Topp 5 restauranter i Disneyland® Paris

Enten du er interessert i buffé- eller à la carte-restauranter, og om du er ute etter amerikansk, italiensk eller mat fra Midtøsten - Disneyland® Paris har et vell av flotte restauranter, og noe for enhver smak! Her får du et utvalg av de 5 beste restaurantene i parken, slik at du kan sikre deg fantastiske matopplevelser på turen til Disneyland® Paris!

Hovedgaden i Disneyland® Paris

Topp 5 restauranter i Disneyland® Paris

 1. Inventions

  Bli oppslukt av de mest fascinerende oppfinnelsene fra viktoriatiden på denne franskinspirerte bufférestauranten. Her serveres et deilig utvalg av internasjonale retter for enhver smak, og det er derfor et meget godt valg for småbarnsfamilier. Prøv den komplette frokostbuffeen, som tilbyr alt fra bakverk, frisk frukt og yoghurt, til unike charcuteriespesialiteter, oster og vakre retter i glass. Denne restauranten tilbyr også en middag med karakterene, som uten tvil vil være populær blant det yngre publikummet - her har du muligheten til å spise middag med dine favoritt Disney-karakterer. Vær heldig å møte f.eks. Mikke Mus, Tigeren, Pluto, Kapteinklo eller Langbein!
 2. Restaurant Agrabah Café

  Tre inn i Aladdins verden og kjenn den fantastiske atmosfæren til livlige Agrabah! Opplev eventyret til tusen og én natt og gå på oppdagelsesferd i den eventyrlige arabiske basaren. Gled dere til å prøve den deilige Midtøsten-buffeen og til å sette tennene i ulmende marokkanske retter. Den vakkert dekorerte Restaurant Agrabah Café er blant de mest populære restaurantene i Disneyland® Paris - det er for dere som er ute etter en herlig atmosfære og fantastisk arabisk mat.
 3. Plaza Gardens Restaurant

  Hvis dere leter etter et fantastisk vakkert sted å spise, så er Plaza Gardens Restaurant det riktige valget. Denne restauranten ligger i den eldste bygningen på Main Street i Disneyland® Paris, og tilbyr overdådig eleganse, antikke møbler, vakkert porselen og fløyelsgardiner - alt i viktoriansk stil. I tillegg til å være fantastisk innredet, tilbyr restauranten et stort utvalg av internasjonale forretter, hovedretter og desserter som utvilsomt vil gi vann i munnen! I tillegg kan dere være så heldige å få øye på noen av Disney-karakterene rundt den luksuriøse amerikanske frokostbuffeen – lurer på om de kommer og hilser!
 4. Cowboy Cookout Barbecue

  Hvis dere liker saftig, appetittvekkende grillmat, så er dette den rette restauranten for deg! Når dere går inn i det som ser ut som en gammel låve, vil du bli oppslukt av den autentiske atmosfæren - med støvlettdans og livemusikk er cowboytemaet i full gang! Prøv en av de mange deilige burgerne, marinert spareribs eller saftige kyllingretter fra det amerikanske kjøkken.
 5. Cape Cod

  Hopp ombord på Cape Cod og nyt alt som er godt fra havet, tilberedt i henhold til Middelhavets fantastiske kjøkken! Denne restauranten er for sjømatentusiaster, hvor en overdådig buffet venter på dere med mye fersk fisk, salater og deilige desserter. Ta en omvisning i den vakre restauranten, som utstråler en nautisk atmosfære med havfruer, konkylie og gyldne ankere, mens det søte personalet tilbereder deilige delikatesser på kjøkkenet. Det er også mulig å nyte en fantastisk frokostbuffé, med alt hjertet kan begjære!

Uansett hvor dere velger å spise, er det alltid lurt å bestille bord på dine ønskede restauranter før avreise – de beste restaurantene blir raskt fullbooket! Se alle restauranter her. Dere kan også lese mere om parken og forberede dere på deres reise til Disneyland® Paris.