Prinsesseløp

Har du både en prinsesse gjemt i magen og masse fart i blodet? Så slipp løs din indre energibombe for årets Disneyland® Paris Princess Run. Her løper du sammen med de kjente og høyt elskede Disney-karakterene i et eventyrløp gjennom parkene, og du kjenner magien helt til målstreken.

Prinsesseløb Disneyland Paris

Fire forskjellige løp

Selv ekte prinsesser kan av og til trenge å hoppe i joggeskoene og løpe i høy fart, og heldigvis er det rikelig med muligheter for det i den magiske verdenen til Disneyland® Paris. Disneys prinsesseløp er perfekt for deg som elsker fart og moro, men som ikke vil forplikte deg til verken halv- eller helmaratondistanser. Til dette løpearrangementet kan du velge mellom fire ulike løpeutfordringer, og vi tør garantere at det finnes et løp som passer for både store og små prinser og prinsesser.

Forbered deg på å vinke som en konge mens du løper gjennom de fargerike gatene spekket med jublende og klappende tilskuere som heier på deg hele veien til målstreken. Det er uten tvil det mest fortryllende løpemiljøet du noen gang vil oppleve. Les mer om de ulike løpedistansene nedenfor.

  • Barneløpet er en spektakulær mulighet for de minste prinsene og prinsessene. Her kan du velge mellom 100 meter (for 1-4 åringer), 200 meter (for 5-7 åringer) eller 1 km (for 5-12 åringer). Opplevelsen er minneverdig for de små løperne, men minst like spesiell for foreldrene som står på sidelinja og heier.
  • Disneyland® Paris Princess 5 km er løpet for hele familien. Alle kan være med, og barn i alderen 5-12 år kan delta i løpet i selskap med en voksen, så det er den perfekte anledningen til å samle hele familien til et aktivt arrangement som gir svette i pannen og smil i ansiktet.
  • Disneyland® Paris Princess 8 km er for energibombene med litt ekstra kjørelengde i beina. Barn fra 9-12 år kan delta i følge med en voksen og sammen kan dere løpe i godt humør med favorittkarakterene deres.
  • Cinderella Challenge er en ekte Askepottprinsesse verdig. Her kombinerer du løpene Disneyland® Paris Princess 5 km og Disneyland® Paris Princess 8 km og er for deg som ikke får nok av løping, moro og magi.


Priser og tidspunkter 2020

Startnumre til Prinsesseløbet udbydes i begrænset antal. Der tages forbehold for udsolgte numre. 

Løb Tidspunkt Pris
Disneyland® Paris Princess 10 km (over 9 år) Søndag 10. maj 2020 kl. 7.00  390 DKK  
Disneyland® Paris Princess 5 km (over 5 år) Lørdag 9. maj 2020 kl. 7.00 323 DKK
Cinderella Challenge: 5 km + 8 km Lørdag 9. maj 2020  714 DKK
Børneløb - 100m, 200m og 1 kilometer (1-12 år)   Lørdag 9. maj 2020 kl. 11.00, 12.00 og 13.00  120 DKK

 

Opplev magien som aldri før

Et løp i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løp. Det er også alt annet. Magiske parader, imponerende show, turer som tar pusten fra deg og dekorasjoner du aldri vil slutte å se på. I løpet av oppholdet ditt vil du og familien bo på et av Disneyland® Paris' fantastiske temahoteller og kan dra til og fra parkene som du vil. Se frem til en magisk reise som du aldri vil glemme.

Professjonelle arrangører

Disneyland® Paris Princess Run tilbys eksklusivt av Magic Tours, som har vært en autorisert turoperatør helt siden Disneyland® Paris åpnet – i nært samarbeid med vårt selskap Marathon Travel Club, som er Danmarks største, mest erfarne og spesialiserte arrangør av reiser til løp over hele verden. Så du er i de aller beste hender.

Vi ses på startlinjen!