Disneyland® Park

I Disneyland® Parks 5 magiske land er fylt med klassiske attraksjoner, du kan møte pirater, spise lunsj med prinsessene og oppleve fantastiske show og parader.

 


Parader & Shows

Disneyland® Paris er åpent hver dag hele året med magiske opplevelser tilpasset de ulike årstidene. I tillegg til de mange faste attraksjonene i fornøyelsesparkene, er det året rundt muligheter for å oppleve ulike parader og show.

Merk:
Det kan forekomme endringer i timeplanen eller kanselleringer av de nevnte paradene og showene, derfor anbefaler vi å få det aktuelle programmet i rådhuset i Disneyland® Park eller i Studio Service i Walt Disney Studios® Park, slik at du kan følge med på dato med enkeltdagsprogrammet.

 

Eventyrvals med Disney Prinsesser

Disney Illuminations®

Disney Starts on Parade


Oversiktskart

Et detaljert oversiktskart over parkene gis ved ankomst til hotellet eller finnes ved inngangen til parkene.


Åpningstider

Disneyland® Paris har åpent året rundt. De konkrete åpningstidene oppdateres løpende og kan normalt ses ca. tre måneder frem.

Når du bor på et av Disneys egne hoteller, Village Nature Paris eller Disneys Davy Crockett Ranch, kan du benytte deg av Extra Magic Time, som betyr at du har tilgang til begge parkene en time før vanlige åpningstider de fleste dager.


De fem landene

Disneylands magiske rike består av fem land, og historien starter på Main Street, U.S.A.® på begynnelsen av 1900-tallet, hvor du opplever sjarmen fra de gode gamle dager i en liten amerikansk by. I Frontierland® kan du sale opp for susen i det ville vesten. Grip kompasset og sett kursen mot Adventureland®, fullt av mystikk og spennende opplevelser fra den afrikanske og indiske jungelen. Hvis du fortsetter til Fantasyland®, vil dine drømmeprinsesser og -prinser gå i oppfyllelse. I Discoveryland® kan du prøve ut de kjente oppfinnelsene med tidsmaskinen, en tur til månen eller delta i Star Wars.

Adventureland

Frontierland

Main Street, U.S.A®

Fantasyland

Discoveryland

Vær oppmerksom på at enkelte fornøyelser i parken kan være midlertidig stengt på grunn av oppussing. Se en liste over mulige stengte fornøyelsene her.