Marvel Avengers Campus

Opplev dine yndlingssuperhelter helt tett på i det nye Marvel Avengers Campus!

Få den ultimative Avengers-opplevelsen i Disneyland® Paris!

Marvel Avengers Campus åpnet i Disneyland® Paris den 20.07.2022, og her får du muligheten for å ta en aktiv rolle sammen med jordens mektigste helter, og leve ut din egen heroiske historie.

Avengers Campus

Marvel Avengers Campus er et fullstendig redesignet univers dedikert til å oppdage, rekruttere og trene neste generasjon helter, akkurat her, akkurat nå, i Disneyland® Paris. Alle er invitert til å ta del i all handlingen som venter: slå deg sammen med Avengers og deres allierte over hele landet, skyt nettet ditt som Spider-Man, fly ut i verdensrommet med Iron Man og Captain Marvel, og kle deg ut og tank opp i ekte superheltmote.

Walt Disney Imagineering-team i Paris og rundt om i verden har jobbet side ved side med teamet som brakte Avengers-filmene, TV-seriene og tegneseriene til live. Sammen designet og skapte de et helt nytt sted i Marvel-multiverset som kjemper for den indre superhelten som bor i oss alle. Enten du er en hardcore Marvel-fan eller ny i hele superheltuniverset, vil du bli imponert av den ville reisen du vil ta gjennom Marvel Avengers Campus!

Med Marvel Avengers Campus og Disney Hotel New York – The Art of Marvel, er Disneyland® Paris den ULTIMATE destinasjonen for Marvel-fans å få en fortryllende opplevelse med favorittsuperheltene dine.

Spiderman web adventure Marvel Avengers Campus Disneyland Paris Avengers Assemble Flight Force

På Avengers Campus får du en helt ny opplevelse. Her er DU hovedpersonen, og du vil bli trent, utfordret og overrasket når du selv tar en aktiv rolle med Avengers.

Tenk deg å hjelpe Spider-Man på et oppdrag der du kan skyte edderkoppnett fra håndleddene dine, redde universet i høy hastighet med Iron Man og Captain Marvel, trene med Okoye og Dora Milaje fra Black Panther, se Black Widow kjempe mot onde krefter, danse med Guardians of the Galaxy... Og mye, mye mer.