

Au Chalet de la Marionnette
Her kan du besøke en deilig restaurant i stil med en alpehytte, som er som tatt ut fra Pinocchios verden. Her kan du nyte kyllingspesialiteter og burgere.

  • Mat på farten

 

Pizzeria Bella Notte
Spis pasta som Lady og Landstrykeren gjorde i filmen med samme navn, som ble en av Disneys klassikere gjennom tidene. Hvis du ikke liker pasta, kan du nyte en deilig pizza.

  • Mat på farten

 

Toad Hall Restaurant
I dette herskapelige engelske hjemmet serveres fish and chips i omgivelser inspirert av Vinden i piletrærne.

  • Mat på farten