Antall reisende

Velg antall reisende

Avreisedato
Hjemreisedato
Velg antall reisende X

4 grunde til at du skal rejse med os
1

Vi driver utelukkende med reiser til Disneyland® Paris, og vi er Nordens ledende arrangør av skreddersydde Disney-turer.

2

Ingen dansk turoperatør kjenner Disneyland® Paris bedre enn oss – og ingen er mer dedikert til å gi gjestene en magisk opplevelse.

3

Husk at vi har prisgaranti på alle våre reiser. Finner du reisen billigere et annet sted, matcher vi selvfølgelig prisen.

4

Husk også at vi er medlem av Reisegarantifondet med nummer 0206.

Reiser siden 1992

Som den foretrukne turoperatøren har Magic Tours vært en permanent del av Disneyland® Paris siden portene åpnet første gang i 1992. Disneyland® Paris er Europas største og mest populære fornøyelsespark, og vår rolle som reisebyrå har utviklet seg gjennom årene til en pålitelig arrangør som hjelper deg å skape din drømmeferie.

Hva foretrekker du? 
Læs mere

Disneyland Hotel har gjenåpnet

Det nyoppussede og populære hotellet har endelig åpnet dørene igjen.

Læs mere

En 4-stjerners opplevelse på et maritimt hotell

Bo på Disney New Port Bay Club kun 15 minutters gange fra parkene.

Læs mere

Lev midt i det populære Marvel-universet

På Disney Hotel New York kan du møte favorittsuperheltene dine.

Læs mere

Koselig skogshotell nær Disney-parkene

Få litt Bambi-magi og nyt de rolige omgivelsene på Disney Sequoia Lodge.

Læs mere

Bli oppslukt av den atmosfæriske cowboybyen

Et opphold på Hotel Cheyenne gir deg følelsen av å være med i en westernfilm.

Læs mere

Føl deg hjemme i din egen bungalow

På Disney Davy Crockett Ranch kan du nyte et avslappende opphold utenfor Disney by.

Disney Village

Disneyland® Paris STEDET HVOR MAGI BLIR TIL VIRKELIGHET

Ikke langt fra Paris’ livlige gater med støyende trafikk og travle skritt, gjemt bort bak et slør av lette grener og usynlig tryllestøv finner du en liten, skjult oase. Du har kommet til et helst spesielt sted, hvor hverdagens mas, tyngende bekymringer og dårlig humør ikke har tilgang. Bare glede, moro og eventyr kommer over dørstokken. Magien er rundt deg. Velkommen til Disneyland® Paris.

Disneyland® Paris er Europas absolutte kjerne når det kommer til eventyr og magi. Det knappe 20 km2 store feriestedet er det ultimate familieferie-destinasjonen, og området består av 8 fortryllende hoteller, to morsomme fornøyelsesparker, over 50 forskjellige fornøyelser, et hav av fargerike butikker, flotte restauranter og mye, mye mer.

Dagene går med på å utforske mulighetene i de to parkene som byr på eventyr du ikke trodde var mulig i den virkelige verden. Så snart du trer over terskelen, omsluttes du av en følelse av ren magi, som om du hadde tråkket direkte inn i en av dine favoritt Disney-filmer – eller bak dem. Fortryllende toner og hjertelig musikk sniker seg ut fra skjul og finner vei til dine oppmerksomme øreganger, mens øynene ikke vet hvor de skal se, fordi farger, fest og figurerer virvler omkring deg. Stemningen omslutter deg i en komplett Disney-magi.

Du kan ikke unngå å bli forbløffet over alt, fra de inspirerende butikkvinduene, til spenningen du får i magen når du suser gjennom ville fornøyelser. Du vil ikke tro dine egne øyne når blikket faller på ikoniske bygningsverk som Pinocchios lille hus, labyrinten fra Alice i Eventyrland og ikke minst det imponerende Torneroseslottet, hvor de rosa tårnene og de blå taksteinene nærmest vokser inn i himmelen.  

Det er også her i Disneyland® Paris hvor du kan møte dine yndlings Disney-figurer, se Disney-prinsesser danse, oppleve fargestrålende parader og fordype deg i fantastiske show. Alle de elskede karakterene og stedene kjent fra flere tiår med Disney-klassikere og actionfilmer har hoppet fra det store lerretet til midten av Disneyland®-feriestedet. Den muntre Mikke Mus, fortryllende vakre Elsa, heroiske Spiderman, en sovende drage, et ekte sjørøverskip og de svingete gatene i Aladdins hjemby Agrabah er bare noen av tingene du kan møte på Disneyland® Paris.

