Åpningstider i Disneyland® Paris

Her kan du få en oversikt over Disneyland® Paris sine åpningstider – både i Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Parade med Disney figurer

Disneyland® Paris er åpent hele året, men begge parkene har svært varierende åpningstider. Åpningstidene avhenger både av årstiden og om spesielle aktiviteter eller sesongmessige arrangementer finner sted - i så fall utvider parkene ofte sine normale åpningstider og holder åpent lenger. 

Åpningstider for Disneyland Park og Walt Disney Studios Park

Grunnet COVID-19 kan åpningstidene endre sig i takt med verdenssituasjonen. Det kan derfor være lurt å dobbeltsjekke åpningstidene for den aktuelle dagen på turen.

Disneyland Park

Hverdager: 09:30-18:00

Lørdager og helligdager: 09:30-20:00

Søndager: 09:30-19:00

Walt Disney Studios Park 

Hverdager: 11:00-16:00

Lørdager, søndager og helligdager: 09:30-18:00

Sesongbestemte begivenheter

I Disneyland Park er det mange sesongbegivenheter som kan føre til at åpningstidene endres. På Walt Disney Studios Park er det bare Marvel Season of Super Heroes som påvirker parkens åpningstider i år. Nedenfor kan du lese mer om disse arrangementene, som du absolutt bør se frem til. 

Disneys Halloween-festival

Opplev denne skumle festivalen i Disneyland Paris. For eksempel vil du få muligheten til å møte den skumle havheksen Ursula og andre onde Disney-skurker.

Disneys fortryllende Jul

Kom i julestemning når Disneyland Park byr på fantastiske juleparader, et digert juletre og fortryllende julestemning.

Frost-Fest

Opplev magien til Frost-Fest hvor du kan følge Anna og Elsa på et fantastisk eventyr. 

Løvernes Konge og Jungle Festival

Gled dere til Jungelfestivalen, hvor dere kan møte kjente Disney-karakterer og komme i en ekte jungelstemning.

Marvel Season of Super Heroes 

Opplev den episke Marvel Season of Super Heroes hvor du har muligheten til å møte noen av favorittsuperheltene dine.

Når bør vi besøke Disneyland® Paris?

For at dere kan få mest mulig ut av oppholdet deres i Disneyland® Paris, får dere her noen nyttige tips før dere bestiller reisen. Ønsker dere et mindre kaotisk opphold, med færre folk i parkene, er det optimale tidspunktet å besøke midt i uken (tirsdag til torsdag), med avganger fra midten av januar til midten av mars, eller midten av april til midten av mai. Hovedfordelen med å besøke parkene på disse tidspunktene er de korte køene – det kan imidlertid være færre planlagte arrangementer og store show i disse periodene.

Hvis dere i motsetning til ovennevnte elsker å være blant mange mennesker og ikke vil gå glipp av show og aktiviteter, planlegg et helgebesøk til Disneyland® Paris i sommermånedene, eller under spesielle sesongbegivenheter. Som nevnt før er det utvidede åpningstider her, slik at dere kan få mest mulig ut av deres opphold.