Generell informasjon til ferien din

På denne siden kan du lese mer om alt det praktiske i forbindelse med din reise til Disneyland Paris, og få noen gode tips på veien.

 

Disneyland Paris app

Hvis du ikke har lastet ned Disneyland Paris-appen og lagt til oppholdet ditt ennå, kan det være lurt å gjøre det. Her må du bruke det 8-sifrede agentbestillingsnummeret som står på din bestilling. I appen kan du se aktuelle køtider, show, kjøpe Premier Access, se parkenes åpningstider og mye mer.

Ekstra magiske timer

Når du har kjøpt et oppholdt i Disneyland Paris, har du mulighet for å dra inn i parkene en time før de åpner. Du får adgang via ditt MagicPass. Du kan se parkenes åpningstider i Disneyland Paris' app.

Entrébilletter

Når du har kjøpt et opphold på Disneyland Paris, har du automatisk tilgang til både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Du har lov til å gå inn og ut så ofte du vil. Du må bare huske at inngangsbilletten/din MagicPass må brukes hver gang du går inn. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke inn i parkene. Du kan imidlertid ta med lett snacks.

 

Viktig informasjon om tilleggskjøpt pensjon:

Bordreservasjon anbefales på det sterkeste hjemmefra. Et bord kan bestilles via Disneyland Paris-appen. Ønsker du å bestille bord for mer enn 10 personer må du bestille i to omganger. I nødstilfeller kan bord bestilles på telefon 00331 60 30 40 50 (engelsktalende personale). Reservasjoner for bord åpnes 2 måneder før ankomstdato.

Frokost

Frokosten spises på hotellet. Som oftest vil du bli spurt i resepsjonen når du ønsker å spise frokost. Hvis du bor på Davy Crockett Ranch, må du hente frokosten i resepsjonen, da den fungerer som take-away.

Halvpensjon

Halvpensjon består av frokost og lunsj eller middag. Dette er valgfritt.

Måltidsbillettene kan brukes på restauranter på hotellene, i parkene og i Disney Village. Billettene er ikke datert til en bestemt dag, men kan brukes under hele oppholdet. Har du f.eks. 3 netters opphold får du matbilletter til 6 måltider (3 x frokost og 3 x lunsj eller middag).

Helpensjon

Helpensjon består av frokost, lunsj og middag. Måltidsbillettene kan brukes på restauranter på hotellene, i parkene og i Disney Village. Billettene er ikke datert til en bestemt dag, men kan brukes under hele oppholdet. Har du f.eks. 3 netters opphold får du matbilletter til 9 måltider (3 x frokost, 3 x lunsj og 3 x middag).

Helpensjon ekstra pluss

Helpensjon ekstra pluss består av frokost, lunsj og middag. Måltidsbillettene kan brukes på restauranter på hotellene, i parkene og i Disney Village. Billettene er ikke datert til en bestemt dag, men kan brukes under hele oppholdet. I tillegg medfølger teatime-billett som kan brukes til ettermiddagskaffe og drikkebillett pr. overnatting. Du kan løse inn drikkebilletten din på følgende restauranter. I tillegg er ett valgfritt måltid med Disney-figurer eller Disney-prinsesser inkludert under oppholdet, som du må ha bestilt bord til hjemmefra gjennom et av Magic Tours reisebyråer.

Ubrukte matbilletter kan ikke refunderes.

Premier Access og Premier Access Ultimate

Du kan kjøpe Premier Access og Premier Access Ultimate for å komme foran køen på utvalgte turer. Kjøpet gjøres i Disneyland Paris-appen på dagen eller tidligere. Du kan lese mer om det her.

Parader og show

En stor del av opplevelsen er å delta på de ulike paradene og showene i Disneyland Paris, som i likhet med alle fornøyelsene er gratis. Merk at endringer eller kanselleringer av disse showene kan forekomme, så det anbefales å få det gjeldende programmet i Disneyland Paris-appen.

Rullestol og barnevogn

Det er mulig å leie rullestoler og barnevogner ved inngangen til parkene. Har du leid en av delene kan den brukes i parkene, men må ikke tas med tilbake til hotellet. Det er et begrenset antall tilgjengelig og det er ikke mulig å reservere på forhånd.

Valuta

Du kan betale med de fleste internasjonale kredittkort (Visa / Mastercard etc.) i butikkene og restaurantene i Disneyland Paris.

Paris

Ønsker du en tur til Paris på egenhånd, går RER-tog direkte fra Disneyland Paris. Turen til sentrum av Paris tar ca. 45 minutter og du kan kjøpe billett på togstasjonen. Det er en god idé å kjøpe billetter for å gå opp i Eiffeltårnet på forhånd.

Shopping

5-10 minutters kjøring eller bare et enkelt stopp på RER-toget mot Paris, ligger byen La Vallée Village. Her ligger det imponerende, internasjonale kjøpesenteret Val d'Europe med massevis av butikker, spisesteder, Sea Life akvarium og La Vallée Outlet Shopping Village – en hel landsby av motebutikker som selger fjorårets moteklær til reduserte priser. Sjekk senterets hjemmeside for åpningstider.