Disneyland® Paris har åpent året rundt, og alt fra dekorasjonene i parkene og atmosfæren på hotellene, til menyene i restaurantene og underholdningen i paradene, tilpasser seg gjennom året gjennom skiftende temaer og årstider. Du kan for eksempel oppleve Disneys Enchanting Christmas, hvor snøen faller på Main Street, en heseblesende Halloween med onde Disney-skurker på spill eller sommereventyr med en jungelfestival.

Disneyland® Paris er virkelig sin egen lille verden. Hotellene ligger nydelig spredt i området, hvor det eventyrlignende Disneyland® Hotell danner inngangen til Disneyland® Park og den lille byen Disney Village® byr på underholdning i gatene, lerke restauranter, kino og barer.

Disneyland® Paris er mye mer enn bare enn temapark – det er en verden hvor Disney-magien vekkes til live.

Disneyland Paris - Det var en gang

Disneyland® Paris er som en drøm som går i oppfyllelse. Faktisk er det ikke langt fra sannheten. Det magiske familieferiestedet ble nemlig bygget som et resultat av Walt Disneys (1901-1966) store drøm om å åpne en fornøyelsespark hvor barn og voksne kunne more seg sammen. Walt Disney, som er en berømt skaper av tegneseriefigurer som f.eks. Mikke Mus, Donald Duck og Snøhvit, ønsket samtidig å bringe sine figurer til live, så de også i den virkelige verden kunne bli et samlingspunkt for både store og små.

Den første Disney-parken åpnet i 1955 i California, og mindre enn 20 år senere sto den andre Disney-parken klar i Florida. I 1983 ble det Tokyo som kunne lukke opp dørene for Disney-magien, og endelig i 1992 ble det Europas tur til å få en Disney-park. Kun ca. 30 km fra Paris, i kommunen Chessy, ble den nye fornøyelsesparken som den gang gikk under navnet Euro Disney, plassert. Parken besto i første omgang kun av en enkelt fornøyelsespark, mens Walt Disney Studios® Park åpnet i 2002 ved siden av Disneyland Park®.

Disneyland® Paris har gjennom årene løpende utviklet seg, blitt renovert og har fått tilføyet ekstra magi uten å noensinne gå på kompromiss med Walt Disneys opprinnelige drøm. I Disneyland® Paris finner du i dag flere hoteller, innkjøpsmuligheter, sportsfasiliteter, shows og morsomme fornøyelser, og de mange attraksjonene tiltrekker seg over 13 millioner gjester til feriestedet hvert år.

Disney-magien er kommet for å bli.

Gode tilbud og magiske fordeler

Disneyland® Paris er en eventyrverden for ALLE. Feriestedet har åpent 365 dager i året, så du kan komme på nettopp det tidspunktet som passer deg best. Flere ganger årlig har Disneyland® Paris dessuten gode tilbud, spennende kampanjer og massevis av magiske fordeler. Tilbudene varierer i innhold, betingelser og perioder, men følger ofte de forskjellige årstidene og spennende Disney-sesonger som sikrer sensasjonelle sesongsbestemte begivenheter fordelt over hele året.

Booker du reisen din tidlig, kan du være heldig å få et godt book-tidlig-tilbud. Det kan også hende du kan få et godt tilbud kastet i hendene dine på kort varsel dersom det plutselig er mye ledig plass på enkelte hoteller eller få gjester i løpet av en viss periode. Det er derfor sjanse for å få en god rabatt, et godt tilbud eller en spennende fordel når du minst venter det. Du får de beste tilbudene ved å holde deg løpende informert på nettsiden vår.

Hvis du ønsker å gjøre oppholdet ditt i Disneyland® Paris enda mer minneverdig, kan du også legge til en hel rekke spennende tilleggskjøp. Du kan for eksempel nyte ett eller flere av måltidene dine sammen med de vakre Disney-prinsessene som Bell, Askepott og Elsa eller spise med de kjente og kjære Disney-karakterene. Du kan også hoppe over de fleste køene for din favorittur ved å kjøpe Premier Access, ta en tur til Paris, forevige møtene dine med Disney-vennene med et fotopass eller oppleve de mange magiske showene og paradene som finner sted i parkene.

Mulighetene er mange, og opplevelsene står i kø hos Disneyland® Paris.

Disney-parkene: En verden av liv

Disneyland Park
Disney Village

«En verden av liv» er, i tillegg til å være tittelmelodien til Disney-klassikeren Løvenes Konge, også en svært beskrivende frase for parkene i Disneyland® Paris. De ulike parkene stråler av liv og glede når tusenvis av forventningsfulle gjester daglig besøker feriestedet. Disneyland® Paris består av de to parkene Disneyland® Park og Walt Disney Studios®, samt den lille byen Disney Village® i midten. Når du beveger deg gjennom de ulike områdene vil du oppdage at det er som å gå fra en unik verden til den neste. Det ene øyeblikket befinner du deg midt i en innbydende jungel nær piratskip og eldgamle templer, mens du i det neste befinner deg i en futuristisk verden fylt med stjernekriger og det uendelige universet. Du kan også stikke innom Hollywood og sette deg bak kameraet på en Disney-produksjon, eller shoppe i gatene med butikkvinduer som bugner over av alt fra enorme godteposer til bedårende Elsa-kjoler.

