Disneyland® Paris' 30 års jubileum

Disneyland® Paris 30-årsjubileum: La magien skinne som aldri før!

Disneyland® Paris inviterer til en unik fest i anledning 30-årsjubileet. Festlighetene avsluttes ikke før 30. september 2023, så inntil da vil parken være full av magi og spektakulære show.

Du kan blant annet glede deg til...

.. Et magisk Disneyland® Paris som du aldri har opplevd det før. Både dag- og kveldstid byr på fantastiske og fargerike omgivelser i anledning jubileet.

.. Strålende nye kostymer. Både Mikke, Minnie, Donald Duck og Dolly gleder seg til å ha en fest med deg og vise frem sine spektakulære nye kostymer.

.. Et veldig spesielt show på dagtid på det ikoniske Torneroseslottet. Her inviterer Disney-figurene til dans og fest.


 

Du kan forevige den fortryllende ferien med bilder, men også med de helt eksklusive 30-årsjubileumssuvenirer. På den måten er du festkledd og fargerik, og du kan fortsette festen hjemme. Underveis kan du også unne smaksløkene dine med Disney-spesialiteter tryllet fram eksklusivt til 30-årsjubileet!

Når du reiser til Disneyland® Paris kommer opplevelsene som perler på en snor, og allerede når du ankommer hotellet vil omgivelsene forbløffe deg. Spørsmålet er bare hvilket hotell som setter scenen for DIN eventyrlige reise. Kanskje du følger i Iron Mans fotspor på Disneys Hotel New York - The Art of Marvel? Du kan også tilbringe natten i skyggen av en westernfilm på Disneys Hotel Cheyenne, eller tilbringe ferien på populære Disneys Newport Bay Club. Utforsk nettsiden vår og finn ditt drømmehotell.

Enten det er din første gang på Disneyland® Paris eller din 30. gang, vil du garantert bli fortryllet som aldri før - og ved å reise i anledningen av jubileet, reiser du på det perfekte tidspunktet for å oppdage, eller gjenoppdage, alle de ikoniske attraksjonene, showene og minner fra de siste tretti årene.

 

Disney fejrer 30 års-jubilæum