Disneyland® Paris run weekend

Disneyland® Paris Run Weekend er et løpeeventyr gjennom fantasiens verden og en reise du aldri vil glemme. Hvis du har hatt frysninger fra et jublende publikum før, blir det veldig spesielt i Disneyland® Paris, når selveste Mikke Mus, Langbein, Donald Duck og alle de andre elskede karakterene heier på deg sammen med publikum. Og vi tør å garantere at du glemmer alt om ømme bein og slitne føtter.

Alle løp er dessverre avlyst i 2023

Barneløp, 5 km, 10 km og 21 km

Enten du ser på deg selv som en erfaren løper eller bare nettopp har begynt å løpe, er det noe for enhver smak når det kommer til Disneyland® Paris Run Weekend.

For eksempel kan de minste barna (1 til 12 år) delta i et spektakulært barneløp (enten 100 meter for 1-3 åringer, 200 meter for 4-7 åringer eller 1 km for 8-12 åringer) som foregår ved vakre Lake Disney. En stor opplevelse for de minste – men også for foreldrene, som står på sidelinja og heier.

I tillegg kan du prøve deg på det populære 5 km-løpet i Walt Disney Studios® Park, hvor hele familien kan delta (fra 5 år) og som garantert vil bringe permanente smil. Alle barn mellom 5 og 12 år må være i følge med en voksen. Det er også mulighet til å ta del i en fantastisk 10 km løpetur rundt i parkene i Disneyland® Paris (fra 14 år) før starten av det store løpet, Disneyland® Paris Half Marathon.

Sist, men ikke minst, er det mulighet for å delta i Disneyland® Paris halvmaraton. Løpet byr på 21,1 fantastiske kilometer i og utenfor parkene. I følge fransk lov er legeerklæring sendt fra oss et krav.

I tillegg er det mulig å melde seg på to Challenges – hhv. 31K Challenge og 36K Challenge. Her må du utfordre deg selv med enten 10 km løp etterfulgt av det store halvmaraton (31 K Challenge) eller ta den ultimate utfordringen med både 5 km løp + 10 km løp og siste halvmaraton.

Alle løp er dessverre avlyst i 2023

Priser og tidspunkter

Startnummer for Disneyland® Paris Run weekend tilbys i et begrenset antall. Det tas forbehold om utsolgte tall.

Løp Tidspunkt Pris
Halvmaraton 21 KM (over 18 år) - -  
Disneyland® Paris 10 KM (over 14 år) -
Disneyland® Paris 5 KM (over 5 år) -
Barneløp - 100m, 200m og 1 kilometer (1-12 år)   -
DLP 36K challenge -
DLP 31K challenge -

Pasta Dinner

Ta med familien og nyt en lørdagskveld med Pasta Party på Hotel Newport Bay Club. Fyll tanken din før det store løpet og nyt den store pastabuffeten med rolig musikk i bakgrunnen.

RunDisney Health & Wellness Expo

Startnummer for løpene kan allerede hentes fra torsdagen før løpshelgen i Disneyland® Paris, og det er en veldig god idé å gi deg selv god tid til å se inn i Expoen, som er full av unike Disney-varer. Her kan du enkelt bruke noen timer på å gå, og du kommer garantert i løpehumør. 

Åpningstider Expo  
Torsdag 15.00 - 20.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Opplev magien som aldri før

En løpehelg i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løp. Det er også alt annet. Magiske parader, imponerende show, turer som tar pusten fra deg og dekorasjoner du aldri vil slutte å se på. I løpet av oppholdet ditt vil du og familien bo på et av Disneyland® Paris fantastiske temahoteller og kan dra til og fra parkene som du vil. Se frem til en magisk reise som du aldri vil glemme.

Profesjonelle arrangører

Disneyland® Paris Magic Run Weekend tilbys eksklusivt av Magic Tours, som har vært autorisert turoperatør helt siden Disneyland® Paris åpnet – i nært samarbeid med vårt firma Marathon Travel Club, som er Danmarks største, mest erfarne og spesialiserte arrangør av reiser til løp over hele verden. Så du er i de aller beste hender.

Vi ses på startlinjen!