Når du besøker Walt Disney Studios® Park, får du et godt kjennskap om hvor mange år med ikoniske Disney-filmer som er blitt laget. Du kommer bak kulissene og ser hvordan filmer spilles inn med kameraer, rekvisitter og innøvde stunts. Her er det også en rekke morsomme turer å prøve seg på.

Trer du inn i Disneyland® Park vil Disney-magien overskygge det hele. Parken her er omgitt av en togbane og masse trær, og inne i midten av parken tårner Torneroses eventyrslott seg helt opp i himmelen og gjemmer på en hemmelighet i kjelleren. Rundt omkring slottet (som ligger ved inngangen til Fantasyland) springer fem forskjellige land ut med hver sin unike stil. I Main Street, U.S.A.® befinner du seg på en hovedgate i en liten amerikansk provins i de første årene av 1900-tallet, hvor det er hyggelige butikker, hestevogner og arkader. Det rå og ville Frontierland tar deg tilbake til 1800-tallets westernliv, der Gold Rush dominerer, mens Discoveryland tar deg med på en oppdagelsesreise inn i de høyteknologiske universene fra både fortiden og fremtiden. Adventureland byr på eksotiske eventyr, hvor alt fra orientalske basarer til store sjørøverskip venter på deg. I Fantasyland storkoser de små seg når alle de klassiske eventyrkarakterene som Pinocchio, Peter Pan og Snøhvit vekkes til live.

Hoteller & feriesteder: Bo som en prinsesse, en cowboy eller en ekte superhelt

Disney's Davy Crockett Ranch
Disneyland Hotel
Disney's Hotel Cheyenne

Under et opphold i Disneyland® Paris kan du overnatte i alt fra vaskeekte eventyrhotell til en trehytte midt i skogen. Disneyland® Paris byr på et stort utvalg av lekre Disney hoteller og du vil uansett overnattingstype og beliggenhet utvilsomt få et magisk opphold! Hver av de skjønne overnattingsstedene har deres eget tema, som sammen med den fantastiske service er med på å gjøre oppholdet helt spesielt. De mange mulighetene gjør at det alltid vil være et overnattingssted som passer til både dine behov og budsjett. Du kan f.eks. bo som en konge eller dronning på et stort eventyrhotell, eller trekke deg tilbake til et hyggelig skogsområde hvor du bor i din egen lille hytte.

De fleste Disneyland® Paris hotellene ligger innenfor rimelig avstand til parkene som du kan nå frem til i løpet av15 minutter, enten på egne ben eller i bil. På denne måten kaster du ikke bort tid på transport, og du kan nyte dagene dine i parkene fullt ut. Alle hotellene er barnevennlige, så det største problemet er å velge mellom de mange spennende mulighetene. Er du interessert i ren luksus kan du for eksempel velge å bo på 5-stjerners Disneyland® Hotel, mens Disney Hotel New York – The Art of Marvel er det rette valget for deg hvis du absolutt elsker moderne New Yorker-stil og elegante omgivelser. Er du ute etter et komplett temahotell til en fornuftig pris, vil enten Disney Hotel Santa Fe med latinamerikansk atmosfære eller Disneys Hotel Cheyenne fra Ville Vesten være svært gode tilbud. Skal du derimot bo på et av Europas største hoteller, er Disney Newport Bay Club svaret, mens Disney Sequoia Lodge ligger gjemt i en grønn parkoase like ved inngangen til parkene.

Hvis du foretrekker å bo med familien litt vekk fra det hele, kan du gjenoppdage naturens magi ved en av de to sjarmerende helligdommene i Disneyland Paris®; Hotellet Disney Davy Crockett Ranch og det deilige feriestedet Villages Nature® Paris ved Center Parcs. På disse avstressende overnattingsstedene nær naturen føler du deg trygg, avslappet og hjemme – og det er nok av aktiviteter for både barn og voksne.

Magic Tours skreddersyr ditt opphold

Hos Magic Tours er vår hovedoppgave å gi deg den perfekte og mest magiske ferien i Disneyland® Paris. Vi gjør derfor alt vi kan for å sette sammen reisen på en måte som dekker alle dine behov. Vi hjelper deg med å finne riktig overnatting og best mulig avreiseperiode for deg. Samtidig står vi gjerne for transport, gir gode råd ved tilleggskjøp og sender selvfølgelig mer enn gjerne et uforpliktende tilbud i din retning.

Uansett om du ønsker en komplett pakkereise med transport, overnatting og tilleggskjøp, eller du foretrekker å gjøre det meste selv og bare trenger en dagsbillett, så hjelper vi deg.

På nettsiden her kan du finne masse informasjon vedr åpningstider og transport, men er det noe du trenger svar på, ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg. Vi streber etter å gi deg livets ferie og vi setter pris på magien.

Bestill din reise til Disneyland® Paris her.

FAQ:

Disneyland® Paris' lange historie og mange muligheter kan vekke ekstra nysgjerrighet og tvil. Nedenfor har vi samlet en rekke svar på noen av spørsmålene vi ofte møter om Disneyland® Paris.

 • Hva er Disneyland® Paris?

  Disneyland® Paris er et feriested for alle i alle aldre, hvor du kan forvente spenning og eventyr i lange strekninger. Her er det mye å unne seg, bl.a. åtte temahoteller og to unike fornøyelsesparker: Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. Begge parkene tilbyr mange aktiviteter og fornøyelser, som er spredt over forskjellige magiske land. Du kan også besøke Disney® Village, som er full av spennende restauranter og butikker, og hvor du har mulighet til å se fantastiske show, konserter og kino.
 • Hvor ligger Disneyland® Paris?

  Den nøyaktige adressen til feriestedet Disneyland® Paris er Boulevard de Parc, 77700 Coupvray, Frankrike. Det er både enkelt og raskt å komme seg til Disneyland® Paris fra den franske hovedstaden, siden parkene ligger bare 32 km øst for Paris i Chessy kommune.
 • Hvor stort er Disneyland® Paris?

  Disneyland® Paris strekker seg over et område på nesten 20 km². Så du trenger ikke bekymre deg for at fornøyelsesparken er for liten!
 • Når åpnet Disneyland® Paris?

  Byggingen av Disneyland® Park og Disney® Village startet i 1988, og i 1992 var Disneyland® Paris klare til å ta imot gjester. Frem til 1995 gikk Disneyland® Paris under navnet Euro Disney, som er selskapet som eier Disneyland Resort Paris, hvoretter de endret navn til det velkjente Disneyland® Paris. I 2002 åpnet Walt Disney Studios Park® i Disneyland® Paris.
 • Hvor mange besøker Disneyland® Paris per år?

  Disneyland® Paris tar imot 13,5 millioner gjester hvert år, noe som gjør den til den mest besøkte fornøyelsesparken i hele Europa. Parkenes gode beliggenhet gjør at det er god plass til gjennomsnittlig 37.000 besøkende hver eneste dag. Da Disneyland® Paris feiret sitt 25-årsjubileum i 2017, hadde rundt 320 millioner mennesker besøkt parkene siden åpningsdagen i 1992.
 • Hvor gammelt er Disneyland® Paris?

  I 1992 åpnet Disneyland® Paris dørene til Disneyland® Park samt Disney® Village, og parkene nådde derfor en alder av 28 år i 2020. I 2002 åpnet Disneyland® Paris sin andre park, Walt Disney Studios Park®.
 • Hvor mange Disneyland finnes det?

  I dag finnes det seks forskjellige Disney-feriesteder rundt om i verden hvor du kan oppleve Disney-magien: Disneyland Park California, Disney World i Florida, Tokyo Disneyland, Shanghai Disneyland, Hong Kong Disneyland Park og selvfølgelig Disneyland® Paris. Antallet parker og landområder som tilbys i enkelte byer varierer veldig.

 • Hvilket Disneyland er eldst?

  Disneyland Park i California er den eldste av Disneys temaparker. Parken åpnet for gjester 17. juli 1955, med Walt Disney til stede. I 2001 ble det bygget hoteller i forlengelsen av parkene, og området kalles nå Disneyland Resort.
 • Hva kan man se i Disneyland® Paris?

  Disneyland® Paris tilbyr mange aktiviteter og turer for alle aldre. Det er to store parker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios Park®, hvor alle attraksjonene er samlet. Du finner de fleste attraksjonene i Disneyland® Park, hvor du enkelt kan tilbringe noen dager på tur. Ikke gå glipp av meet 'n' greet med din favoritt Disney-karakter, fyrverkerishow kl 23 foran Disney-slottet eller Magic on Parade med alle de kjente Disney-karakterene.

  I Walt Disney Studios Park® er det mulighet for å gå bak kulissene og få et innblikk i hvordan de kjente Disney-karakterene ble til. Besøk bl.a. Production Courtyard hvis du vil lære om hvordan Hollywood-filmer produseres, eller stikk innom Toon Studios hvis du er mer interessert i Disneys klassiske tegneserier.

  I tillegg til de to parkene kan du oppleve Disney® Village. Her kan du shoppe, se show og parader, gå på kino og prøve en eller flere av de mange deilige restaurantene.